Розміри джинсів чоловічі великобританія. Англійська розмір взуття на російський

  1. Розміри жіночого та чоловічого взуття
  2. Жіноче взуття
  3. Італійські чоловічі розміри
  4. Італійські жіночі розміри
  5. Жіночий одяг
  6. футболки
  7. джинси
  8. Англійські розміри жіночого одягу: загальні параметри
  9. Англійські розміри жіночого одягу для бюстгальтерів і купальників
  10. Англійські розміри жіночого одягу: ремені
  11. Англійські розміри жіночого одягу
  12. Таблиця розмірів блузок, суконь, тунік, курток
  13. Таблиця розмірів джинсів
  14. Англійські розміри жіночої нижньої білизни
  15. Таблиця розмірів бюстгальтерів
  16. Англійські розміри чоловічого одягу
  17. Таблиця розмірів сорочок, светрів, жилетів, халатів, курток
  18. Таблиця розмірів штани, шорт
  19. Таблиця розмірів джинсів
  20. Англійські розміри чоловічої нижньої білизни
  21. Таблиця розмірів нижньої білизни
  22. Розміри взуття Англії і Росії: шукаємо компроміс
  23. Визначаємо розміри взуття Англія-Росія по довжині стопи
  24. Відповідність англійських розмірів взутті європейським

Найголовніше правило, які ми вивели на основі нашого і чужого досвіду закупівель - таблиці розмірів на різних сайтах будуть відрізнятися, тому використовувати треба таблицю розмірів того інтернет-магазину, де ви збираєтеся замовляти одяг або взуття. При це ще важливо дотримуватися правила зняття мірок з себе і знати деякі нюанси розмірів одягу в різних країн ах.

Таблиці відповідності російських, американських і європейських розмірів:

Розміри жіночого та чоловічого взуття

Якщо ви знаєте ваш російський розмір , Виберіть його в списку, що випадає "Росія і Європа", розміри інших країн зміняться відповідно до вашим вибором.

Якщо ж ви не впевнені у своєму розмірі, то виміряйте довжину стопи за допомогою лінійки. Для цього треба встати на аркуш паперу, акуратно обвести стопу ручкою і виміряти відстань між п'ятою і великим пальцем. Отриману довжину виберіть у спадному списку "Сантиметри", а інші розміри перерахувати самі.

Жіноче взуття

Чоловіче взуття

Дитяче взуття

Верхній одяг

Для вимірювання розміру верхнього одягу зазвичай використовують обхват грудей. Щоб його виміряти, потрібно обвести сантиметровою стрічкою навколо грудної клітини як показано на малюнку по.

Для жінок вимірювальну стрічку треба протягнути по середині лопаток, через пахвові западини і з'єднати на найбільш виступаючих точках грудей. У чоловіків стрічку треба провести по найширшій частині грудей під пахвами (див. Лінію 2 на малюнку).

Під час вимірювання необхідно стежити, щоб стрічка проходила в одній площині з підлогою, тобто на лінія на спині повинна бути на одному рівні з лінією на грудях. Зручніше це зробити з помічником.

Отриману довжину потрібно поділити на 2 - це і буде приблизний російський розмір одягу. Якщо напівобхват грудей вийшов непарних, то округлите розмір до найближчого в більшу сторону. Тобто, обхват грудей 90 см - це 46-й розмір, 103 см - це приблизно 52-й розмір.

Але, на жаль, індивідуальні особливості фігури можуть привести до того, що по обхвату грудей правильно розмір не визначиш. Наприклад, груди можуть бути широка, а плечі вузькі, або через великого зростання і худорлявої фігури одяг, підібрана за обсягом грудей, буде мала в рукавах. В цьому випадку, допоможуть вже куплені і підібрані за розміром речі. Як правило, люди знають свої російські розміри верхнього одягу на основі попереднього досвіду.

