Розмитнення авто запчастин, докладно про те як розмитнити двигун, мотор і інші запчастини для автомобіля

  1. Підготовка документів і розмитнення мотора, двигуна автомобіля
  2. Митні послуги з розмитнення кузова для автомобіля
  3. Переваги та недоліки самостійної розмитнення автозапчастин.
  4. Нюанси самостійної розмитнення запчастин
  5. То яка ціна і вартість послуг з розмитнення автозапчастин?
  6. Давайте розрахуємо вартість розмитнення запчастин для автомобіля
  7. Терміни і вартість розмитнення автозапчастин

Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» пропонує послуги по   розмитненні   або   затаможка   абсолютно будь-яких запчастин для будь-яких марок легкових і вантажних автомобілів, для тракторів і спецтехніки

Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» пропонує послуги по розмитненні або затаможка абсолютно будь-яких запчастин для будь-яких марок легкових і вантажних автомобілів, для тракторів і спецтехніки. Ми проводимо митне оформлення запасних частин в будь-яких митних режимах на будь-яких митницях Російської Федерації:

Працюємо будь-якими учасниками ЗЕД:

Проводимо митне оформлення на:

  • акцизних митницях
  • І не акцизних (звичайних) митницях

До запчастинах відносяться всі елементи автомобілів які як правило мають індивідуальні серійні номери: коробки передач: АКПП або МКПП; автомобільні кузова; кабіни і шасі; двигуни внутрішнього згоряння: дизельні та бензинові; елементи кузовів та інші. Деякі запасні частини (наприклад: шасі з встановленими двигунами) повинні оформлятися тільки на акцизних митницях. Будь-які інші на звичайних (НЕ акцизних) митних терміналах.

Організація, яка є одержувачем на території Росії, повинна бути зареєстрована в митному органі (митному посту) на якому буде проводитися розмитнення автозапчастин. При оформленні б / у запчастин митниця вимагає висновок оціночної (залишкової) вартості експерта оцінювача (представник ТПП - Торгово-Промислової Палати). При порушенні цілісності пломб перевезеного кошти або необхідності ідентифікації товарів митницею проводитися митний огляд.

Нові автомобільні запчастини імпортуються з таких країн, як Німеччина, Італія, Іспанія, Польща і один країн Європи, Туреччини, Азії (Китай, Тайвань). А колишні у вживанні (б / у) запасні частини в основному з Литви, а також Великобританії.

Для юридичних осіб на нові і на б / у запчастини застосовується як правило 5% ставка мита і 20% ПДВ. Що в загальній сумі складає близько 24,5% від загальної вартості. Винятком є: товари ввозяться для промислового складання (наприклад: на конвеєр автомобільних виробників); вироблені в країнах СНД і інших преференційних країнах, щодо яких встановлюється 0% ставка мита.

Ми з радістю допоможемо Вам розмитнити або замитнити нові або б / у запчастини!

Для фізичних осіб встановлено норматив на ввезення на безмитне оформлення за умови, що вони не заборонені до ввезення фізичними особами, тобто не належать до товарів для особистого користування і не перевищують вартість 500 євро і 25 кг. У разі перевищення дозволеного нормативу підлягають до сплати сума розрахована митним інспектором в розмірі 30% від вартості, або 4 євро за один кілограм. Всі імпортовані автозапчастини проходять процедуру оформлення в митниці. Розмитнення автозапчастин для закордонних автомобілів з Японії, США і європейський країн на сьогоднішній день затребувана послуга. Замовити таку послугу можна у нас в онлайн режимі.

Ця послуга дуже затребувана серед власників іномарок, які не змогли знайти в своєму місті необхідну запчастину на свій автомобіль. І їм доводиться замовляти необхідні автодеталі через сайти компаній, що спеціалізуються на доставці товарів з-за кордону. Найчастіше такі компанії самостійно виробляють митне оформлення замовлених автозапчастин. Такими можуть бути компанії експрес перевізники UPS, DHL і інші поштові компанії.

