Розсилка «Аукціон eBay. Поради та секрети.

  1. 1. Реєстрація на eBay.
  2. 2. Прив'язка карти до PayPal
  3. Критерії для відбору популярних eBay-магазинів:
  4. Що робити, якщо продавець на eBay відсилає замовлення тільки по США, а річ купити хочеться?
  5. Як купувати на eBay.com. Відео-інструкція від досвідченого онлайн-покупця.
  6. Купуючи на eBay через сервіс сайт, ви отримуєте наступні переваги:
  7. іБей російською мовою

Незважаючи на популярність аукціону, різноманітність представлених на ньому товарів і низькі ціни , Багато хто до цих пір не наважуються здійснювати на ньому покупки. Кого-то лякає незрозумілий інтерфейс, кого-то - необхідність робити ставки на лоти, хтось боїться, що товар не буде доставлений, і він втратить гроші. Якщо ви з їх числа, представляємо вам покрокову інструкцію , Як купувати на eBay.

1. Реєстрація на eBay.

Реєстрація на eBay дуже проста, для неї не потрібна окрема інструкція. Реєструватися радимо на головній версії сайту -. Для жителів Росії вона відкриється на Російському мовою, для жителів інших країн, включаючи країни СНД - на англійському (визначається по ip-адресою, перемкнути мову на Російський не вийде). З створеними обліковими даними можна буде авторизуватися і робити покупки на будь-якому з філій сайту (ebay.de, ebay.co.uk і ін.).

Безпосередньо для реєстрації необхідно натиснути на посилання Register на головній сторінці сайту, після чого у вікні, ввести інформацію про себе відповідно до зазначених полями.

Всі поля обов'язкові для заповнення, інформація (навіть в російськомовній версії сайту) вноситься на англійській мові. Для повноцінної реєстрації необхідно також вказати адресу доставки (shipping address) і заповнити профіль на сайті персональною інформацією (My eBay -> Summary -> Account -> Personal Information / Addresses).


2. Прив'язка карти до PayPal

Наступним кроком інструкції eBay-покупок є реєстрація і підключення карти до платіжної системи PayPal. Для реєстрації нам знадобиться банківська картка для платежів в інтернеті (Visa або Master Card) з мінімум $ 2 на рахунку.

Дуже уважно поставтеся до. Щоб не стати жертвою шахрая, краще вибирати надійного продавця (Top-Rated Seller) з рейтингом 98% і вище і великим числом відгуків, бажано позитивних. Інформацію про продавця ви можете подивитися в блоці Seller information в правій частині сторінки товару.

Однак не варто покладатися тільки на рейтинг, складіть власну думку про продавця. Для цього, перед тим, як замовити речі на eBay, обов'язково зв'яжіться з продавцем, задайте йому основні питання про товар, подивіться, як швидко і розгорнуто він відповідає. Це важливо, тому що продавець, неохоче спілкується з покупцем до продажу товару, навряд чи захоче вирішувати з ним проблеми, якщо вони виникнуть після продажу

Вибравши товар і натиснувши кнопку Buy It Now, або зробивши ставку на вподобаний лот, пам'ятайте, що по правилами eBay ви не зможете відмовитися від покупки (), і зобов'язані будете сплатити куплений, або виграний товар. Тому будьте гранично уважні, перш ніж здійснювати покупки на eBay, переконайтеся, що обраний товар підходить вам за всіма категоріями, і тільки після цього переходите безпосередньо до покупки.

Ось і вся інформація про те, як купувати речі на eBay. Сподіваємося, вона буде вам корисною.

Тим, хто шукає, де в інтернеті купити дешевий китайський ширвжиток, краще відразу попрямувати на. Часто одні і ті ж китайські продавці торгують однаковими товарами на різних майданчиках, включаючи онлайн-аукціон eBay. Дану статтю я написав, щоб допомогти російськомовним користувачам інтернету в пошуках тих товарів, яких немає на AliExpress, JD.com і в інших китайських інтернет-магазинах. Потужним конкурентною перевагою онлайн-аукціону ебей є великий вибір там справжніх брендових речей, колекційних і вантажних товарів, антикваріату, пропонованих продавцями з усього світу.

Роками функціонери eBay залагоджували суперечки з правовласниками брендів, їх виробниками, паралельно вичищаючи аукціон від торговців контрафактом, підробками під продукцію відомих брендів. Була введена сувора система рейтингів для оцінки продавців ебей, зняті ризики з покупців за рахунок 100% гарантійного покриття від PayPal на випадки втрати товару при поштового пересилання або шахрайства з боку продавців. Тепер покупець на онлайн-аукціоні ебей завжди правий в будь-якому випадку. Купити на eBay підробку у продавця з тривалої торгової історією і високими позитивними фідбек на даний момент практично нереально. Модницям і модникам на замітку: особливо активно на eBay ведеться торгівля наступними брендами: Ann Taylor, Banana Republic, DKNY, Eileen Fisher, J Crew, Lucky Brand, Michael Kors, Vince, Tory Burch, Ralph Lauren. Повний список брендів одягу, взуття та сумок, дозволених правовласниками для продажів на ебей, дивіться на спеціальній, постійно оновлюваною сторінці на сайті онлайн-аукціону. Там же знаходиться приблизна прикидка середніх цін на товари згаданих марок.
Нижче наводжу таблицю з перерахуванням кращих eBay-магазинів. За якими критеріями складена дана добірка, я докладно описав під таблицею. У добірці представлені магазини, що пропонують найрізноманітніші товари: від норкових шуб і оригінальних сумок Біркін зі шкіри крокодила до автомобілів Porsche, від іграшкових радіокерованих вертольотів до тайського шовку і японських кімоно, від недорогих вироблених в Китаї купальників до антикваріату з Європи і предметів живопису.

eBay-магазин

Антикваріат і етнічні товари

RvCentralAntiques Антикваріат, вантажні товари, художня кераміка та вироби з порцеляни, китайські чайні сервізи, декоративні металеві вироби, християнське мистецтво, дерев'яні різьблені вироби. sou_japan Інструменти для японських чайних церемоній, традиційна ручна робота , Японський антикваріат, тканини і антикварні / вантажні кімоно. Africa Direct Африканське мистецтво: африканські маски, статуетки, тканини з традиційним орнаментом, кошики, етнічні ювелірні прикраси , Африканська кам'яна скульптура шона, а також тибетські ювелірні вироби. 1st Editions and Antiquarian Books Рідкісні, колекційні книги англійською мовою. Magic Rugs Outlet Східні килими, перські килими, килими сучасних дизайнів.

мистецтво

ArtGate-European Oil Paintings Європейська живопис олією. Uncle Terry "s Treasures Різноманітний антикваріат. Art Commerce Живопис, принти, фотографії, скульптура. Gallery Art Florida Aventura Живопис сучасних американських художників від Енді Уорхола до Роберта Індіани.

Фото і відео

Love Otaku Japan Фотоапарати та аксесуари з Японії. Шпигунські відеокамери, мініатюрні відеокамери, мисливські відеокамери, відеокамери спостереження, автомобільні відеореєстратори, стрілялки камери. A-Plus ANIME CAMERA CONNECT Широкий вибір цифрових фотоапаратів і фотоаксесуарів. KEH Camera Outlet Дзеркальні фотоапарати та аксесуари до них. Leica post Антикварні і вінтажні колекційні фотоапарати.

Мобільні телефони та аксесуари

TheGizmoTrader Нові та б / у мобільні телефони та аксесуари до них. The Whiz Cells Б / у айфони (Apple iPhone) і смартфони Самсунг (Samsung). e_cell-california Широкий вибір смартфонів і планшетів. Mobilexbuy e-Bay Store недоступному мобільних телефонів і аксесуарів. DealsPlusCell Б / у мобільні телефони та аксесуари.

Одяг, взуття та аксесуари

Gigi "s Classy Kids Дитячий одяг та взуття. Oriental_element2012 Традиційна китайська одяг для чоловіків і жінок. Japan_Expo_Store Кімоно і великий вибір інших традиційних японських товарів. JaneFinds Магазин, що торгує оригіналами Hermes Birkin, Hermes Constance інших культових жіночих сумок. Ціни високі. Modemani Outlet Шведський онлайн-бутік, що спеціалізується на брендовому одягу Dolce & Gabbana. fashionfromuk Boutique Британський магазин, що торгує жіночої дизайнерським одягом, взуттям та аксесуарами CHANEL, DIOR, YSL, GUCCI, PRADA, HERMES і інших виробників. Цей eBay-магазин відсилає замовлення з Лондона. Pelgio Leather І делия з екзотичних шкір: сумки зі шкіри крокодила, крокодилячі гаманці, ремені, шкури крокодила; шкури морського ската, шкіра змії і страуса. Сумки, ремені, гаманці зі шкіри ската, пітона, акули і страуса. Товар проведений в Таїланді. HOT.LATTE дорогі жіночі дизайнерські сукні. elsafur-2008 жіночі шуби з Італії. Хутро: шиншила, рись, білка, норка, лисиця, песець. MAILON FURS Широкий вибір шуб для жінок і чоловіків, вироблених в Греції. Vanity Affair Boutique Предмети з колекцій haute couture для жінок, що стежать за останніми тенденціями високої моди. mikutohide Жіночі сумки Louis Vuitton б / у з Японії. Newmart Жіноча брендове взуття і сумки. Bag Lady Collection Жіночі оригінальні сумки MICHAEL KORS та інших модних брендів. Eve-Sher Fashion Concierge Брендовий жіноче взуття і сумки. Добре представлені Fendi, Dior, Jimmy Choo, Nina Ricci, Chloe, Gucci, Yves Saint Laurent, Givenchy, Prada, Dolce & Gabbana і вироби інших модних брендів. BEAUTIFUL BUMPS 2 BABIES Одяг для вагітних. The Eye Shop Великий вибір сонцезахисних окулярів. FortuneandCo Жіноче та чоловіче взуття. thewesterncompany Ковбойська взуття та одяг для чоловіків, жінок і дітей. Відчуй себе американським фермером. Hawaiian Shirt Store Гавайські сорочки, пошиті на Гавайських островах. Id4shoes Спортивне взуття. Genuine Leather Wallets Шкіряні гаманці з Чехії. ApparelSave Взуття та сумки. Your Dream Dress Весільні та вечірні сукні. frmoda-italy Брендовий жіночий одяг, взуття та аксесуари наступних марок: Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Hogan, Church, Burberry, Dsquared, Tod "s, Fendi, Moncler, Jimmy Choo, Givenchy, Lanvin, Armani та ін. WyCo Vintage Вантажні футболки. mastershoe-myshu Якісне взуття з Великобританії Dr Martens, Timberland, Skechers, K Swiss і ін. huqing2011 Недорогий одяг з Китаю. SPENCE Clothing Люксовая дизайнерський одяг, взуття та аксесуари з Італії під брендами DIESEL, Givenchy, Burberry, Jimmy Choo, MONCLER, Miu Miu, Vivienne Westwood. usahiphop Чоловічий і жіночий одяг та взуття для активного способу життя. victory apparel & shoes Одяг та взуття марок Diesel, True Religion, Adidas, Puma, Nike, Reebok, Polo Ralph Lauren, North Face, Asics, Jordan, Lacoste, Under Armour, Wilson. Shop Smart 500 Жіноча, чоловіче і дитяче взуття. Fashion style 110 Жіночі шкіряні сумки і гаманці безпосередньо з китайської фабрики в Гуанчжоу. BELLE LINGERIE Жіноча нижня білизна і купальники з Великобританії.

Комп'ютери, планшети і комп'ютерне "залізо"

INTECHGROUPLLC Комп'ютери, ноутбуки, планшети і комп'ютерні комплектуючі. deecies Ноутбуки Apple MacBook і моноблоки Apple iMac з доставкою з Великобританії. DailyExpressDeals Айфони і Айпад (Apple iPads / iPhones), смартфони та планшети Samsung Galaxy. toy0726 Китайські смартфони та планшети Xiaomi, Huawei, Lenovo, Asus. Для тих, кому звичніше купувати китайські товари на Аліекспресс: офіційний магазин Xiaomi на AliExpress. COMPEVE Музичні кліпи, сервери і комп'ютерні комплектуючі. MyCustomMac Ноутбуки Apple MacBook, моноблоки Apple iMac, компактні комп'ютери Apple Mac mini. Power Adapter Shop Блоки живлення для ноутбуків, комп'ютерне "залізо" для ноутбуків, нетбуків і планшетів. beachaudio Комп'ютери та комплектуючі, побутова електроніка і офісне приладдя, включаючи витратні матеріали (картриджі / тонери) для принтерів. SoftwareCW Ліцензійний софт для комп'ютерів. NW_Software Store Нові, ліцензійні, повні версії софта компанії Adobe.

краса і здоров'я

COSMETICS & MORE LTD Косметика і парфумерія з Великобританії. Beauty & Beyond Boutique Японська і французька косметика. Alpha Beauty Store Величезний вибір японської косметики з доставкою з Гонконгу. skinstory Корейська косметика і парфумерія з Південної Кореї. Euro-Glamour-Zone Духи з Європи. Authentic Vintage Perfumes Автентичний вінтажний парфум. Hannari-Ya Косметика для справжніх японських гейш.

Ювелірні вироби і годинники

Fiedler-Uhrenhandel Німецький eBay-магазин з великим вибором швейцарських годинників. Timepiece Trading Годинники Stuhrling, Invicta, Michael Kors, DKNY, Fossil, Eterna, Haurex, Swiss Military і ін. Sasy420 Сонцезахисні окуляри Guess, Fossil, Nixon, DKNY, DIESEL, ARMANI, CASIO, Philippe Starck, Maui Jim, Ray Ban, запальнички Zippo. LaJollaJewelry
Годинники та ювелірні вироби Rolex, Cartier, Breitling, Van Cleef & Arpels, Tiffany & Co, Baccarat, Bvlgari, Lalique, Audemars Piguet, Patek Phillipe, Jeager LeCoultre, Vacheron Constantin. JewelryUnlimited786 Ювелірні вироби і годинники з діамантами від Rolex, Breitling, Cartier, Joe Rodeo. JskGemsandjewels Коштовні камені з Індії: рубіни, сапфіри, смарагди, перли, аквамарини, турмаліни. thaigemstore Коштовні камені з Таїланду: аметисти, діаманти, смарагди, рубіни, сапфіри, топази.