Для перекладу російського розміру в розмірну сітку США, Великобританії або Європи, скористайтеся калькуляторами нижче. Виберіть його в випадаючому списку "Росія, Європа", розміри інших країн зміняться відповідно до вашим вибором.

Італійські чоловічі розміри

італійські чоловічі розміри відрізняються від європейських чи російських тим, що треба при замовленні додавати два до російського. Тобто італійські чоловічі розміри сильно маломерять. Якщо ви носите 50, беріть італійський розмір 52. Якщо ж замовите 50-й, то не дивуйтеся, якщо прийде 48-й розмір. Перевірено.

Для верхнього зимового одягу, якщо вона виглядає облягає, варто подумати про те, щоб взяти на 2 розміри більше (додати до російського 4, щоб отримати потрібний італійський).

Італійські жіночі розміри

Щоб отримати російський розмір для жіночого одягу , Треба до італійського розміром додати 2. Тобто італійський жіночий розмір 38 відповідає російському 40-му.

Жіночий одяг

Чоловічий одяг

чоловічі сорочки

Щоб визначити розмір чоловічої сорочки або сорочки, вам знадобиться виміряти окружність шиї по на малюнку вище. Вимірювати треба біля самої основи шиї, тобто в самій товстій її частини. Отримана величина дасть вам розмір ворота сорочки в дюймах або сантиметрах. Якщо ви занадто щільно обхопіть шию стрічкою, то і комір буде тісним. Краще навіть додати 1 сантиметр для того, щоб комір сорочки НЕ здавлював шию.

Для перекладу розміру ворота з сантиметрів в дюйми або літерні розміри (S, M, L, XL ...), скористайтеся цим калькулятором:

Крім довжини ворота для сорочок також вказується довжина рукава. Довжина рукава для сорочок вимірюється від середини потилиці вздовж плеча і далі трохи нижче зап'ястя (до основи великого пальця). Тобто від точки А до точки В як на малюнку.

На розміри також впливають фасон сорочки - Regular fit, Slim fit, Casual Buckingham Slim Fit і т.д.

Докладні таблиці розмірів сорочки в дюймах і сантиметрах можна подивитися на сайті TM Lewin. Але краще користуватися таблицями інтернет-магазину, де ви підбираєте сорочку.

футболки

Розміри чоловічих і жіночих футболок визначаються також, як і розміри верхнього одягу вище.

джинси

З розмірами джинс справа йде простіше, ніж з верхнім одягом . У нормальних виробників розмірна сітка стандартизована, і якщо ви замовите собі джинси звичного розміру, то отримаєте те, що і хотіли.

Найкращий спосіб вибрати розмір джинс - знайти в гардеробі старі джинси і подивитися етикетку. Розміри джинс вимірюються двома цифрами: W (waist) - талія і L (length) - довжина, наприклад, W32 L32. Для самостійного визначення розміру доведеться знову озброїтися сантиметровою стрічкою.

Ми не рекомендуємо вимірювати розмір джинс рулеткою. Можна легко помилитися через розтягнутості ношених джинс, тому що розміри джинс повинні зніматися, коли вони випрані і не розношу. Найкращий спосіб - етикетка.

Зараз необов'язково їхати за кордон, щоб купити імпортний одяг. Варто тільки зайти на закордонний сайт і через пару кліків, придбані речі вже формуються в посилку. Британські інтеренет-магазини, славляться гідною якістю товарів і демократичною вартістю, єдиним каменем спотикання стає визначення правильного розміру одягу.

Одяг з Великобританії по розмірним сіток дещо відрізняється від європейської, і щоб довгоочікувана покупка не стала розчаруванням, потрібно відповідально підійти до вибору розмірів купуються речей.

