Розумні ваги YUNMAI

Всі, хто серйозно ставляться до свого здоров'я, знають, як важливо тримати під контролем не тільки вагу, але і інші показники. Знайомимося з унікальною новинкою зі світу високих технологій, здатної вирішити це питання - розумними вагами YUNMAI.

Правильне харчування, спорт, розпорядок дня, повноцінний відпочинок ... Бути здоровим модно, і цей тренд продовжує набирати обертів. Сьогодні, поряд з появою великої кількості корисних продуктів, комфортного одягу і різноманітних тренажерів виробники радують нас інноваційними гаджетами, здатними взяти на себе таку важливу частину життя, як контроль показників в організмі. Це і спортивні датчики, і фітнес-трекери, і пульсометри. Ще один важливий помічник, без якого не обійтися - розумні ваги YUNMAI, які з точністю покажуть важливі параметри тіла. Отже, знайомимося з ними ближче.

YUNMAI вимірюють 10 показників тіла. Крім ваги, вони визначають масу кісткової, м'язової, жирової тканин. А також кількість вісцерального жиру (жир, який обволікає внутрішні органи), протеїну, індекс маси тіла, кількість води в організмі, рівень базального метаболізму і фізичний вік.

Навіщо це знати? По-перше, все десять показників говорять про здоров'я людини. По-друге, вони допоможуть визначити, чи у вірному напрямку ви рухаєтеся, проводячи весь вільний час на пробіжки або в спортзалі. Наприклад, ми вже знаємо, що жир в кілька разів легше м'язів, тому вага може триматися, а пропорція змінюватися в невигідну сторону, збільшуючи відсоток жирів в організмі. Або, навпаки, активно займаючись спортом, ви можете набирати вагу, тому що зростає м'язова маса.

Розумні ваги допоможуть зрозуміти себе і своє тіло. Припустимо, причина вашої стомлюваності - зовсім не недолік білка, а банальний брак води і т. Д. Таким чином, деталізація показників розповість про стан всього організму людини.

Таким чином, деталізація показників розповість про стан всього організму людини

Як їх використовувати? Ваги синхронізуються з мобільним додатком (безкоштовно в App Store / Google Play), з рідними програмами смартфонів Apple Healthe і Google Fit, а також з Fitbit. У ньому зберігаються результати кожного зважування, так що ви можете порівняти свої дані за будь-який період - тиждень, місяць, рік. Крім того, в додатку можна встановити мету бажаних показників ваги і нагадування про зважуванні. Вся інформація буде під рукою, і ви зможете стежити за своїми фітнес-успіхами на своєму смартфоні.

Вся інформація буде під рукою, і ви зможете стежити за своїми фітнес-успіхами на своєму смартфоні

Лінійка розумних ваг YUNMAI представлена ​​шістьма моделями в різних кольорах. Такий гаджет стане не тільки незамінним домашнім помічником, а й відмінним подарунком.

Більше інформації шукайте на сайті yunmai.ua

І в соцмережах: Instagram, Facebook

Навіщо це знати?
Як їх використовувати?

Новости