Росія може перейти в наступ, якщо їй не вдасться вплинути на вибори в Україні - Турчинов

цею материал Доступний по-русски

Секретар РНБО також переконаний, що одним із пріоритетів РФ є внутрішня дестабілізація в Україні.

Секретар РНБО також переконаний, що одним із пріоритетів РФ є внутрішня дестабілізація в Україні

За словами Турчинова, Росія не знімає з порядку денного саме агресивну військову форму тиску на Україну / фото УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов не виключає, що Російська Федерація може вдатися до агресивних військових дій, якщо їй не вдасться вплинути на результати виборів в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні журналістам.

«Сьогодні ми знаємо весь розклад збройних сил РФ уздовж нашого кордону, і вони якраз готують їх до активних військових дій. Інше питання, коли це може бути використано і коли вони можуть почати масштабну провокацію. Ми повинні бути готові щодня до цього ", - сказав секретар РНБО.

За його словами, концентрація військ, яка відбувається на сході і на півдні нашої країни, свідчить про те, що Росія не знімає з порядку денного саме агресивну військову форму тиску на Україну.

Читайте також Турчинов різко відповів на погрози Путіна Донбасом

"Безумовно, сьогодні у них один з пріоритетів - внутрішня дестабілізація ситуації. Безумовно, вони будуть намагатися впливати на результати президентських і парламентських виборів, але ми не виключаємо і агресивні військові дії проти нашої країни, коли вони побачать, що інші форми не дають результатів" , - заявив Турчинов.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов запропонував ввести кримінальну відповідальність за фінансову підтримку країни-агресора , Зокрема для тих, хто проводить закупівлі в Російській Федерації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости