Розширена лінійка Suunto 9: не тільки красиві, але і розумні!

  1. Suunto 9: годинник, яким довіряють спортсмени з усього світу
  2. Suunto 3 Fitness: ставте цілі разом з адаптивним тренувальним контролем

Аутдорщіка видно здалеку
Аутдорщіка видно здалеку! В горах, на тренуванні або по дорозі на роботу - в його арсеналі тільки самі перевірені і практичні речі, з якими можна і в вогонь, і в воду. Ми вже розповідали про "фішках" нової лінійки флагманської колекції GPS-годин Suunto 9, тепер давайте розберемося, як їх унікальність зробить унікальним ваш день поза домом.
Сьогодні компанія Suunto представила чотири нові варіанти дизайну свого годинника, що входять у флагманську колекцію GPS-годин Suunto 9 для мультиспорту. Нові різновиди включають в себе ультрасучасну модель Suunto 9, оснащену міцним титановим безелем і ремінцем з трикутної рискою. Цей годинник втілюють в собі славну історію бренду, створеного для любителів пригод з усього світу. Крім того, лінійка Suunto 9 отримала три оновлених моделі в кольорах Black (чорний), White (білий) і Lime (лаймовий). Новинки також економно витрачають заряд батареї, не оснащені барометром і призначені для людей, які тяжіють до прогулянок по рівній поверхні.
Годинники Suunto 9 відрізняються тривалим часом роботи від батареї (до 120 годин при включеному GPS-модулі) і містять інтелектуальну систему управління живленням. Ця система демонструє користувачеві розумні повідомлення, вчасно нагадуючи про необхідність зарядити годинник для тривалих пригод і спортивних занять.

Приємна новина для фанатів іншої лінійки: крім іншого, колекція Suunto 3 Fitness поповнилася двома новими дизайнами: Burgundy (винно-червоний) і Copper (мідний). Користувачів чекає оновлення вбудованого ПО годин, що містить дві нові програми тренувань з підтримкою адаптивного тренувального контролю.

Suunto 9: годинник, яким довіряють спортсмени з усього світу


Проектуючи і створюючи годинник Suunto 9, розробники орієнтувалися на потреби досвідчених спортсменів, що піддають себе найвищим навантаженням. Дуже скоро їх продукти стали надійними супутниками професійних спортсменів і любителів пригод з усього світу. Годинники Suunto 9, призначені для тривалих і напружених тренувань і гонок, піддаються екстремальним випробуванням тривалістю в тисячі годин.
Проектуючи і створюючи годинник Suunto 9, розробники орієнтувалися на потреби досвідчених спортсменів, що піддають себе найвищим навантаженням
У випробуваннях беруть участь провідні світові атлети, серед яких - Франсуа Д'Аен (Francois D'Haene), чемпіон забігу 2018 Western States Endurance Run.
«Мені потрібні зручні і надійні продукти, і годинник Suunto 9 якраз з таких. Вони не тільки зручні, але і довго не розряджаються і вчасно нагадують про необхідність підзарядитися. Цей годинник - мій ідеальний напарник в будь-яких пригодах », - каже Д'Аен, володар кращого часу на дистанції John Muir Trail довжиною 210,4 милі (338,6 км), прокладеної по Каліфорнії. «Я ультрамарафонец, тому час роботи від батареї - ключовий для мене фактор. Треба сказати, ці інноваційні годинник перевершили мої найсміливіші очікування ».
Рекомендована роздрібна ціна годинника Suunto 9 Baro Titanium становить 699 євро. Годинник оснащений сапфіровим склом, безелем з титанового сплаву п'ятого класу міцності, силіконовим ремінцем з швидкознімним механізмом і барометричним альтиметром.
Роздрібна ціна моделей Suunto 9 Black (чорний), White (білий) і Lime (лаймовий) складе 499 євро. Кожна з них оснащена сапфіровим склом, сталевим безелем, силіконовим ремінцем з швидкознімним механізмом і засобом вимірювання висоти за даними GPS.

