Розумна Електробритва від Xiaomi за смішні гроші »ProstoTECH - Новини смартфонів 2019 року. IT редакція України і Роcсии № 1

На сайті Xiaomi Crowdfunding анонсований новий проект - електробритва So White 3D.

З цінником в 79 юанів (11 $), очікуєш побачити самий базовий варіант, але китайці обіцяють, що бритва буде конкурувати з топовими моделями від Braun і Philips.

  1. Повна водонепроникність за стандартом IP7X - верстат можна мити під краном.
  2. Тривимірні головки, подстраивающиеся під форму обличчя.
  3. Час життя від батареї - 60 хвилин. Середній сеанс гоління займає близько двох хвилин, тобто девайс буде жити 15 днів.
  4. Подвійний ніж з японської сталі, який нібито не потрібно буде заточувати.
  5. Окремий різак для бороди - тобто бритва впорається не тільки з щетиною, а й з густою рослинністю.
  6. ЖК-екран для відображення заряду батареї, управління режимами і швидкістю гоління - в цьому і полягають смарт-функції девайса.

Звучить все це вкрай спокусливо, але викликає безліч питань.

По-перше, незрозуміло, за рахунок чого буде забезпечуватися така вартість. У Xiaomi вже є електробритва без екрану і фішок, яка стоїть в 3 рази дорожче. Зараз же нам обіцяють більше, але при цьому дешевше. Підозріло.

Друге питання - де брати запчастини для бритви? Сіточки засмічуються, ножі ламаються. Для звичних брендів все запчастини доступні в магазинах електроніки, а оце робота від Xiaomi при будь-, навіть мінімальної поломки, відразу полетить у смітник. Хоча за 11 $ зовсім вже нахабніти не варто - можна просто переконатися, що гаджет хороший, а потім замовити собі ще штук п'ять і відкривати коробки в міру поломок.

Тим більше, пристрій з'явиться на AliExpress протягом декількох місяців - необхідна для запуску сума вже була досягнута.

На сайті Xiaomi Crowdfunding анонсований новий проект - електробритва So White 3D

Друге питання - де брати запчастини для бритви?

Новости