Англійські розміри жіночого одягу: загальні параметри

Щоб куплені речі, придбані в імпортних онлайн-магазинах, ідеально «сіли на фігуру», потрібно безпомилково здійснити заміри мірної стрічкою, відштовхуючись від таких параметрів: Щоб куплені речі, придбані в імпортних онлайн-магазинах, ідеально «сіли на фігуру», потрібно безпомилково здійснити заміри мірної стрічкою, відштовхуючись від таких параметрів:

  • Bust. Вимірюючи об'єм грудей, мірну стрічку потрібно пустити під руками, через лопатки і зафіксувати на самій «пікової» точці грудей.
    Waist. Лінію талії міряємо в найвужчому місці, не втягуючи при цьому живіт - в іншому випадку річ буде замала.
  • Hips. Обхват стегон змиритися на відстані 20 см від лінії талії, на самих «опуклих» частинах сідниць.

Під час вимірювання, мірна стрічка не повинна врізатися в тіло, а щільно облягати його. Щоб максимально вірно визначити зазначені параметри, під час твори замірів бажано позбавиться від об'ємної одягу.

Всі параметри в «англійських розмірах жіночого одягу» вказуються в дюймах, який дорівнює 2,54 сантиметра. Для отримання британських параметрів, слід отримані в результаті вимірювання мірної стрічки мірки поділити на 2,54.

Більшість американських і британських виробників, випускають одяг, орієнтуючись не тільки на перераховані вище параметри тіла, але і зростання, що дає можливість інтернет-покупцеві з максимальною точністю визначитися з відповідним розміром.

Таблиця основних англійських розмірів одягу

РозмірUK
4UK
6UK
8UK
10UK
12UK
14UK
16UK
18UK
20UK
22UK
24UK
26

Груди (см) 76 78½ 81 86 91 96 101 108½ 116 122 128 134 Талія (см) 58 60½ 63 68 73 78 83 90½ 98 104 110 116 Стегна (см) 83½ 86 88½ 93½ 98½ 103½ 108½ 116 123½ 129½ 135½ 141½

Параметр довжини в Великобританії обчислюється в футах, який дорівнює 30,48 сантиметрам. Виходячи з цього, існують такі варіації довжини:

  • Small або Petite (маленький), позначається великими літерами S або P, і призначений для зростання 5'3 '(менше 160 см);
  • Regular (середній), скорочено R, вказується для зростання 5'3 "- 5'6 '(від 161 до 170 см);
  • Long (довгий), скорочено L, на зріст 5'7 '(більш 171 см).


Small або Petite (маленький), позначається   великими літерами   S або P, і призначений для зростання 5'3 '(менше 160 см);   Regular (середній), скорочено R, вказується для зростання 5'3 - 5'6 '(від 161 до 170 см);   Long (довгий), скорочено L, на зріст 5'7 '(більш 171 см)

Англійські розміри жіночого одягу для бюстгальтерів і купальників

Для придбання на британських інтернет-майданчиках відповідного бюстгальтера або купальника, слід зробити два виміру. Перший - визначаємо обхват грудної клітини відразу ПІД грудьми, другий - робимо завмер об'єму грудей, фіксуючи мірну стрічку на найвидатніших точках. Отримані результати в сантиметрах, трансформуємо в дюйми (ділиться на 2,54) і, орієнтуючись на розмірну таблицю , Вибираємо відповідний розмір.

Обхват грудей, смОбхват під грудьми, смАнглійські розміри UKМіжнародні розміри

80-82 70 32A 70A 82-84 70 32B 70B 84-86 70 32C 70C 86-88 70 32D 70D 88-90 70 32DD 70DD 85-87 75 34A 75A 87-89 75 34B 75B 89-91 75 34C 75C 91-93 75 34D 75D 93-95 75 34DD 75DD 95-97 75 34E 75E 90-92 80 36A 80A 92-94 80 36B 80B 94-96 80 36C 80C 96- 98 80 36D 80D 98-100 80 36DD 80DD 100-102 80 36E 80E 95-97 85 38A 85A 97-99 85 38B 85B 99-101 85 38C 85C 101-103 85 38D 85D 103-105 85 38DD 85DD 105-107 85 38E 85E 102-104 90 40B 90B 104-106 90 40C 90C 106-108 90 40D 90D 108-110 90 40DD 90DD 110-112 90 40E 90E

Англійські розміри жіночого одягу: ремені

На англійських торгових інтернет майданчиках, розміри ременів вказані в буквених позначеннях, які визначаються обчисленням відстані від бляхи ременя, до першого і останнього отвори.

