Розплідник Джек Рассел тер'єрів Сяючий діамант в Єкатеринбурзі

  1. У нашому розпліднику народилося кілька виводків дуже красивих цуценят! Дати Народження: 18.09.2019,...
  2. Про нашому розпліднику
  3. НАШІ СОБАКИ

У нашому розпліднику народилося кілька виводків дуже красивих цуценят!
Дати Народження: 18.09.2019, 20.09.2019, 26.09.2019, 30.09.2019, 07.10.2019

Про нашому розпліднику

Про нашому розпліднику

Любі друзі!

Ласкаво просимо на наш сайт «Сяючий Діамант». Я дякую Вам за те, що ви вибрали саме його. Мене звуть Віра Юріївна Попкова, і я хочу поділитися з Вами своїми радощами і проблемами, які стали частиною мого життя. Мій досвід, можливо, допоможе Вам отримати відповіді на деякі Ваші запитання.

Моя сім'я: я, мій чоловік, двоє дітей, - а також численні наші родичі дуже люблять тварин, особливо собак.

Ще на початку нашого сімейного життя ми з чоловіком придбали цуценя Стаффордширского тер'єра. І тільки коли з ним сталася трагічна історія, ми зрозуміли, що помилилися у виборі породи. Довгий час ми не наважувалися знову завести собаку, до того-ж у чоловіка стала спостерігатися алергія на тварин ... Але думка мати ще одного члена сім'ї, чотириногого друга нас не залишала. Нарешті ми зважилися. Нам потрібна була невелика собака для життя в міських умовах, розумна, рухлива, енергійна, доброзичлива, невибаглива в змісті, що володіє міцним здоров'ям. Ще на початку нашого сімейного життя ми з чоловіком придбали цуценя Стаффордширского тер'єра Звичайно, ми прочитали і переглянули різну інформацію про собак, врахували колишні помилки, перш ніж зупинилися на породі Джек Рассел тер'єр. Ми почали шукати собаку, але ніяк не могли визначитися з вибором. Пошук на території Росії не дав результатів.

У 2014 році, подорожуючи по Італії, ми придбали цуценя. Це була ZEN ZAGABRIA DIAMANTE VIOLETTA JACK (Габріелла) з топового розплідника Італії VIOLETTA JACK в Тоскані і чим більше ми з нею спілкувалися, дізнавалися її характер і ставлення до навколишнього світу і до нас, тим більше переконувалися в тому, що варто присвятити в радість спілкування з цими позитивними, дивно милими і доброзичливими створіннями інших людей, які хочуть мати вірного і невибагливого одного.

Це була ZEN ZAGABRIA DIAMANTE VIOLETTA JACK (Габріелла) з топового розплідника Італії VIOLETTA JACK в Тоскані і чим більше ми з нею спілкувалися, дізнавалися її характер і ставлення до навколишнього світу і до нас, тим більше переконувалися в тому, що варто присвятити в радість спілкування з цими позитивними, дивно милими і доброзичливими створіннями інших людей, які хочуть мати вірного і невибагливого одного

Наше життя змінилася настільки, що ми вирішили серйозно зайнятися професійним розведенням собак саме цієї породи. ZEN ZAGABRIA DIAMANTE (Діамант) і дала назву нашому розпліднику сяючий ДІАМАНТ (офіційно в РКФ-FCI заводська приставка сяючий ДІАМАНТ зареєстрована в 2016 році).

Наша сім'я Джек Рассел тер'єрів розросталася. У нас з'явилися - Даймонд, Барбі, Домінік, малюк Ентер. Потім привезли красивого і статного гладкошерстного кобеля Демкові і задумалися про придбання жесткошерстного цуценя. У червні 2018 роки я привезла з топового розплідника Франції Хеппіка, який до 12 місяців став Юним Чемпіоном Росії, Юним Чемпіоном РКФ, Юним переможцем Клубу породи. Тепер у нас кілька собак-виробників, які були ретельно відібрані і в яких поєдналися кращі якості Джек Рассел. У наших собак містяться крові кращих і світових розплідників Європи. Ми професійно займаємося розведенням тільки однієї породи Джек Рассел тер'єр, прагнемо до розведення здорових чистопорідних собак з гарним екстер'єром, собак справжніх компаньйонів з правильним позитивним характером і успішних в шоу. Це не просто собаки - це члени нашої родини.

Всі наші цуценята здорові, щеплені, з правильним позитивним характером і стійкою психікою, живуть в домашніх умовах, добре соціалізовані, постійно спілкуються з дітьми, їдять корм преміум класу, привчені до туалету на пелюшку. Наші собаки ніколи не проявляють агресію, дуже люблять людей, із задоволенням грають з дітьми і добре уживаються з іншими тваринами. При купівлі щеняти ви отримаєте повний комплект документів, пам'ятку по догляду та утриманню цуценяти, а також і після придбання цуценяти ви завжди можете звертатися за консультацією до заводчику. Ми дуже ретельно підбираємо для наших щеночков нові сім'ї, враховуючи можливості та побажання власників.

У нас дуже часто той, хто завів одну собаку, звертаються за другим щеням, а іноді і за третім. І це не може не радувати.

