Розмір черевиків

Наталя

7 квітня 2016, 18:57

Розмір черевиків

Дівчата, добрий день. Потрібна ваша допомога. Моїй доньці через п'ять днів буде 9 місяців, сама ще не ходить, стоїть біля опори. На вулиці в основному спить, але починаємо іноді виходити просто посидіти в колясці. Задумалася про покупку взуття. На літо планую купити сандалики. А що одягати зараз? Хочу купити невисокі черевики (думаю носити почнемо коли трохи тепліше стане) і не можу зрозуміти який розмір брати. Хочу взяти побільше, щоб потім восени носити. Зараз дитина все одно в них ходити не ...

Читати повністю... Читати повністю Cleo

20 січня 2017, 00:32

Розмір черевиків Lassie

Дд) Купила сьогодні такі черевики 26 розмір, з розрахунком носити їх восени. Зараз у доньки довжина стопи 14,5 см, черевики по устілці 17 см. Спочатку вирішила, що до осені якраз, а тепер думаю може на 27 поміняти. Досвідчені матусі, як думаєте переросте або залишити 26?

Читати повністю... Читати повністю Віра

25 жовтня 2016, 22:18

Чи не розберуся з розміром черевик

Дівчатка, всім доброї ночі.2 ��м запасу по устілці вистачить для зимового взуття? Якщо зараз нога 14 см. Знайшла на Авито такі черевики, нові, ціна шикарна ..... устілка 16 см ... думаю, норм буде або краще на пів сантиметра більше шукати що то ,?

Читати повністю...

вибір товарів

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Ганна

6 серпня 2015 року, 12:26

допоможіть з розміром черевик адідас

Дівчатка, підкажіть, до скількох см, максимум можна носити дані черевики. (Розмір 23). Фото устілки і розмірна таблиця під катом. Я не розумію, на обведену в області пальців зону пальці можуть заступати чи ні? У нас ніжка зараз 12,8 см.

Читати повністю...

Розмір черевиків Viking

Дівчатка доброе утро !!! Допоможіть правильно вибрати на наступну зиму черевики Viking !!!! Зараз синові 9,5 місяців довжина ніжки 11 см, думаю брати 22 або 23 разме (звичайно що б з носком) !!!! У кого є такий досвід чекаю вашої допомоги !!!!!

Читати повністю...

Розмір черевиків Viking

Дівчатка доброе утро !!! Допоможіть правильно вибрати на наступну зиму черевики Viking !!!! Зараз синові 9,5 місяців довжина ніжки 11 см, думаю брати 22 або 23 разме (звичайно що б з носком) !!!! У кого є такий досвід чекаю вашої допомоги !!!!!

Читати повністю... Читати повністю Анюта

22 жовтня 2014 року, 1:06

Допоможіть з розміром черевик!

Дівчатка, купила дитині зимові мембранні черевики, взяла 2 пари, який розмір залишити, ніжка 15см, черевики 25 і 26 розміри, якщо 25, то здається, що на зиму їх не вистачить, а 26 як то великі здаються, помогите разобраться! Ps Стопу обводила на голу ніжку!

Читати повністю... Читати повністю Inna

11 березня 2015 року, 17:28

Який розмір суперфітов (superfit) черевик взяти на ногу 12,3

Доброго дня. Мені ці суперфіти спокою не дають, все говорять ок з розміром, але мені вони великі здаються. Вобщем, нога 12,3 см. Всі таблиці говорять треба 20 розмір. Ми взяли 21. Взяли тільки на цю весну, тобто міс на 3 думаю. Виставляю фотки схожих черевик і відбитка ноги на устілці. До краю устілки від відбитка ноги 1,7 см. Невже я помиляюся і такий запас - є норма ?! Ще можна в них влітку ходити, після дощу наприклад. Поміркуйте ласка. Дякуємо.

Читати повністю... Читати повністю князь Мишкін

30 жовтня 2012 15:19

Розмір зимових черевик

Дівчатка, є такі, у кого дитина носить зараз утеплені осінні чобітки 23-го розміру (з невеликим запасом)? Питання до вам-який розмір зимового взуття будете купувати? :) (Особливо якщо ви вибрали Куому :))

Читати повністю...

розміри черевик Superfit на зиму ???

дівчинки, хочу замовити доче суперфіти на зиму (в минулому році залишилися очнеь задоволені). але мене мучить питання розміру ... зараз у дочі ніжка близько 15 см, носимо босоніжки Суперфіт 25-й р-р (взяла щоб вистачило на все літо до осені, 24-й побоялася), запас між великим пальцем і краєм босоніжки менше 1 см, напевно мм 7 ... 23-й нам точно малий (були черевики такого розміру, стали малі до початку весни), 24-й напевно якраз і трохи впритул - тобто зовсім без запасу. хотіла замовляти ...

Читати повністю... Читати повністю Anna

6 вересня 2011, 15:05

Допоможіть визначитися з розміром черевик на осінь

Оскільки було кілька холодних днів, то відразу ж замислилася над утепленими черевиками. Зараз носимо черевички 20 розмір (12.5 см). З одним носком завеликі, а з колготками і хб носком нормально сидять, але запас невеликий є. А в теплих черевиках потрібно вовняний носок пододевать, та ще нога виросте. От не знаю - 22 розмір (13.5см) підійде? Це на 1 см більше, ніж зараз носимо. Чи не будуть сильно великі? А то коли великі, ходити не зручно.

Читати повністю... Читати повністю Anutka

31 січня 2017, 9:36

Дівчатка підкажіть!

Хочу зробити повернення черевик з WB! Чи не підійшов розмір Як це все відбувається в ПВЗ і кур'єром? І гроші мені нарахують на мій особистий рахунок? Оплата була по карті .. Заздалегідь дякую всім)

Читати повністю... Читати повністю Kristina

15 березня 2018, 13:56

черевики осінні 22 розміру

Осінні черевики 22 розміру нові фірма Petit Shoes (Іспанія) фото не передають реального образу черевик на жаль ... дуже акуратна вироблення і м'яка шкіра ціна 4200 ціна на сьогодні 3600 !!!!!!!!!! кур'єром на завтра !!!!!!!!!!

Читати повністю... Читати повністю Люда

7 грудня 2016, 17:06

Напівкомбінезон Kerry зима новий

Розмір 134. Новий з етикеткою. Ціна 1800р утеплювач 150г розмір напівкомбінезона регулюється лямками; внизу блискавка для зручного одягання взуття; всередині штанини манжет на черевик; є знімні гумові штрипки

Читати повністю...
А що одягати зараз?
Досвідчені матусі, як думаєте переросте або залишити 26?
?м запасу по устілці вистачить для зимового взуття?
Думаю, норм буде або краще на пів сантиметра більше шукати що то ,?
Я не розумію, на обведену в області пальців зону пальці можуть заступати чи ні?
Невже я помиляюся і такий запас - є норма ?
Питання до вам-який розмір зимового взуття будете купувати?
Озміри черевик Superfit на зиму ?
От не знаю - 22 розмір (13.5см) підійде?
Чи не будуть сильно великі?

Новости