Suunto 3 Fitness: ставте цілі разом з адаптивним тренувальним контролем


Фахівці Suunto розробили годинник Suunto 3 Fitness для активних людей, що цінують здоров'я і добре самопочуття. Кожні такий годинник підтримують адаптивний семиденний план тренувань, що враховує індивідуальний рівень фізичної підготовки власника. Крім того, вони щодня ведуть моніторинг якості сну, рівня навантаження і ефективності відновлення, допомагаючи власнику знаходити здоровий баланс між активністю і відпочинком.
У жовтні Suunto представить годинник Suunto 3 Fitness в двох нових кольорах: Burgundy (винно-червона) і Copper (мідна). Разом з ними вийде нове оновлення ПЗ, яке привнесе різноманітність в програми тренувального контролю, підтримувані передовими спортивними годинами цієї компанії. На вибір користувачів стануть доступні наступні програми тренувань, складені з урахуванням їх особистих цілей і переваг:
Покращення: поточний план за замовчуванням в годинах Suunto 3 Fitness, призначений для поступового поліпшення фізичної форми власника годин
Прокачування: більш жорсткий план тренувань, допомагає власникові серйозно поліпшити фізичну форму
Підтримка: цей план допомагає підтримати поточний рівень підготовки і займатися вправами регулярно.
Годинники Suunto 3 Fitness в нових кольорах Burgundy (винно-червона) і Copper (мідна), доступні за ціною 229 євро, оснащуються оснащуються безелем з нержавіючої сталі, силіконовими ремінцями з швидкознімним механізмом і підтримують функцію GPS (за допомогою мобільного телефону).
Фахівці Suunto розробили годинник Suunto 3 Fitness для активних людей, що цінують здоров'я і добре самопочуття
Спілкуйтеся з друзями та однодумцями в додатку Suunto
Годинники Suunto 9 і Suunto 3 Fitness підтримують новий додаток Suunto, що допомагає користувачам відстежувати свої пригоди і довгострокові тренди (наприклад, активність за день та якість сну). Завдяки додатку, обидві моделі годин можуть отримувати мобільні оповіщення і демонструвати на дисплеї інформацію про вхідні дзвінки, інформацію, повідомлення. Підключивши годинник Suunto 3 Fitness до додатка Suunto, ви зможете відслідковувати швидкість, відстань і маршрут за допомогою GPS-модуля мобільного телефону. Додаток Suunto можна скачати в App Store або Google Play.
Моделі Suunto 9 і Suunto 3 Fitness з новим дизайном з'являться в магазинах великих ритейлерів і в інтернет-магазині на сайті suunto.com не пізніше 2 жовтня 2018 г. Щоб дізнатися подробиці, відвідайте сайти www.suunto.com/suunto9 і www.suunto. com / suunto3fitness.
Про компанію Suunto: Компанія Suunto з'явилася на світ в 1936 р, коли фінський інженер і любитель спортивного орієнтування Туомас Вохлонен (Tuomas Vohlonen) винайшов спосіб серійного виробництва рідинних компасів. З тих пір компанія Suunto - лідер в області дизайну та інновацій при виробництві комп'ютерів для занурень, спортивних вимірювальних приладів та годинників, які використовуються шукачами пригод у всьому світі. Suunto озброює відважних шукачів пригод і надихає їх на підкорення нових вершин - від найвищих гір до океанських глибин.
Штаб-квартира і виробничий об'єкт компанії Suunto знаходяться в Вантаа (Фінляндія). Штат компанії в усьому світі нараховує понад 400 осіб, а ринок збуту продукції охоплює понад 100 країн. Suunto є дочірньою компанією корпорації Amer Sports, якій також належать родинні бренди Salomon, Wilson, Atomic, Arc'teryx, Peak Performance, Mavic u Precor.

Новости