НАШІ СОБАКИ


Першою з'явилася Габі (ZEN ZAGABRIA DIAMANTE VIOLETTA JACK), безпорадний маленький клубочок з атласним круглим животиком, і наївним поглядом.

Минуло достатньо часу, перш ніж всі ми прийшли в рівновагу. Зараз це ласкава, вихована, інтелігентна собака, горда мати численного сімейства. Як мати, вона турботлива і строга, мені повністю довіряє, але чужим - тільки в моїй присутності і напружено стежить, аби чого не сталося. Вона швидко з'їдає свою порцію і мчить до дітей. Габі дуже жіночна, струнка і красива, хитра і вміє цим користуватися. Поступлива, конфлікти обходить стороною, але в образу себе ніколи не дасть.

Ми рано стали представляти її на виставках. Вона без праці освоїла всі команди, охоче і з задоволенням гордо і ставний несе себе по рингу. Вона переможець виставок різного рівня.

Має титули: Юний Чемпіон Росії, Чемпіон Росії, 3хЧемпіон РКФ, Чемпіон ОАНКОО, 7ХBOB (Best of Breed), Переможець Національного Клубу породи в класі юніорів, 2ХПобедітель Національного Клубу породи в дорослому класі, 3ХКЧК, 2ХCACIB.

В цілому це розумна ласкава слухняна собака, улюблениця моєї свекрухи, її коронний номер - виконання вальсу, хоча ніхто її цьому не вчив.

В цілому це розумна ласкава слухняна собака, улюблениця моєї свекрухи, її коронний номер - виконання вальсу, хоча ніхто її цьому не вчив

Другим з'явився Даймонд (DOLLAR DIAMOND DREAM VIOLETTA JACK). Цей відразу вирішив навести свій порядок і стати лідером, господарем в будинку. Періодично він не залишає цієї думки і зараз. Але змагатися з моїм чоловіком він не наважується, і віддає йому "право першості". «Міцно скроєний і гаразд зшитий» - так можна про нього сказати. Цей справжній мужик невтомний у відтворенні потомства. Він переможець виставок різного рівня, неодноразово ставав Кращим Представником породи. Має титули: Юний Чемпіон Росії, Чемпіон Росії, 2хЧемпіон РКФ, Чемпіон ОАНКОО, Чемпіон РФСС, 2ХCACIB, 5ХBOB (Best of Breed).

Але, на відміну від Габі, він вимагає більш суворого контролю. Він дуже азартний, має виражені мисливські інстинкти і лідер у всьому! Дуже відданий і розумний пес! Сміливий і безстрашний. Ніяких проблем з навчанням і утриманням він не доставляє.

Барбі (BARBIE COFFEE VIOLETTA K & L) - це особа складніша Барбі (BARBIE COFFEE VIOLETTA K & L) - це особа складніша. У дитинстві (у заводчиця в Італії) вона була улюбленицею літньої жінки і не сходила з її рук. Такою вона і залишилася. Суспільству своїх родичів вона вважає за краще суспільство людей, і хоча носиться і грає з величезним задоволенням, вона ще більш щаслива на колінах дорослих. Вона граціозна красуня, її шерстка відливає атласним блиском, шоколадні подпалінкі світяться, а гламурний макіяж навколо очей зводить з розуму, коли вона пильно і ніжно дивиться на вас. Вона знає свою владу над людьми і безсоромно цим користується. І навіть важко повірити, що цей ангел у плоті може стати призвідником бійки, стравити між собою інших собак і з задоволенням взяти участь в розбиранні. Але цуценята її прекрасні.

Барбі має титули: Чемпіон Росії, Чемпіон РКФ, Чемпіон ОАНКОО, 3ХBOB (Best of Breed), Переможець Національного Клубу породи в дорослому класі, 2ХRCACIB.

Домінік (L`ETOILE JU DOMINIK) з'явився у нас недавно. Це у нас найтитулованіша собака! Зірка виставок! За зовнішнім виглядом він настільки бездоганний, що в свої півтора року вже мав титули: Юний Чемпіон Росії, Юний Чемпіон Національного Клубу породи, Чемпіон Росії, 3хЧемпіон РКФ, Чемпіон Казахстану, Чемпіон ОАНКОО, 9ХBOB (Best of Breed), 2ХПобедітель Національного Клубу породи в дорослому класі, 3ХКЧК, 2ХRCAC в Італії.

Чіткі, строгі пропорції тіла, компактний корпус, красива об'ємна голова, потужні щелепи і м'язи, які приховані під красивим і густим підшерстям, шикарний хвіст, яскравий біло-рудий окрас роблять його ідеальною собакою. Він схожий на маленького добродушного ведмежати, якого хочеться зацілувати ... До того ж він має поступливим, поступливим характером. Доброзичливий до інших собакам в будинку, але обережний у ставленні до чужих, неконфліктний і слухняний, але наполегливий. Якщо він щось хоче, то сідає стовпчиком на задні лапки ( «Зроби зайчика!») Складає передні хрест-навхрест і не зводить зворушливих очей до тих пір, поки не отримає бажаного або не вирішить, що все марно. Терпінню його можна тільки позаздрити. Домінік у нас також є батьком численного потомства.

ВІДГУКИ ПРО НАС

Новости