  • XS - найменший розмір ременя, перший отвір якого знаходиться на відстані 26 дюймів (65 см), останнє - 33 (82,5 см);
  • S (маленький) - відстань до першого отвору знаходиться на рівні 33 дюйма (82 см), до останнього - 39 (97 см);
  • M (середній) - перший отвір знаходиться на відстані - 36 дюймів (90,5 см) від бляхи, останнє - 42 (105,5 см) дюйма;
  • L (великий розмір) - визначає відстань першого отвору в 40 дюймів (100,5 см), останнього 46 (115,5 см) від бляхи.

Для правильного вибору ременя, слід орієнтуватися на розмірну сітку, представлену на сайті продавця.

Одягатися стильно і модно хоче, напевно, кожна людина. У наш час все більше людей починають користуватися послугами, що надаються різними інтернет-магазинами. Основним плюсом таких ресурсів є зручність, так як для того, щоб отримати будь-яку річ, немає необхідності виходити з дому і йти в торговий центр, потрібно всього лише включити комп'ютер і зайти на потрібний сайт. Ще однією перевагою вибору одягу в інтернет-магазинах є те, що кожна людина може вибрати для себе цілий комплект одягу в одному ключі для створення необхідного образу. Купуючи речі онлайн, можна створювати різні цікаві поєднання, а також знайти все, що вас цікавить, не докладаючи особливих зусиль. Якщо ж щось вам не підійшло з яких-небудь параметрами (наприклад, за розміром або кольором), ви завжди можете замінити його іншим або повернути свої гроші. Оплату можна здійснити як при отриманні посилки, тобто післяплатою, так і за допомогою переказу грошей на пластикову карту.

Якщо ви виберете цікаву для вас модель одягу іноземною сайті, вам потрібно буде дізнатися ваші англійські розміри одягу, і в цей самий момент з'являється проблема: як це зробити, адже система вимірювання в цій країні відрізняється від нашої, російської. Тут ви знайдете докладні інструкції, які виявляться корисними для вас. У цій статті ми розглянемо, як правильно визначити свої російські та англійські розміри одягу.

Як відомо, кожна деталь гардеробу має свої мірки. Але все ж існують певні міжнародні виміри, наприклад:

  • Від 32 до 36 розміру - XS (дуже маленький, eXtra Small).
  • Від 36 до 38 розміру - S (маленький, Small).
  • Від 38 до 40 розміру - M (середній, Medium).
  • Від 40 до 42 розміру - L (великий, Large).
  • Від 42 до 44 розміру - XL (дуже великий, eXtra Large).

Англійські розміри одягу відрізняються від маркування, прийнятої в Росії. І це не дивно, адже в кожній країні існує своя система вимірювань. В даній таблиці можна побачити англійські розміри жіночого одягу та їх відповідність російським.

Звичайно, добре, коли ви знаєте свій розмір точно. Але якщо це не так, вам допоможуть наступні рекомендації. Перш за все, потрібно звернути увагу на ярлик. На російських і українських етикетках зазвичай вказується зростання. Якщо ж цифра на ярлику не відповідає вашому параметру, то він повинен потрапити в інтервал +/- 3 см. Під час примірки одягу зверніть увагу на її довжину від талії, на рукава і на те, як дана річ на вас сидить.