Спорт і рибалка

MuayThai Fighting Товари для муай тай (тайського боксу) від TUFF, Top King, Twins Special, Kombat Gear, Hanumann, Fairtex та інших виробників. Forza Sports Спортивний одяг, взуття та спорядження. Mr Ride Bicycle Запасні частини для велосипедів з Тайваню. Colorado Discount Skis Лижі і лижні кріплення з Колорадо наступних марок: Atomic, Stockli, Fischer, Elan, Ogasaka. total fishing tackle shop Рибальські снасті з Японії. Fishwest Снасті та приладдя для рибної ловлі нахлистом. The Golf Avenue Великий вибір ключок і м'ячів для гольфу. Racketguy Все для тенісу: ракетки, м'ячі, сумки, взуття.

Автомобілі, мотоцикли, яхти

Texas Direct Auto Великий американський автодилер з Техасу з великим вибором нових і старих автомобілів. momentum-porsche Старі автомобілі Porsche, Jaguar, Land Rover, Volvo, BMW, Audi, Aston Martin, Bentley, Maserati, Mercedes, Ferrari, Lexus, Infiniti. primoclassicsint Класичні авто, олдтаймери (старовинні, раритетні автомобілі) з США. AM AutoParts Автозапчастини та комплектуючі для легкових автомобілів і вантажівок. American Motorcycle Trading Co Старі мотоцикли Harley-Davidson, Kawasaki, Yamaha, Honda. GJM COMBO Одяг, взуття, шоломи, рукавички для байкерів. Race Leathers Британський магазин, який торгує одягом, взуттям, шоломами, рукавичками та іншими причандаллям для байкерів. Boats International Катери і яхти. Clear Choice Motors Будинки на колесах (автобудинку) для подорожей з домашнім комфортом.

їжа та напої

Pot In Pot Зелений чай, улун, пуер і різноманітні трав'яні чаї з Китаю. Japanese Green Teas Японський зелений чай з Японії: верес, кукіча, фукамуші сенча, маття. Dragon Tea House Різні види китайського чаю і китайської чайної посуду. Кава і засоби традиційної медицини на основі трав з Індонезії.

Всяка всячина

Helidirect Радіокеровані вертольоти-іграшки і деталі для них. Japanese Sword Samurai Kanetoyo Японські мечі, виготовлені в Японії. Катана, вакидзаси, тати (ще називають Тачі або дайто), цуба, традиційні японські ножі танто (останні служили для відрізання людських голів або харакірі, а не для побутових потреб) і камені для заточування мечів. Насіння квітів і фруктів з Австралії. pantoplant vivai Семена кактусів та інших кімнатних рослин від ентузіастів з Італії.

Критерії для відбору популярних eBay-магазинів:

  1. Feedback> 97%, також бажаний вищий статус продавця - top-rated seller;
  2. Більше 1000 листингов виставлено на продаж;
  3. Є eBay-магазин у продавця;
  4. Реєстрація аккаунта на онлайн-аукціоні до 2011 року;
  5. Відправлення товарів по всьому світу або в велику кількість країн

Сам, будучи продавцем на eBay під різними акаунтами c 2003 року, можу сказати, що фідбек продавця на ебей (кількість відгуків) - це дуже важливий критерій оцінки якості його роботи. Алгоритм підрахунку фідбек дуже простий: від кількості позитивних відгуків віднімається кількість негативних відгуків, а потім результат ділиться на загальну кількість відгуків. Відсоток позитивних відгуків у продавця на ебей, як лакмусовий папірець, дозволяє гіпотетичним покупцям швидко прийняти рішення, чи зв'язуватися з ним або шукати інших продавців. В ідеалі у продавця має бути 100% позитивних відгуків. Не поспішайте ставити продавцеві негативний відгук! Можливо, ваше замовлення загубився десь на місцевій пошті. У разі форс-мажору просто відкрийте диспут в своєму акаунті. Багато продавців будуть готові піти на повне відшкодування заплачених за замовлення грошей, щоб уникнути отримання негативних відгуків. Звертайте увагу також на внутрішній рейтинг продавця. Для оцінки якості продавців онлайн-аукціон використовує хитрий алгоритм, що привласнює продавцеві рейтинг. Рейтинги бувають такі: below average (нижче середнього), average (середній), above average (вище середнього) і найвищий - top rated seller. Останній отримати непросто. Суворі алгоритми eBay вимагають від продавця, щоб переважна більшість проданих товарів відправлялося на пошті в день отримання платежу або на наступний робочий день. Оцінюється якість і швидкість роботи з суперечками, оперативність відповідей на запити користувачів, наявність безкоштовної доставки (як правило, продавці просто включають її у вартість товару) та інші фактори.
Сам, будучи продавцем на eBay під різними акаунтами c 2003 року, можу сказати, що фідбек продавця на ебей (кількість відгуків) - це дуже важливий критерій оцінки якості його роботи Інтуїтивно зрозуміла схемку, на що дивитися в описі товару на ебей, щоб оцінити продавця: загальна кількість відгуків (feedback), відсоток позитивних відгуків, значок top rated seller'а і відмітка про те, що обліковий запис на аукціоні зареєстрований давно.

