розмитнення вантажів

  1. Як проходить розмитнення вантажів
  2. Необхідні документи

Ввезення будь-якого вантажу на територію Російської Федерації пов'язаний з необхідністю проходження митниці. З огляду на складність цієї процедури, для переважної більшості вантажоодержувачів самостійне митне оформлення може призвести до багатьох місяцями затримки, великими додатковими витратами і навіть вагомими штрафами за помилки в оформленні документів. Уникнути такого розвитку ситуації допоможе компанія АТП "Невське" - з нами доставка вантажів і розмитнення не займе багато часу.

Уникнути такого розвитку ситуації допоможе компанія АТП Невське - з нами доставка вантажів і розмитнення не займе багато часу

Як проходить розмитнення вантажів

"Розмитнення" - це професійний, а не юридичний термін, під яким мається на увазі весь комплекс заходів, необхідних для швидкого і безперешкодного проходження вантажу через митницю. З цієї причини професійні компанії починають розмитнення вантажів не в момент їх прибуття на митний пункт, а ще до того, як вони покинули точку відправлення - з попередньої підготовки документів та заповнення декларації. Особливо це стосується товарів, на які потрібні різні державні сертифікати та дозвільні документи. По прибуттю товару весь підготовлений пакет документів надається в митні органи, де він перевіряється на правильність заповнення, включаючи коректність визначення митної вартості, проводиться валютний контроль і виконується огляд вантажу.

як митний представник , АТП "Невське" простежить, щоб кожен етап оформлення вантажу пройшов без зайвої тяганини і неприємних сюрпризів для замовника. Перевезення яхт і катерів , Транспортування негабаритних виробів і міжнародні мультимодальні перевезення - наш основний рід діяльності з 2007 року, тому у наших фахівців є багатий досвід розмитнення найскладніших вантажів. А це означає, що вони в курсі сотень тонкощів і дійсно зможуть забезпечити безпроблемне проходження вашого товару через кордон.

Необхідні документи

Розмитнення вантажів виконується на основі цілого пакету документів, який включає:

  1. Копії установчих документів вантажоодержувача, в тому числі: статут з усіма змінами, свідоцтва про державну реєстрацію, про реєстрацію в державній податковій інспекції, про внесення даних компанії в ЄДР, довідка Держкомстату та про наявність рахунків з банку.
  2. Копія контракту з усіма додатками, специфікаціями і доповненнями, які відносяться до ввозиться вантажу.
  3. Копія паспорта угоди в разі, якщо її сума перевищує 50 тисяч доларів США в еквіваленті.
  4. Копії документів, які підтверджують повну оплату товару або його передоплату, в разі, коли це передбачено контрактом: платіжні доручення або виписка з особового рахунку.
  5. Інвойс з перекладом на російську із зазначенням вартості вантажу (загальної суми і товарної одиниці) і його кількості, в якому в обов'язковому порядку наводяться реквізити контракту і специфікації.
  6. Пакувальний лист з перекладом на російську, в якому обов'язково вказуються реквізити інвойсу або контракту.
  7. Транспортні документи за типом доставки: авіанакладна, ж / д накладна, коносаменти, CMR, TIR.
  8. Дозвільні документи в залежності від типу товару, що ввозиться (фітосанітарні, ветеринарні сертифікати, СГР і подібні).
  9. Копії технічної документації, включаючи інструкції, опис і фото товару, креслення та інші документи, які уможливлюють ідентифікацію вантажу.
  10. Платіжні доручення на митні платежі, що підтверджують їх оплату.
  11. Копія договору на перевезення вантажу і рахунки на оплату транспортних послуг.
  12. Копія рахунку на страхування або листи про нестрахованіі товару.

В митні послуги компанії АТП "Невське" входить як консультативна, так і безпосередня допомога в підготовки зазначеного пакета документації. Наші фахівці безпомилково заповнять всі документи і забезпечать професійну і швидку розмитнення вантажу. Звертайтеся.

Новости