Друге число, яке ви побачите на ярлику - це вимірювання об'єму одягу дорівнює обхвату грудей, розділеному на два. Тобто, якщо у вас цей показник становить 88 см, це відповідає розміру 44. Якщо при вимірюванні у вас вийшло проміжне число, як, наприклад, 90 см / 2 = 45, то потрібно вибрати такий розмір в бік збільшення.

Третя цифра на маркуванні - це цифра обсягу стегон. Якщо мова йде про нижню білизну, на ярлику буде значитися всього одна цифра, що означає цей показник. Різниця між розмірами в цьому випадку становить плюс-мінус 2 см.

Різниця між розмірами в цьому випадку становить плюс-мінус 2 см

Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб вибрати свою англійську розмір одягу, тому складайте гардероб відповідно ваш смак і виглядаєте надзвичайно!

Як перевести російський розмір на англійську? Розміри одягу різних країн сильно відрізняються один від одного. Це пов'язано з особливостями параметрів людей, їх перевагами і так далі. Точно визначити англійські розміри одягу нам допоможуть таблиці відповідності. Стаття ділиться на кілька розділів (посилання клікабельні):

Англійські розміри жіночого одягу

Жінок завжди приваблювала модний одяг. Побуває в англійських бутиках і залишити там купу грошей - це мрія будь-якої дівчини. Якщо такої можливості немає, можна купити оригінальні речі в англійських інтернет-магазинах. Щоб не викинути куплену річ, коли вона дійде до Вас поштою, правильно визначте свій розмір за таблицями нижче.

Таблиця розмірів блузок, суконь, тунік, курток

Таблиця розмірів брюк, спідниць, шортів

Деякі англійські виробники прагнуть виділитися, тому випускають одяг з розмірами, які відрізняються від інших. обов'язково уточнюйте розмірні сітки у продавця або шукайте їх на сайті.


Таблиця розмірів джинсів

Таблиця розмірів джинсів

Англійські розміри жіночої нижньої білизни

Розміри жіночих бюстгальтерів визначаються стандартним способом. Сантиметровою стрічкою вимірюєте обхват під грудьми і обхват грудей. Знайдіть отримані розміри в представлених діапазонах в таблиці. Отриманий англійський розмір бюстгальтера повинен бути у вигляді: 34A, 36F, 42E і так далі.

Таблиця розмірів бюстгальтерів


Таблиця розмірів бюстгальтерів


Дані таблиці підходять для перекладу розмірів одягу на англійській з російського. жіночі розміри підходять для стандартних фігур. Якщо у Вас нестандартні параметри, краще приміряйте річ в магазині перед покупкою.

Англійські розміри чоловічого одягу

Англійська одяг дуже добре виглядає на чоловіках. Подивіться колекції знаменитих дизайнерів, і Ви безсумнівно захочете купити пару-трійку речей в інтернет-магазині. Перед покупкою, потрібно обов'язково зняти всі мірки з Вашого тіла. Це допоможе не помилитися при виборі потрібного розміру. Якщо замовляєте одяг в англійському інтернет-магазині, дивіться розмірні сітки на їхньому сайті, вони можуть не збігатися з нашими.

Таблиця розмірів сорочок, светрів, жилетів, халатів, курток


Таблиця розмірів сорочок, светрів, жилетів, халатів, курток

Таблиця розмірів штани, шорт


Таблиця розмірів штани, шорт

Таблиця розмірів джинсів


Таблиця розмірів джинсів

Англійські розміри чоловічої нижньої білизни

Визначити розмір нижньої білизни дуже просто. Сантиметрової лінійкою виміряйте обхват талії і стегон. Отримані значення зіставте з таблицею нижче. Таким чином, можна отримати англійська, російський і міжнародний розмір чоловічої нижньої білизни.

Таблиця розмірів нижньої білизни


Таблиця розмірів нижньої білизни

На цьому визначення розмірів завершено. Нічого складного в перекладі російського розміру одягу на англійську немає. При використанні таблиць на нашому сайті, завжди точно вимірюйте свої параметри. Не потрібно лестити собі або перебільшувати розмір, інакше Вам доведеться обмінювати річ.

