Розетки і вимикачі Юнг (Jung) купити в Мінську, Вітебську: ціни

JUNG - це німецький виробник електроустаткування з власними традиціями, сучасними технологіями і несподіваними інтерпретаціями. ТМ JUNG нерозривно пов'язана з такими поняттями, як нажедность, простота, універсальність, комфорт, для прання використовується функціональність і передовий дизайн.

Вже понад 100 років творці JUNG поєдную надійність і безпеку з оригінальними рішеннями в дизайні.


Розробки JUNG в області технологій управління будинком, освітленням, радіозв'язком, музикою, кліматом, опаленням в рамках звичайної квартири, будинку або офісу є найбільш передовими та інноваційними.

JUNG пропонуємо понад двадцять серій розеток і вимикачів від економ-варіантів до елітних серій з використанням натуральних матеріалів, таких ка метал, дерево, скло, але всіх їх об'єднують однаково надійні і безпечні механізми.

Оглядово з зовнішнім виглядом серій і технічними характеристиками Ви зможете ознайомитися на офіційному сайті компанії http://www.jung.de : LS ranges (LS 990, LS Design, LS plus, Flat Design), Серія A (A 500, A Plus, A creation, AS 500), Серія CD (CD 500, CD plus), SL range (SL 500), WG 500, AP600 і т.д.

Більш детально вивчити технічну інформацію, габаритні розміри механізмів і зовнішній вигляд розеток і вимикачів JUNG можна, скачавши каталог: Каталог JUNG

Інтернет-магазин "Все Розетки" пропонує розетки і вимикачі JUNG під замовлення. Менеджери нашого магазину готові допомогу Вам в попередніх підрахунках вартості Вашого замовлення. Терміни поставки індивідуальні в залежності від обраної серії. Довідки за телефоном 8-029-227-07-97.

Новости