Замовити можна абсолютно будь-яку автозапчастин як оригінальну, так і немає. Оригінальні запчастини коштують як правило набагато дорожче, ніж їх неоригінальні аналоги, які були виготовлені за ліцензією. Транспортування і розмитнення запчастин, розмитнення двигуна з-за кордону вже давно вирішує велику частину проблем наших автовласників з їх іномарками. А щоб доставка і розмитнення запчастин була проведена в короткі терміни і без будь-яких неприємних інцидентів, Ви можете скористатися послугами нашої компанії, завдяки чому зможете уникнути стомлюючих митних процедур.

Підготовка документів і розмитнення мотора, двигуна автомобіля

Велика частина власників як вітчизняних авто, так і іномарок стикалися з проблемою заміни двигуна, на увазі особливостей умов експлуатації і російських доріг. Повний ремонт мотора автомобіля, за своєю вартістю, може вийти як покупка нового двигуна, а з урахуванням того що велика частина автовласників їздять по російських дорогах на іномарках, то може виникнути цілком закономірне питання де купити новий мотор? Найпростіший і найпоширеніший спосіб замовити новий мотор у компанії, яка спеціалізується на доставці і розмитненні запчастин з-за кордону, і зокрема цією компанією може бути проведена розмитнення мотора. Якщо Ви звернетеся до компанії посереднику, то розмитнення двигуна буде покладено на фахівців цієї компанії. Але, якщо Ви хочете самостійно доставити і розмитнити дану запчастину, то Вам необхідно попередньо підготуватися до розмитнення двигуна і митного очищення імпортного вантажу. Тому багатьох автовласників цікавлять питання: як проводиться розмитнення двигуна і скільки вона буде коштувати?

На жаль законодавчо по митного кодексу ЄАЕС розмитнення двигуна "мотора" на фізичну особу заборонена! Ввезення можливий тільки на юридичну особу або ІП!

Щоб розмитнення мотора пройшла швидко і без будь-яких непередбачених неприємних моментів, перш за все Вам слід мати на руках всю документацію на мотор, в тому числі договір на купівлю продаж або рахунок фактуру. Крім цього, Ви повинні довести співробітникові митниці, що двигун ввозиться не для комерційних цілей, а для особистих. Для цього Вам необхідно при собі мати ПТС на своє авто. Цей аспект грає дуже значну роль, так як впливає на суму митного оформлення. Майте на увазі, що для фізичних осіб митні ставки значно нижче, ніж для юридичних осіб. Ввізне мито буде розрахована після того, як співробітник митниці зважить двигун. Ввезти вантаж безмитно можливо тільки в тому випадку, якщо його вага не більше 35 кг, а якщо вага перевищено, то він повинен бути оплачений згідно зі ставками митних органів. У разі перевищення сплаті підлягає платіж з розрахунку 4 євро / кг. Після того, як Вами буде проведена оплата, Вам на руки буде видана Пасажирська митна декларація, в яку буде внесений номер імпортованого мотора, проставлені всі необхідні відмітки митного органу, в якому здійснювалося оформлення. Потім в ГИБДД (ДАІ) необхідно надати картку номерного агрегату, і тільки після цього Ви можете зробити установку двигуна на свій автомобіль. При правильному підході розмитнення двигуна займає від кількох годин до 1 дня.