Ніколи не втрачайте можливість поміряти річ перед покупкою. Якщо такої можливості немає (купуєте річ в інтернеті), проконсультуйтеся з продавцем щодо англійських розмірів одягу.

Розміри взуття в Великобританії суттєво відрізняються від європейських. Пов'язано це насамперед з тим, що британські розміри грунтуються на імперській системі одиниць (дюйм, ярд, фут), а російські - на метричної (метр, сантиметр, міліметр). На жаль, аналогів розмірів один в один не існує, і тому безпосередньо співвіднести англійські і російські розміри взуття не вийде.

Розміри взуття Англії і Росії: шукаємо компроміс

Британська (дюймова) система вимірювання взуття розраховується по довжині устілки Британська (дюймова) система вимірювання взуття розраховується по довжині устілки. Найменший, нульовий, розмір становить 4 дюйма і прирівнюється до довжини стопи новонародженого малюка. Нумерація розмірів ведеться від нуля до тринадцяти, і має поріг в 8,47 мм (1/3 дюйма).

Найвірогіднішою вважається таблиця відповідності англійських розмірів взутті з європейськими, зазначена в міліметрах, яка дозволяє вибрати правильного розміру взуття з мінімальним рівнем похибки. Наприклад, у двох людей однаковий 38 європейський розмір, у одного - довжина стопи 244 мм, у другого - 249 мм. Перший може вибрати англійську 5, другого підійде англійська 6.

Визначаємо розміри взуття Англія-Росія по довжині стопи

Для правильного виміру стопи знадобляться листок паперу і олівець. Обвівши обидві стопи олівцем, треба лінійкою виміряти довжину обведених устілок в самих крайніх точках, і вибравши найбільший результат, додати до нього 5 мм. Найкраще подібні маніпуляції проводити в кінці дня, коли ступня трохи збільшується.

Сучасні табліці відповідності англійськіх Розмірів взутті, Які складені з метою спростіті и полегшіті покупку, ма ють безліч помилок и не всегда допоможуть потенційному покупцеві правильно підібрати підходящу пару взуття. Це пов'язано з тим, що деякі системи вимірювання починають відлік розміру устілки з нуля, інші ж відштовхуються відразу від одиниці.


Це пов'язано з тим, що деякі системи вимірювання починають відлік розміру устілки з нуля, інші ж відштовхуються відразу від одиниці

У Великобританії безліч майстерень, які вручну виготовляють взуття, орієнтуючись на свої розмірні стандарти, які можуть на кілька сантиметрів відрізняться від загальноприйнятих. Буває так, що одна і та ж модель взуття, однакового розміру мають різницю в кілька міліметрів.

Визначити обсяг (повноту) своєї стопи можна за допомогою вимірювання метричної стрічкою ділянці носка ступні. Повнота (колодка) взуття вказується в буквених позначеннях: B (вузька), D (стандартний розмір підйому), E (колодка середньої повноти), EE (широка, повна стопа). Здебільшого, на взуття зі стандартною колодкою не вказується повнота стопи. Дізнатися розмір колодки можна за такою формулою:

R = 0.25 * OC - 0.15 * DC - A, де

  • OC - ​​обхват стопи;
  • DC - довжина стопи;
  • А - постійна величина, яка дорівнює 16 (для жінок) або 17 (для чоловіків).

Відповідність англійських розмірів взутті європейським

Таблиця відповідності чоловічого взуття

Довжина стопи
в см 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 31 32 33 34 35 USA 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13 14 15 16 17 UK 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 12 13 14 15 16 EU 39.5 40 40.5 41 42 42.5 43 44 44.5 45 46 47 47.5 48 48.5 49


Таблиця відповідності жіночого взуття

Як перевести російський розмір на англійську?

Новости