Розумні автогаджети Bellfort: GPS з радар детектором

На сьогоднішній день GPS-навігатор, що виконує функції позиціонування на місцевості і прокладки маршруту, поступово відходить в історію

На сьогоднішній день GPS-навігатор, що виконує функції позиціонування на місцевості і прокладки маршруту, поступово відходить в історію. На перші позиції виходять пристрої пропонують користувачеві більше можливостей, ніж просто GPS навігація.

У цьому році в Україні вже були представлені багатофункціональні прилади: GPS навігатор з відеореєстратором, GPS навігатор з радар-детектором. Але істотним недоліком таких приладів була громіздкість, так, як по суті 2 пристрої монтувалися на одному шасі.

Першою позбутися цього конструктивного недоліку вдалося торговій марці Bellfort в її новій моделі GR55 Smart. У цій моделі радар-детектор розмістили всередині корпусу GPS навігатора, дещо змінивши, щоправда, при цьому, його геометрію. Технічними характеристиками GR55 Smart не дивує, але й не пасе задніх технологій. А за деякими параметрами (наприклад, роздільну здатність та частоту процесора) обставляє іменитих конкурентів у своєму класі пристроїв на ринку автоелектроніки.

Розробка нової моделі велася протягом чотирьох місяців і після успішного, по завіреннях представників бренду, лабораторних і дорожніх випробувань пішла в серійне виробництво. Старт продажів в Україні намічений на 20 жовтня. Орієнтовна вартість моделі GR55 Smart 2000 гривень.

* У 2008 році японською фірмою Yupiteru була створена серія приладів одержали назву radarscope, що представляють собою автомобільний GPS-навігатор і радар-детектор в одному корпусі. Компанія Bellfort пропонує свої пристрої в дещо іншій концепції: це ті ж GPS-навігатор і радар-детектор, але з можливостями автономної і спільної роботи, як на програмному рівні, так і конструктивно. (Виняток становить модель GR55 Smart, яка конструктивно об'єднує GPS-навігатор і радар-детектор в одному корпусі).

Більш детальна інформація - на сайті компанії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости