Розміри дитячого взуття

Дитячий одяг та взуття Розміри дитячого взуття Дитячий одяг та взуття   → Розміри дитячого взуття   Взуття дитині потрібно підбирати з розумом - інакше його ноги будуть розвиватися неправильно, і проблем не уникнути

Взуття дитині потрібно підбирати з розумом - інакше його ноги будуть розвиватися неправильно, і проблем не уникнути. Один з найважливіших моментів - розмір стопи. У виробників існують певні лінійки, тому якщо однієї марки вам потрібні будуть черевички 27-го розміру, то інший, можливо, 29-го. Про те, як правильно визначати розмір дитячого взуття, розповімо прямо зараз.

По-перше, не питайте у малюка, тисне йому черевичок - дитина ще не в змозі досить точно оцінити, наскільки йому зручна та чи інша пара. Якщо ви зміните кілька моделей, дитина може звикнути до тісноті, та вирішити, що черевички впритул йому якраз.

По-друге, не можна прикладати підошву до стопи дитини і брати той варіант, який підійшов таким способом. Справа в тому, що підошва завжди більше, ніж устілка, а якщо ви візьмете маленьку пару, то вона буде тиснути пальчики. Орієнтуйтеся на устілку, а не на підошву.

По-третє, не вставляйте палець між задником взуття та дитячого п'ятою - малюк може просто піджати пальці, а ви вирішите, що взуття йому велика, і візьмете маленьку пару.

Найвірніший і правильний спосіб вимірювання - визначення довжини устілки. Російські виробники використовують метричну систему, в якій розмір взуття дорівнює довжині стопи в міліметрах. Вимірювати потрібно відстань від самої випирає частини п'яти до найбільш виступаючого пальця. Різниця в суміжних розмірах дитячого взуття складає 5 міллімотров. Імпортні виробники зазвичай використовують штих-масову систему - довжина устілки вказується в Штіх з розрахунку 2/3 сантиметри - один штих. На вік краще не орієнтуватися, оскільки діти різні, і якщо більшості в рік підходить 12 розмір, це ще не означає, що він підійде вашій дитині.

Після цього звіртеся з нашою таблицею:Після цього звіртеся з нашою таблицею:

Автор: Ніна Румянцева, Тетяна Данчішіна
Дата публікації: 20.09.2009
Дата поновлення: 21.01.2018
Передрук без активного посилання заборонений


Новости