Розробка дизайну web-сайту, інтернет-магазину, Лендінзі, логотипу в Києві, Харкові та по всій Україні

  1. Етапи робіт при створенні дизайну
  2. Розробка прототипу сайту
  3. створення лого
  4. Як у нас замовити дизайн сайту?

Дизайн сайту грає дуже важливу роль, адже це перше знайомство відвідувача з компанією

Дизайн сайту грає дуже важливу роль, адже це перше знайомство відвідувача з компанією. Від того, наскільки приємні враження залишить зовнішній вигляд веб-сайту, залежить, з якими емоціями відвідувач буде шукати потрібну йому інформацію. В кінцевому рахунку, при вдалому виконанні дизайну, гість вашого онлайн ресурсу зможе стати лояльним користувачем або клієнтом.

Візитна картка компанії в інтернеті - це її сайт, дизайн якого повинен:

  1. Чітко відображати діяльність компанії.
  2. Бути приємним для ока і зручним для відвідувача.
  3. Технічно правильно виконаний для коректного відображення на екранах різних пристроїв незалежно від їхнього розв'язання.

Грамотний фахівець під час створення дизайну сайту всі ці моменти враховує:

  • Робить вірні акценти в колірній гамі і розмірах.

  • Правильно має графічні елементи відносно один одного.

  • Зручно для відвідувача подає текстову і графічну інформацію.

Це привертає увагу читача, за частки секунди зацікавити його і допомагаючи відшукати потрібну йому інформацію. В результаті відвідувачі інтернет-магазину стають його клієнтами, а читачі інформаційних сайтів і блогів оформляють постійну підписку на ці ресурси.

Етапи робіт при створенні дизайну

Етапи робіт при створенні дизайну

Вже минули часи, коли одностранічнік з рівним текстом і красивими картинками міг принести потрібний результат. На сьогоднішній день дизайн сайту, спрямований на результат, вдає із себе систему, яка поєднує в собі творчість веб-дизайнерів, елементи сучасного інтернет-маркетингу і програмування.

Розробка дизайну сайту в нашій веб-студії VipWS Україна складається з наступних кроків:

  1. Виробляємо підготовчі роботи. Дизайнер отримує, структурує і аналізує:

  • мети, які повинен вирішувати сайт;

  • інформацію про особливості ніші і сайтів конкурентів.

Саме на цьому етапі формується база, яка стане основою ефективного дизайну веб-ресурсу.

  1. Створюємо прототип. На цьому кроці думки дизайнера знаходять матеріальний вид: начерк загальної схеми сторінок майбутнього сайту на папері або в спеціальних програмних середовищах, розташування елементів і так далі.

  2. Отрісовиваємих макет. Саме це вважається основною роботою веб-дизанера. На цьому етапі сайт набуває майбутній вигляд в необхідних колірних рішеннях.

  3. створюємо лого . Щоб зробити ваш сайт відмітним, а назва вашої компанії запам'ятовуючим, потрібен логотип - фірмовий знак. Багато компаній недооцінюють силу лого. Але якщо постаратися і зробити свій фірмовий знак, який клієнти будуть асоціювати саме з вами, то впізнаваність вашого бренду підвищиться.

Розробка прототипу сайту

Прототипування є невід'ємною частиною процесу в створенні дизайну сайту. За своєю суттю, є приблизною схемою, начерком загального вигляду сайту: розташування логотипу, іконок, написів, картинок, відео / аудіо файлів. Це має особливо важливе значення в разі розробки дизайну великого веб-ресурсу, в якому багато розділів і функціональних блоків.

Справа в тому, що на етапі створення прототипу:

  • остаточно визначається розстановка всіх елементів на сайті;

  • виключаються помилки до повного формування зовнішнього вигляду сайту;

  • оптимізуються терміни роботи над проектом по кожному з етапів.

Все разом це призводить до економії ваших грошей і часу на створення кінцевого вигляду вашого ресурсу, що значно прискорює його запуск в роботу.

створення лого

Логотип - дуже важливий елемент образу будь-якої компанії. Це один з інструментів асоціативного сприйняття компанії. Досить тільки одного погляду на фірмовий знак Mercedes, BMW, Apple і інших відомих брендів, а людина відразу його дізнається. Так і ваш лого повинен притягувати погляди, відразу ж приводити до впізнавання вашої компанії.

Логотипи можуть бути різними, але виходячи з досвіду найкраще з таким завданням справляється торговий знак, який поєднує в собі:

  • простоту;

  • Задумку (ідею);

  • Запоминающую форму або символ;

  • Відображення суті діяльності вашої компанії.

Як у нас замовити дизайн сайту?


Ми відкриті для співпраці в сфері веб-дизайну з усіма, хто хоче зробити свій бренд впізнаваним, а сайт прибутковим Ми відкриті для співпраці в сфері веб-дизайну з усіма, хто хоче зробити свій бренд впізнаваним, а сайт прибутковим. Фахівці web-студії VipWS з 2013 року розробили більше 70 проектів, які донині успішно представляють інтереси своїх власників на просторах мережі Інтернет в Україні, СНД, Європі та Америці.

Залишайте ваші заявки на сайті або ж зв'яжіться з нами за вказаними нижче контактами. Наш фахівець проконсультує вас з усіх питань, що стосуються веб-дизайну і просування сайту в інтернеті .

Ціна і терміни робіт залежать виключно від складності реалізації ваших задумів. Працюємо з фізичними та юридичними особами з будь-якого куточка планети.

Залишайте свої заявки або телефонуйте - будемо раді співпраці!

Як у нас замовити дизайн сайту?

Новости