Розетки і вимикачі Viko meridian: особливості товарів

  1. Різноманітність товарів марки
  2. Якість запропонованих виробів: чи варті вони своїх грошей?

Розетки і вимикачі - це деталі, які виконують відразу кілька функцій. Вони повинні бути якісними, зручними і максимально безпечними.

А ще покупці зазвичай роблять ставку на довговічність подібних виробів. Їх не прийнято міняти часто, тому що це може відбитися на зовнішньому вигляді стіни. Якщо потрібно вибрати відразу надійний варіант, альтернативу якому не доведеться шукати найближчі кілька років, варто придивитися до серії Viko meridian, представленої в магазині «ЕлектрікЮа». Це продукція, яка є спільним творінням японської компанії Panasonic і турецького виробника Viko.

Різноманітність товарів марки

Лінійка «Viko меридіан» представлена в магазині elektrikua.com.ua різними сучасними товарами, які затребувані в приватних будинках, офісах, в спеціальних приміщеннях. Серед товарів цієї марки можна знайти такі:

  1. Вимикачі на одну і дві клавіші, в тому числі і перехресні.
  2. Звичайні розетки, а також комп'ютерні, аудіо- і ТВ-моделі. Комп'ютерні підходять і для підключення інтернет-кабелів.
  3. Кнопки дверного дзвінка - кілька видів для оптимального вибору.
  4. Кнопки для управління становищем жалюзі, светорегулятори (дозволяють домагатися ідеально підходить рівня освітлення).
  5. Горизонтальні і вертикальні рамки на шість і менше вимикачів або розеток, а також інші вироби.

На сайті elektrikua.com.ua/ представлений відмінний вибір цих товарів. Всі вироби випущені в двох колірних варіантах: білому і кремовому - це дозволяє вибрати деталь з урахуванням особливостей інтер'єру, конкретної стіни. В каталозі присутні моделі з підсвічуванням для створення підвищеного комфорту використання. Всі вимикачі Viko meridian марковані спеціальними покажчиками, які полегшують розуміння системи. Стрілки і значки показують, як користуватися тим чи іншим пристроєм.

Якість запропонованих виробів: чи варті вони своїх грошей?

Покупці без спеціальної освіти і досвідчені електрики відзначають, що вироби цієї марки відрізняються гарною якістю. Міцний і надійний пластик здатний довгі роки справлятися зі своїми функціями. Відмінний рівень збірки, ретельно підібрані деталі - і все це доповнюється продуманим дизайном, ергономічною і практичною формою. Вимикачі і розетки Viko meridian стильно виглядають і не вимагають складного догляду. Вони на сто відсотків виправдовують свою вартість. За умови грамотного монтажу сьогодні це один з найбільш вигідних варіантів.

Якість запропонованих виробів: чи варті вони своїх грошей?

Новости