Розміри взуття на Аліекспресс: таблиця

На китайській торговельній площадці aliexpress можна знайти рекордну кількість красивою і якісного одягу і взуття. Доставка обраних речей, звичайно ж, займе якийсь час, але ціни сайту приємно здивують - купити щось з одягу можна в кілька разів дешевше, ніж у вітчизняних магазинах. Це стосується не тільки одягу, взуття, а й інших, більш суттєвих покупок. Цінова політика aliexpress дуже вигідна для звичайних покупців. Саме тому цей майданчик є однією з найбільш затребуваних і відомих в світі.

Єдиний нюанс - опису товарів на сайті деколи складно зрозуміти, так як торгові представники Китаю не так добре знають англійську мову, як того хотілося б клієнтам. Через неправильний переклад іноді спотворюється потрібна інформація. А іноді користувачам країн СНД буває складно визначитися і з вимірами речей. Наприклад, правильно підібрати розміри взуття на аліекспресс не так легко, як здається на перший погляд.

Вся справа в тому, що багато користувачів не можуть визначити свій розмір ноги, так як в описі вказана розмірна сітка не російська, а США. До розмірній сітці США наші громадяни не звичні. Для нас 38 розмір - це і є 38, а не, наприклад, 7 або 5. Купити щось з одягу на aliexpress набагато легше, ніж вибрати взуття. Навіть якщо розмір одягу виявиться не зовсім відповідним (наприклад, великий), то річ можна вшити. Якщо ж прийшла одяг маломерять, є варіант, що светр / плаття та ін. Трохи розтягнуться і підійдуть. З взуттям складніше - якщо, наприклад, прийдуть босоніжки навіть на один розмір менше, ніж нога покупця, то носити таке взуття людина зможе навряд чи. Саме тому перед тим як вибрати товар і зробити замовлення, потрібно правильно визначити свій розмір ноги.

Китайська взуття, як чоловіча, так і жіноча в основному подається в розмірах США, рідше - в англійських. Щоб зрозуміти різницю між російським і американським розмірами, існує спеціальна таблиця. Така таблиця підготовлена ​​і для чоловічої, і для жіночої, і для дитячого взуття. Орієнтуючись на дані таблиць, можна з легкістю дізнатися, який розмір взуття потрібно вибрати при замовленні.

Таблиці конвертації розмірів Англії, США і Росії представлені на фото 1.

На китайській торговельній площадці aliexpress можна знайти рекордну кількість красивою і якісного одягу і взуття

Фото 1.

Щоб замовити взуття, яке не буде просто красуватися на полиці, а буде дійсно приносити задоволення і комфорт при ходьбі, потрібно вибрати свій тип. Для того щоб конвертувати розмірну сітку правильно, в першу чергу необхідно виміряти свою довжину стопи, і вже за отриманими даними замовляти вподобану пару взуття.

У кожній таблиці остання лінія містить в собі інформацію про виміри стопи. Якщо правильно заміряти свою стопу, то вибирати розмір взуття (навіть не російська, а США або Англії) буде досить просто.

Щоб дізнатися точно, яка стопа у покупця, йому потрібно поставити ногу на лист паперу і окреслити крайні виступаючі точки кінцівки. Вийшло відстань в см і буде довжиною стопи клієнта. На фото 2 показана покрокова інструкція для вимірювання.

Фото 2.

У таблицях в останньому рядку потрібно знайти отриману довжину стопи. Потім її слід конвертувати в розмір взуття. Зробити це дуже просто. Важливо не переплутати таблиці і звертати увагу на потрібну - чоловіки повинні шукати значення в таблиці з чоловічими розмірами, жінки - з жіночими. Наприклад, якщо довжина чоловічої стопи становить 27 см, то розмір взуття буде наступний: російська - 41, європейський - 42, розмір США - 9. У таблиці все це добре простежується. Точно так само і з жіночим взуттям на aliexpress.

Вибираючи як жіночу, так і чоловічу взуття на даному сайті, важливо знати і той факт, що взуття досить часто маломерять. Саме тому краще зв'язатися з продавцем і вже конкретно йому написати довжину своєї стопи. Дуже часто відповідальні китайські продавці на aliexpress допомагають своїм клієнтам вибрати підходящий варіант. До своєї довжині стопи найкраще при виборі додавати ще пів сантиметра. Це допоможе, наприклад, осінньо-зимове взуття носити з теплим носком, а річні не буде здавлювати ногу в спеку (саме в гарячу пару ноги часто набрякають і відповідно розмір ноги збільшується).

Китайські торгові представники при виставці на продаж одягу і взуття завжди вказують, яка розмірна сітка товарів - США або європейська. На фото 3 показано, де шукати вид розмірної сітки.

Фото 3.

Важливо пам'ятати при замовленні одягу, що маломерять не тільки взуття - китайський одяг теж часто не зовсім відповідає нашому уявленню про виміри. Наприклад, якщо розмір речі на aliexpress вказано M, то покупці країн СНД можуть сміливо замовляти S. У 90% якраз китайський одяг йде у ставленні до нашої як -1 розмір - XL = L, L = M, M = S, S = XS. Але такі питання теж краще вирішувати з продавцем - якщо покупець не впевнений в тому, що вказаний розмір підійде йому, можна відправити продавцеві свої параметри і попросити його допомогти підібрати підходящу річ. Якщо продаж здійснюється самим продавцем, а не посередниками, то в основному багато допомагають вибрати річ потрібного розміру.

Китайські товари, розміщені на aliexpress користуються великою популярністю. Перевагою aliexpress є і те, що багато торгові представники пропонують безкоштовну доставку в будь-яку країну світу. Ціни на продукцію завжди приємно дивують. Також на aliexpress завжди можна потрапити на розпродаж товарів. Особливо вигідно тут купувати взуття - достаток моделей, кольорів і розмірів допоможуть зробити правильний вибір кожного.

Купуйте у перевірених і надійних продавців, цікавтеся їхнім рейтингом, читайте відгуки інших покупців, і тоді покупки на aliexpress принесуть тільки позитивні емоції!

Новости