Тепер обговоримо другий крітерій - Кількість виставленна лістінгів. загальне правило , Чим воно более, тім краще, так як более товарів. Зазвічай один лістінг - один товар. Альо є віняткі: у виде одного лістінгу на ебей нерідко оформляються продажів Великої кількості однотипних товарів, особливо з функцією Buy It Now (миттєва покупка и оплата, без режиму аукціону). Например, Apple iPhone / iPad або комп'ютерні деталі. Все рідше на ібей можна зустріті голландські Аукціони. Іноді у виде одного лістінгу оформляються кілька товарів різного кольору і / або Розмірів. Например, одяг або сумки однієї моделі, но різніх кольорів. А тепер я спробую проілюструваті нижчих, чому листинги лістінгу ворожнечу. І чому другий пункт про 1000 и более лістінгах в одному eBay-магазині - це бажане пункт.
Тепер обговоримо другий крітерій - Кількість виставленна лістінгів Ось китайський магазин на eBay, Який торгує жіночімі купальниками. Продавець вікорістовує старовинну Китайський хітрість: ставити на сам товар занижену Ціну, потім на внутрішню свой прибуток вітягує за рахунок вартості поштової доставки. Все одно купальник обійдеться дешево: в 570 рублей разом з доставкою.
А вісь, например, ціннік на орігінальну сумку Hermes Birkin зі шкіри крокодила Смарагдовий-зеленого кольору в магазині eBay, что спеціалізується на жіночих сумках Hermes, свячень на космічному Рівні в 140 тисяч долларов США.
Зрозуміло, что поставити торгуватіся на аукціоні 1000 жіночих купальніків собівартістю виробництва в Китаї в 5 доларів и 1000 справжніх сумок Hermes Birkin зі шкіри крокодила - Це не Одне и ті ж. До речі, и позитивний відгук за купальник, и позитивний відгук за сумку Біркін - номінально це + 1 до фідбек. Альо скільки контейнеров купальніків нужно продати, щоб отріматі таку ж виручки, як за одну сумку з прикладу вищє?
Третій крітерій - наявність, власне, eBay-магазину. Може здатися дивним, але я знаходив безліч продавців на ебей, оскільки ті виставляють тисячі лістингів з товарами, але без свого магазину. Товари крутяться в загальній базі аукціону, торгівля йде. eBay-магазин дозволяє позиціонувати свій товар більш зручним чином. Коротку посилання на магазин зручно використовувати для залучення інтернет-трафіку за допомогою контекстних і медійних оголошень в мережі або соц.сетях. Так, eBay-магазин в базовому пакеті буде коштувати продавцеві $ 19,99 в місяць, але комфорт того варто.
Четвертий критерій - це як давно аккаунт на eBay був зареєстрований. Необов'язково відразу для торгівлі. Багато нинішніх продавці на eBay були там спочатку покупцями. Хоча я знаходив деяких діячів, які торгують на eBay з 1998 року, тобто всього на три роки пізніше підстави цієї компанії (1995). Загальне правило: чим старіший аккаунт у продавця, тим краще.
П'ятий критерій - Worldwide Delivery, тобто відправка товарів по всьому світу. Велика кількість американських магазинів на eBay спеціалізуються на продажу товарів усередині США. Америка - це великий ринок. Ці продавці не хочуть брати ризики поштової доставки в інші країни світу або зв'язуватися з іноземними покупцями-шахраями або з кардерами, що купують товар за вкраденими даними кредитних карток. На жаль, у багатьох подібних американських продавців спостерігається велика кількість якісних товарів за цікавими цінами. Але в моїй збірці кращих магазинів eBay давати на них посилання не має сенсу, так як ця інформація не буде корисною для читачів мого блогу. Я намагався вибирати магазини з поштовою доставкою по всьому світу, ну, або в велику кількість країн світу. Часто продавці на eBay виключають країни Африки і Афганістан зі списку країн, куди можлива доставка замовлень. Дуже погана репутація у країн в цих регіонах планети, а платоспроможний попит їх жителів знаходиться під великим питанням. Продавці вважають за краще просто не зв'язуватися.

