розміри гаража

Дуже важливо правильно вибрати розміри майбутнього гаража, які в першу чергу залежать розміру вашого автомобіля. Чим більше автомобіль, тим більшого розміру необхідний гараж, в свою чергу, чим більше гараж, тим вище його вартість або вартість його будівництва .

Найбільш поширений розмір гаража, можна сказати стандартний розмір гаража відповідає розміру 3х6 метра, але на сьогоднішній день така площа гаража навряд чи влаштує сучасних автомобілістів, автомобілі стають більше і нові гаражі будуються виключно під розмір машини або ж більше. З упевненістю можна сказати, що для більшості сучасних легкових автомобілів (аж до мінівенів), для комфортного утримання автомобіля, достатньо буде гаража з розміром 4х7м з висотою 3 метри.

Для того щоб розрахувати розмір гаража для своєї машини, необхідно до розмірів свого автомобіля додати необхідну місце для ваших потреб, будь то стіл для робіт або стелаж для інструментів. Також необхідно передбачити місце для зберігання літньої або зимової гуми.
Також деякі автомобілісти роблять також невеликі кімнати відпочинку та столики прямо в гаражі, це також впливає на розмір гаража.

Також деякі автомобілісти роблять також невеликі кімнати відпочинку та столики прямо в гаражі, це також впливає на розмір гаража

Розглянемо розміри гаража на 1 машину, наприклад для легкового автомобіля VW Golf 3, розмір автомобіля дорівнює приблизно 1.5х4 метри, додамо 2 метра простору ззаду авто, 1 метр справа і 1,5 метра зліва, для комфортного відкривання дверей. Таким чином, орієнтовний розмір гаража для такої машини буде дорівнює 4 метрів ширини і 6 метрів довжини. Виходить площа гаража 24 кв / м при цьому залишається місце для розташування стелажів і робочої зони, такий розмір цілком задовольнить багатьох автомобілістів. Таким же чином ви можете розрахувати розмір для свого автомобіля.

За нашою статистикою калькулятора розрахунку будматеріалів для гаража, в середньому розраховують гараж таких розмірів: 3 м висота, 5 м ширина і 8 метрів довга. Це усереднені дані від всіх розмірів, які розраховувалися програмою розрахунку .

Новости