Росіяни стануть подорожувати більш осмислено - Кожухов

Фото: ТАСС / Борис Кавашкін

Депутати Держдуми розроблять нові туристичні маршрути. До роботи підключатися представники туристичного бізнесу, авіакомпаній і посли дружніх країн. Серед перспективних напрямків - Куба, південь В'єтнаму і Китай.

Президент "Клубу подорожей" Михайло Кожухов вважає, що абсолютної заміни Туреччини і Єгипту не буде, але росіяни почнуть подорожувати більш осмислено.

"Розробка туристичних маршрутів - не справа Держдуми. 100-відсоткової заміни Туреччини і Єгипту не буде, якщо ми говоримо про можливість кинути свою тушку на теплий пляж за мінімальні гроші. Це багатьох засмучує, але не мене. Ми ніколи не працювали за цими напрямки. сподіваюся, що люди не відмовляться від подорожей, але будуть робити це, може і рідше, але більш осмислено, отримуючи від цього більше задоволення.

Давати поради досить складно. І Камбоджа прекрасна, і В'єтнам чудовий, і Куба приголомшлива ", - сказав він в ефірі радіостанції "Москва FM" .

Раніше m24.ru повідомляло, що Ростуризм застеріг росіян від самостійних поїздок до Туреччини. За словами глави відомства Олега Сафонова, туристи піддаються занадто великому ризику. Він підкреслив, що купили путівки туристи можуть звернутися до туроператорам і вимагати розірвання договору.

Охолодження відносин між Росією і Туреччиною викликано інцидентом з літаком. Нагадаємо, російський бомбардувальник Су-24 був збитий турецьким винищувачем, нібито за порушення сирійсько-турецького кордону. При цьому ніяких спроб зв'язатися з російським екіпажем з боку турецького літака зафіксовано не було.

Літак впав з висоти 6 тисяч метрів на сирійській території в чотирьох кілометрах від кордону. Один пілот загинув, а другого врятував спецназ сирійської армії. Він знаходиться на російській військову базі в Латакії.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що трагедія матиме серйозні наслідки для російсько-турецьких відносин.


Додамо, якщо припинення продажів турів до Туреччини триватиме до весни, туроператори будуть переорієнтуватися в основному на Грецію і Болгарію, а також на Іспанію та Італію.

Посилання по темі

Новости