Що робити, якщо продавець на eBay відсилає замовлення тільки по США, а річ купити хочеться?

Є три варіанти:

  1. Переконати продавця вислати вам товар в вашу країну. Метод спрацьовує приблизно в 20% випадків. Торговець зацікавлений продати свій товар швидко і за гарною ціною. Напишіть продавцеві на eBay повідомлення англійською мовою про те, що хочете придбати цей товар, готові заплатити за PayPal максимально швидко. Поцікавтеся, чи може він послати товар в вашу країну і скільки це буде коштувати. Правда, якщо у вас як у покупця на ебей нульовий фідбек (тобто, ви нічого на цьому онлайн-аукціоні раніше не купували), то шанси переконати продавця зробити виняток з його правил по доставці замовлень будуть прагнути до нуля.
  2. Звернутися до посередника - компанії, яка спеціалізується на доставці покупок в інтернет-магазинах США в вашу країну. Компанія за певну комісію купить на eBay, Amazon або в численних американських інтернет-магазинах вподобану вам річ, прийме посилку з нею на адресу свого складу в Америці, а потім перешле посилку з США на Вашу електронну адресу в рідній країні. Можна комбінувати кілька онлайн-покупок з різних магазинів в одну посилку, щоб економити на міжнародній поштової доставки . За сервіс посередника доведеться заплатити зверху, але часто додаткові витрати виявляються виправданими. Приймайте рішення, виходячи зі своєї власної ситуації. Чи вигідні вам послуги посередника чи ні?
  3. найти аналогічний товар в місцевих магазинах або на інших онлайн-майданчиках.
    Якщо мова йде про вироблених в Китаї товари, то сенсу замовляти їх з eBay немає. Спробуйте знайти аналоги в. Благо справу, там представлено більше 200 тисяч китайських продавців.
    Якщо потрібен брендовий товар, а не китайська підробка, але на eBay немає продавців, які відсилають його за межі Америки, пошукайте. Якийсь конкретний відомий бренд? Обов'язково повинен бути офіційний інтернет-магазин, який торгує виробами під цим брендом. Google вам в пошук. У Росії шукати товари в онлайн-магазинах і порівнювати ціни на них зручно за допомогою сервісу Яндекс.Маркет.

Як купувати на eBay.com. Відео-інструкція від досвідченого онлайн-покупця.


Безліч цікавих магазинів є на німецькому eBay. Це цілий світ шопінгу в німецькомовному інтернеті. Я не став включати німецькі eBay-магазини в цю добірку, так як для eBay Germany планую зробити окремий рейтинг. Також я отфильтровал eBay-магазини, де багато категорій товарів. У цьому вони схожі на універмаги. Дуже складно рекомендувати такі магазини на eBay, так як покупцеві там дуже непросто сфокусувати увагу на чомусь одному. Якщо читачеві цікавий онлайн-шопінг широкого профілю, то я б порадив йому / їй звернути свій погляд на вітчизняні інтернет-магазини Озон.ру і Юлмарт.
На аукціоні ебей представлено море цікавих і незвичайних товарів. Сам я просто фізично не в змозі переглянути все. Додавайте в коментарях нижче посилання на інші вподобані магазини eBay, яких немає в списку вище, приводите посилання на товари. Похваліться покупками, або завітайте на продавця, чий товар не виправдав очікувань. Може бути, вам цікаві якісь конкретні товари, а я забув їх згадати? Напишіть в коментарях нижче. Я із задоволенням додам до списку eBay-магазини, які підходять під вищеописані критерії.

,

    Next

    У ваших статтях цінно саме ваше особисте ставлення і аналіз теми. Ви цей блог не кидайте, я сюди часто заглядаю. Нас таких багато повинно бути. Мені на ел. пошту прийшло недавно пропозицію про те, що навчать торгувати на Амазон і eBay. І я згадала про ваші докладні статті про ці торг. площ. Перечитала все заново і зробила висновок, що курси- це лохотрон. Сама на eBay ще нічого не купувала. Я не з Росії, а з Казахстану (Алмати). Але нам теж зайвих витрат поки не треба. Бажаю вам удачі і бережіть себе в азіатських краях.

