Розкрутка відео Вконтакте

  1. Не забути про основні моменти
  2. Що потрібно, щоб просунути відео на високі позиції в пошуку ВК?
  3. Як розкрутити відео Вконтакте щоб потрапити на високі позиції в пошуку ВК?

У цій статті я розповім про те, як розкрутити відео Вконтакте.

І це дуже цікавий хід, для розкрутки груп Вконтакте.

Відео - це особливий контент, який грає важливу роль в цій соціальній мережі. Цей контент можна переглядати, додавати на свою сторінку в «Відеозаписи», додавати на стіни груп і стіни користувачів, ділитися з друзями. Коротше у нього маса застосувань.

Тому, я бачу особливу цінність в розкручуванні груп через відео.

Як відео може просувати групи?

Це цікаве питання ...

Для того, щоб відео просував групу Вконтакте, для цього потрібно залити будь-яке відео, придумати до нього опис і залишити в описі посилання на групу, яку ви просуваєте.

І тепер, це відео люди будуть додавати до себе в відеозаписи, ділитися з друзями, розміщувати його у себе на стінах і в групах - поширюючи його. А посилання в описі до цього вигляді призведе до вашої групи нових відвідувачів. Це дуже здорово!

Отже, тепер видно, що відео має важливе значення для залучення нових користувачів до групи, яку ви просуваєте.

Давайте навчимося розкручувати відео, тому що якщо ви просто заллєте відео, зробите до нього опис з посиланням і залишите у себе в відеозаписах, то його максимум подивляться пара ваших друзів, а цього мало.

Потрібно щоб відео, стало дуже популярним.

І для цього, почнемо розкрутку відео Вконтакте.

Перше, що потрібно ...

Не забути про основні моменти

Поставте посилання в описі. Це взагалі найголовніше що може бути. Не забудьте до відео створити опис і в цьому описі поставити посилання на ту групу, які ви просуваєте. А інакше, чи не зробивши цього, від відео не буде ніякої користі, крім як порадувати людей.

Так виглядає посилання в описі:

Так виглядає посилання в описі:

Залийте відео з комп'ютера. Відео обов'язково потрібно залити на хостинг Вконтакте, тому що, відео, доданий за посиланням з інших сайтів не здатне потрапити на високі позиції в пошуку ВК. Пошук ВК - просуває на перші позиції тільки своє відео.

Простою мовою: якщо ви знайшли відео в ютубі, тоді скачайте його спочатку собі на комп'ютер, а потім додайте це відео з комп'ютера в ВК.

Тепер, залишилося це відео поширити на території ВК, щоб якомога більше людей його помітило.

І найкращий спосіб зробити відео найбільш популярним - це просунути його в пошуку ВК. Потрібно щоб відео було на першій позиції пошуку ВК.

Коли відео буде на першій місці в пошуку ВК, в рубриці «Відео» - то це забезпечить додатковий, потужне джерело уваги з пошуку ВК.

Що потрібно, щоб просунути відео на високі позиції в пошуку ВК?

Що потрібно, щоб просунути відео на високі позиції в пошуку ВК

Ключове слово. Перше, що потрібно, це підібрати Ключове слово, яке буде максимально вигідно і просто просувати відео в пошуку ВК.

Потрібно лише підібрати ключове слово, у якого мала конкуренція і високий інтерес у користувачів.

Ось ми підібрали Ключове слово.

Тепер залишилося збільшити цінність відео до такого рівня, щоб його цінність була більше ніж у відео, яке прямо зараз на 1 позиції.

Цінність відео визначають 3 фактори:

1. Кількість переглядів

2. Інтерес до відео: лайки і коментарі

3. Опис до відео

Кількість переглядів. Це, напевно, найважливіший фактор, який визначає позицію в пошуку ВК. Більше переглядів - вище в пошуку.

Важливий момент, щоб перегляд був зарахований, недостатньо просто запустити відео і відразу вимкнути, як це робиться в Ютубі. Вконтекте його потрібно дійсно переглянути, хоча б половину. Тому короткі і цікаві відео, набирають перегляди трохи швидше, ніж довгі і нудні.

Інтерес до відео. Пошук ВК зацікавлений просувати такі відео, які дійсно цікаві для людей. Показник інтересу виражається в кількості Лайко і Коментарів до відео.

Цікаве відео буде просуватися набагато успішніше в пошуку ВК. Тому, заливаючи будь-яке відео, переконайтеся в тому, що це відео буде цікавим для людей, знайдіть таке відео, яке викликає позитивні емоції, або є корисним для людей, або актуальним. Також, знайдіть відео високої якості, тому що люди люблять дивитися відео з чіткими образами.

Опис. Опис ще більше підніме цінність відео. Повний опис в 200-500 символів набагато цінніше ніж «О_о» або «О, це Круто».

Загалом, щоб вийти на перше місце в пошуку ВК, потрібно щоб у вас було більше Переглядів, більше Лайко і більше Коментарів ніж у відео, яке прямо зараз перебуває на першій позиції в пошуку.

Якщо це буде так, то на першій позиції буде ваше відео!

Отже, ви залили відео, зробили повний опис в 200-500 символів з посиланням на просувається групу, тепер залишилося тільки розкрутити відео вконтакте на перегляди, лайки і коментарі.

Як розкрутити відео Вконтакте щоб потрапити на високі позиції в пошуку ВК?

Саме кращий спосіб для розкрутки відео Вконтакте, це відправити це відео в групи, де знаходиться велика аудиторія людей, для яких це відео було б цікавим.

Відео потрібно «посіяти» в усіх тематичних місцях. Наприклад, якщо це якийсь фільм, то розмістіть його в групі про цей фільм, або в групу про фільми в загальному, або в будь-якому місці, де цей фільм вважався б корисним матеріалом для спільноти. Це відео можна розміщувати на стіні і відеозаписах спільноти.

Таким чином, ваше відео буде в місці, де люди зацікавлені в подібному контенті, вони будуть переглядати це відео, робити лайки, залишати коментарі, рекомендуватимуть це відео друзям, додавати собі в відеозаписи - загалом все те, що нам потрібно.

Також поділіться цим відео зі своїми друзями.

Зробіть окремий запис для цього відео і розмістіть на стіні групи, яку ви просуваєте. Додайте також на своїй стіні і нехай люди роблять перепис, ставлять лайки ну і все що потрібно.

Можете ще накрутити лайків і перепис через спеціальні сервіси і програми по накрутці.

Використовуючи ці прості способи розкрутки відео вконтакте, ви зможете поширити його і збільшити кількість переглядів, кількість лайків та коментарів. А це просуне відео на високі позиції ВК.

І коли відео буде на високих позиціях пошуку ВК, то у нього буде величезний джерело уваги і як наслідок більше переходів в вашу групу за посиланням яку ви розмістили в підпису.

Це і є вся технологія розкрутки відео Вконтакте.

Як розкрутити відео Вконтакте щоб потрапити на високі позиції в пошуку ВК?
Як відео може просувати групи?
Що потрібно, щоб просунути відео на високі позиції в пошуку ВК?
Як розкрутити відео Вконтакте щоб потрапити на високі позиції в пошуку ВК?

Новости