Документи і інформація для розмитнення
автозапчастин в митниці

  1. Список документів для реєстрації Фізичної особи в митниці ( завантажити )
  2. Список документів для реєстрації Юридичної особи в митниці ( завантажити )
  3. Список документів для реєстрації Індивідуального підприємця в митниці ( завантажити )
  4. Список документів для митного оформлення "Імпорт" ( завантажити )
  5. Список документів для митного оформлення "Експорт" ( завантажити )

Митні послуги з розмитнення кузова для автомобіля

Розмитнення кузова коштує значно дорожче, тому що згідно зі ставками митних органів будь-якої кузов оцінюється в середньому в 5000 євро. Важливо, щоб при ввезенні кузова на ньому були відсутні елементи обшивки, бампер і інші, в іншому випадку співробітники митниці будуть вважати кузов з митних ставок на автомобіль. Тобто розмитнення кузова Вам може обійтися як розмитнення автомобіля. Найчастіше автолюбителі розпилюють кузов і ввозять його частинами. Автотранспорт імпортований таким чином називають «конструктором». Ціна на розмитнення кузова в даному випадку значно нижче, але даний спосіб ввезення автомобіля підходить далеко не всім. Щоб розмитнення кузова пройшла найкращим чином потрібно звернутися до фахівців, які швидко і за прийнятну вартість справлять митне оформлення двигуна, а так само інших запчастин на автомобіль.

Звичайно багато хто думає що в самостійному оформленні документів немає нічого важкого, але все далеко не так як здається. Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» надає цілий комплекс послуг, пов'язаних з розмитненням запчастин. Кваліфіковані фахівці нашої компанії в короткі терміни підготують необхідну дозвільну документацію, зроблять розрахунки митних зборів, задекларують автозапчастини. Наша компанія допоможе Вам вирішити будь-які питання в короткі терміни, заощадивши вам не тільки Ваш час, але і фінанси.

Розмитнення запчастин - наша щоденна робота!

Як фізичній особі самостійно розмитнити автозапчастини, які були куплені за кордоном? Або як самостійно розмитнити мотор на іномарку?
В такому питанні найоптимальнішим варіантом є розмитнення запчастин в складі збірного вантажу.

Щоб фізичній особі самостійно організувати відправку вантажу, наприклад, з будь-якої європейської країни в Москву і розмитнити невелику партію автозапчастин необхідно:

  • Організувати доставку запчастин на власне автотранспорті, наприклад, на мікроавтобусі, автомобілі з причепом і т.д.
  • Провести митне оформлення вантажу, в даному випадку запчастин.

Розмитнення запчастин може бути проведена як на міжнародному автомобільному пункті пропуску (МАПП) на кордоні, так і у внутрішньому митному пункті. Внутрішнім митним пунктом називають будь-який митний пост, розташований безпосередньо ближче до Вас. Запчастини на автомобіль можна оформити, як "товари для особистого користування". Для цього Вам необхідно сплатити мита на ввезення запчастин відповідно до встановлених обсягів. Тобто буде враховуватися вага запчастин з вирахуванням маси товару, який дозволений для безмитного імпорту на території ТЗ (вартістю не більше 1000 євро та вагою не більше 35 кг), яка встановлена ​​для фізичних осіб. Після чого співробітником митних органів буде оглянутий Ваш вантаж, і якщо при огляді не було виявлено будь-яких порушень, Ви повинні зробити митний платіж, а вже після цього забрати вантаж. Після цих процедур, вантаж можна вважати розмитненим і може бути використаний для вільного обігу в Росії.

Переваги та недоліки самостійної розмитнення автозапчастин.

Найвагомішим перевагою проведення самостійного митного оформлення автозапчастин є той факт, що Вам немає необхідності витрачати свої фінансові кошти на оплату послуг митного брокера. До мінусів самостійного митного оформлення можна віднести факт того, що без знання особливостей розмитнення вантажів можливі неприємні моменти, серед яких: зміна митної вартості вантажу, справа про АП, затримка випуску вантажу, оплата послуг СТЗ в разі простою. Якщо Ви доручите митному брокеру доставити і провести митне оформлення автозапчастин, то запчастини доставлять і розмитнять в складі збірного вантажу згідно з установленим порядком. Вам необхідно лише подбати щоб замовлені Вами запчастини надійшли на консолідаційний склад, а вже потім Ви отримаєте свій вантаж в Москві. У цьому випадку основним мінусом є оплата послуг складу консолідації і митного брокера. А основним плюсом є те, що Ви отримаєте Ваш вантаж за обумовленою заздалегідь вартості.