Ще приємно, що спроби eBay за русифікації інтерфейсу для користувачів з Росії і країн СНД, почали приносити плоди. Адже переважна частина громадян країн колишнього СРСР не сильна знаннями іноземних мов. Англійська мова знають не більше 5% населення. Серед молоді - побільше. Тому хоча б інтерфейс російською мовою - це велика допомога для онлайн-шопінгу на цій торговельному майданчику . Ебей не пішов по шляху китайського побратима Аліекспресс, де відбувається машинний (дуже кострубатий і незрозумілий, місцями викликає сміх) переклад опису товарів. Сподіваюся, що на більш просунутому етапі розвитку штучного інтелекту стане реальністю якісний машинний переклад з будь-якої мови на будь-який за лічені частки секунди. Поки маємо ось що (профіль одного з продавців на ебей з російським інтерфейсом, але англомовним описом):
https://uploads.disquscdn.com/images/7a52c9a89108b922159a4fad35de0ab0bee0c8804b9731f56d8a1dc659655d60.png

У разі eBay реєстрація проста і безкоштовна, втім як і членство. Часто, наявність регіональних філій аукціону вводить користувачів в оману, тому що багато хто вважає вірним наступне твердження: «Щоб купувати на німецькому (італійською, бельгійському, канадському т.д.) eBay реєстрація повинна бути оформлена на відповідному регіональному сайті». Це не так. Через високий рівень техніки, використовуючи вибрані один раз логін і пароль, авторизуватися і робити покупки на будь-якому з філій аукціону.

Через високий рівень техніки, використовуючи вибрані один раз логін і пароль, авторизуватися і робити покупки на будь-якому з філій аукціону

Отже, що ж таке мережевий аукціон? Все дуже просто. Це сайт, де Продавці виставляють товар на продаж у вигляді лота, і продають тому Покупцеві, який запропонує найвищу ціну. За останні роки в світі відкрилися сотні мережевих аукціонів - вони відрізняються мовою інтерфейсу, локалізацією, спеціалізацією: на одних на торги виставляється нерухомість, на інших автомобілі, на третє акції і т.д. Багато великих інтернет компанії відкрили свої аукціони - наприклад, всім відомі аукціони eBay, Yahoo, Amazon, Ubid і багато інших. Чим же пояснюється така популярність? Можливості мережевого аукціону набагато вище, ніж у звичайних аукціонів, які, як правило простим смертним недоступні. На таких майданчиках, як аукціони eBay та інші, торги на тисячі і сотні тисяч лотів ведуться одночасно, представлені товари і Продавці з десятків країн, поряд з унікальними і рідкісними товарами продаються товари повсякденного побуту і багато іншого.

На таких майданчиках, як аукціони eBay та інші, торги на тисячі і сотні тисяч лотів ведуться одночасно, представлені товари і Продавці з десятків країн, поряд з унікальними і рідкісними товарами продаються товари повсякденного побуту і багато іншого

Довгий час російські користувачі найбільшого сервісу інтернет-торгівлі ebay був змушені користуватися регіональними майданчиками інших країн - англійською, німецькою, італійською та іншими мовами. Як ви, напевно, знаєте, досить зареєструватися лише раз на будь-якому з сайтів ebay - і ви автоматично отримуєте доступ до всіх інших з тими ж логіном і паролем. Відрізняє регіональні майданчики лише мову інтерфейсу і групи підтримки. Найбільш популярним серед росіян був англомовний ebay.com - філія аукціону в США. Для для багатьох любителів інтернет-шопінгу з Росії це часом становило серйозну проблему, так як мовний бар'єр створював певні труднощі. Однак в 2013 році компанія eBay нарешті звернула увагу на досить чимала кількість російськомовних клієнтів, відкрила представництво в РФ і тепер легендарний інтернет-аукціон доступний за адресою ebay.com повністю російською мовою, включаючи повноцінну службу підтримки. Відкривається російський сайт автоматично, якщо відвідувач фізично знаходиться на території РФ (місцезнаходження визначається по ip-адресою); жителі інших країн скористатися ним не можуть і як і раніше потрапляють на англомовний варіант. Розглянемо, як проходить реєстрація в eBay російською мовою докладніше.

Розглянемо, як проходить реєстрація в eBay російською мовою докладніше

Досить часто при роботі з аукціоном eBay, особливо у новачків, виникають ситуації, коли вони не знають в яких категоріях шукати необхідні їм товари або ж в яку категорію виставляти той чи інший товар на продаж. Нижче ми постаралися полегшити це завдання переклавши структури цього онлайнового аукціону.

Нижче ми постаралися полегшити це завдання переклавши структури цього онлайнового аукціону

Ні для кого не секрет, що порушувати правила погано, особливо, якщо справа стосується грошей і репутації і особливо, якщо порушення правил виявляються закордонними компаніями. Однією з таких зарубіжних компаній є улюблений багатьма аукціон eBay.com, який категорично не сприймає будь-яких протиправних дій на свою адресу або адресу своїх численних клієнтів. Багато досвідчених і не дуже онлайн-покупці все ж намагаються ці правила порушувати, часто за банальним незнання, а ще частіше, в пронизливо переважній більшості випадків, за власною недолугості і безвідповідальності (про шахраїв навіть згадувати не варто). Як правило, ці дії призводять до одного логічного завершення - довічної блокування облікового запису (eBay account suspended).

Купити на Ібей можна практично будь-який товар, новий або бувший у вжитку.

Ті ж онлайн магазини, часом, продають свою продукцію через eBay (ебей) за цінами, нижчими, ніж в своїх магазинах.
Товари тут можуть продаватися не тільки за аукціонним принципом, а й за фіксовану ціну.
На eBay Ви знайдете не тільки комісійні товари, але і останні новинки відомих брендів - головне правильно оформити запит.

Купуючи на eBay через сервіс сайт, ви отримуєте наступні переваги:

  • Можливість купувати товар, який не поставляється в вашу країну.
  • Можливість покупки товару і оплати способами, які не приймаються на eBay.
  • Проведення інспекції товару перед відправкою до вас з США чи Європи.
  • Повна гарантія покупки. Якщо недбайливий продавець не виконає своїх зобов'язань - ми повернемо оплату за замовлення.
  • Економія на вартості відправки за рахунок об'єднання багатьох замовлень в одну посилку.
  • Повна гарантія доставки. Всі посилки страхуються, якщо з посилкою щось трапиться в дорозі, ми повернемо оплату за замовлення.

Купувати на офіційному сайті ебей з нашою допомогою дуже просто!

Ми можемо придбати для вас як аукціонний лот, так і товари з фіксованими цінами.

Для пошуку товару ви можете скористатися формою пошуку, яка знаходиться вище, або знайти товар на самому ebay і потім скопіювати номер товару і вставити його до нас на сайт в форму замовлення.

Якщо ви не знаєте як почати пошук на Ібей, зверніться в нашу службу підтримки, і наш консультант допоможе Вам зробити вибір товару і оформити замовлення.

Аукціон іБей в Росії досить популярний не тільки серед жителів США, але і у всьому світі, а останнім часом жителі Росії та країн СНД все частіше відвідують аукціон іБей в Росії з метою підібрати щось цікаве і недороге. Купівля на іБей дуже проста, так як Вам необхідно знати лише найменування товару, який Вам сподобався, і вибрати відповідну ціну. Здійснювати ставки на іБей теж не складуть ніяких труднощів, так як тут все гранично просто і зрозуміло. Замовити меблі оптом від виробника з іБей.

іБей російською мовою

На нашому сайті Ви отримаєте унікальну можливість переглянути іБей аукціон і скористатися іБей російською мовою. У нас Ви отримаєте унікальну можливість вибрати товар і побачити ставки на іБей для того, щоб покупка на іБей була вдалою. іБей російською - це найуспішніший вирішення мовного бар'єру для багатьох користувачів.

Чи мали Ви раніше можливість переглядати іБей російською мовою? Скоріш за все ні. Однак, ми подбали про те, щоб іБей аукціон на нашому сайті повністю відповідав усім Вашим вимогам і побажанням.

Якщо Ви не знаєте як робити ставки на іБей, використовуючи наш сервіс, Ви завжди можете скористатися послугами наших онлайн консультантів, які знають все про роботу іБей російською мовою. Інтернет магазин іБей представлений у вигляді Руссифицирован каталогу іБей.com, де Ви ввійдете в світ необмеженої кількості товарів, які тепер стали ще доступнішими, так як у нас Ви побачите іБей російською, тобто на рідному для Вас мовою. А що може бути краще рідній стихії? Це дійсно надихає на здійснення покупок.

Аукціон іБей в Росії користується величезною популярністю серед інтернет користувачів, так як ми пропонуємо іБей російською мовою, призначений для жителів Росії і країн СНД.

Купівля на іБей доставить масу задоволень тим, хто зацікавлений в покупці товарів як для дому, так і в подарунок коханій людині. Сьогодні іБей російською мовою - це не примха, а просто необхідність. Багато жителів Росії не розуміють як здійснювати ставки на іБей, не знаючи при цьому англійської мови. Тому ми і вирішили створити аукціон іБей в Росії, який доступний російською. Скористайтеся іБей російською на нашому сайті і Ви відчуєте всі переваги цієї послуги вже зараз!


Альо скільки контейнеров купальніків нужно продати, щоб отріматі таку ж виручки, як за одну сумку з прикладу вищє?
Що робити, якщо продавець на eBay відсилає замовлення тільки по США, а річ купити хочеться?
Чи вигідні вам послуги посередника чи ні?
Якийсь конкретний відомий бренд?
Може бути, вам цікаві якісь конкретні товари, а я забув їх згадати?
Отже, що ж таке мережевий аукціон?
Чим же пояснюється така популярність?
Чи мали Ви раніше можливість переглядати іБей російською мовою?
А що може бути краще рідній стихії?

Новости