Нюанси самостійної розмитнення запчастин

Нижче представлені найбільш поширені неприємні нюанси, з якими часто стикаються, коли розмитнення запчастин проводиться без допомоги фахівців, тобто самостійно:

  • Коригування митної вартості (КТС) може статися, якщо співробітники митниці засумніваються в оригінальності додаються інвойсів на запчастини, а так само якщо в разі перевірки з'ясується, що вартість запчастин занижена, то буде проведена КТС і будуть нараховані додаткові митні платежі.
  • Призупинення випуску може статися, з огляду на те, що деякі виробники автомобілів ведуть боротьбу з паралельним імпортом, а так само ведеться боротьба з імпортом контрафактних запчастин на іномарки і підриву внутрееннее ринку збуту. Тому, багато виробників реєструють свої торгові марки і їх уповноважених представників на території РФ в реєстрі об'єктів інтелектуальної власності (Роїс) (Наприклад: TOYOTA, BMW, RUNAULT, NISSAN, LADA, ГАЗ і багато інших). Таким чином ввезення або вивезення запасних частин для автомобілів і комплектуючих здійснюється тільки з дозволу правовласника (виняток становлять лише фізичні особи).

То яка ціна і вартість послуг з розмитнення автозапчастин?

Мита митних органів на запчастини для автомобілів не дуже високі. Митна ставка на більшу частину кодів групи 87 становить 5% від вартості декларованих автозапчастин.

Від чого залежить ціна розмитнення запчастин? Вартість розмитнення запчастин залежить від декількох факторів, але в більшій мірі вона буде залежати від митної вартості вантажу. Від митної вартості вантажу буде зроблено розрахунок митних платежів, які включають в себе ПДВ і мито.

Давайте розрахуємо вартість розмитнення запчастин для автомобіля

  • Необхідно визначити митну вартість. Наприклад, вона становить 2000 євро.
  • Виконуємо розрахунок мита. Обчислення мит на запчастини проводиться у відсотках від митної вартості. Тобто 2000 х 5% = 100 євро.
  • Виконуємо розрахунок ПДВ. Щоб правильно розрахувати ПДВ необхідно взяти загальну суму митних вартості і мита і помножити на 20%. Наприклад, (2000 + 100) х 20% = 420 євро.
  • Разом, митні платежі складуть: 520 євро (420 + 100).

Для отримання більш докладної інформації у Вас є можливість звернутися до співробітників нашої компанії зателефонувавши за телефонами вказаними на нашому сайті, або по електронній пошті. Будь-який вантаж, а автозапчастини не виняток, мають свої тонкощі митного оформлення. Тому розмитнення автозапчастин та розмитнення двигуна вимагає великої уважності. І тільки якщо Ви знайомі з усіма тонкощами митного очищення вантажів, то можете розраховувати на швидкий і менш витратний процес розмитнення будь-якого вантажу. Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» готова запропонувати Вам свої послуги з доставки та митного оформлення будь-яких вантажів, у тому числі і запчастин на автомобілі. Якщо Ви довірите нам розмитнення автозапчастин, ми можемо гарантувати Вам що замовлений Вами вантаж буде доставлений швидко і про прийнятними цінами. Ми готові надати нашим клієнтам найвигідніші умови.

Терміни і вартість розмитнення автозапчастин

Термін розмитнення автозапчастин в митниці становить - 1 день!

Вартість послуг з розмитнення автозапчастин в нашій компанії є мінімальною по ринку і обговорюються індивідуально!

Дізнатися вартість розмитнення авто запчастин

Рекомендовані статті:

Тому багатьох автовласників цікавлять питання: як проводиться розмитнення двигуна і скільки вона буде коштувати?
Або як самостійно розмитнити мотор на іномарку?
То яка ціна і вартість послуг з розмитнення автозапчастин?
Від чого залежить ціна розмитнення запчастин?

Новости