Розведення свиней як бізнес. Бізнес план свиноферми

  1. Свинарство в Росії як бізнес. Холодне розведення свиней. Як організувати прибутковий бізнес правильно?
  2. Нові технології - новий рівень прибутковості!
  3. розведення свиней за канадською технологією
  4. як швидко побудувати свинарник тентові свинарники

Свинарство в Росії як бізнес.
Холодне розведення свиней.
Як організувати прибутковий бізнес правильно?

Як організувати прибутковий бізнес правильно

Введення економічних санкцій стало причиною серйозних потрясінь, які, як це не дивно, відкрили непогані перспективи для російських підприємців. Зрив європейських поставок викликав недолік певних товарів, а це значить, що вітчизняні бізнесмени можуть зараз без проблем і жорсткої конкуренції зайняти ніші, що звільнилися.
Одним з прибуткових напрямків бізнесу в Росії сьогодні є свинарство, а найбільш дохідної його формою - «холодну» розведення свиней.

Високий попит на продукцію Високий попит на продукцію!
Докази цьому - десятки тисяч свиноферм, які залишалися прибутковими навіть за часів кризових економічних потрясінь.
За неупередженим статистичними даними видно, що попит на продукцію свинарства залишається стабільно високим в будь-які, навіть самі непрості для економіки часи. А зараз, коли зарубіжні поставки в силу політичних причин зменшилися в кілька разів, в нашій країні попит на свинину надзвичайно високий, і випала реальна можливість зробити бізнес на свинях!

Більш того, уряд всіляко підтримує приватні підприємства, зайняті в сфері сільського господарства в цілому і тваринництва - розведення та вирощування свиней для відгодівлі, зокрема, виділяючи їм пільгові субсидії, спрощуючи бюрократичні процедури, лібералізуємо законодавство, знижуючи податкові навантаження.

З усього вищесказаного нескладно зробити висновок: маючи на руках раціонально складений бізнес-план свиноферми, підприємець може домогтися істотних успіхів у свинарстві.

Нові технології - новий рівень прибутковості!

Отже, ми з'ясували: щоб свинарство стабільно приносило прибуток, потрібен ретельно продуманий бізнес-план. На жаль, при складанні таких проектів підприємці часто не беруть до виду важливі речі, наприклад, технічну сторону питання, концентруючи всю увагу лише на цифрах прибутковості. А між тим, цифри ці можуть бути вище в кілька разів - якщо раціонально підійти до вибору технології розведення свиней.
Продуктивність свиней безпосередньо залежить від умов їх утримання, розведення, годування. Так-так, ми не помилилися - саме від умов. Сам раціон, звичайно, теж грає важливу роль, але забезпечивши особливі умови при годуванні і вигулі, зміст і вирощування свиней стане набагато вигідніше!

Сучасні канадські технології (застосовуючи тентовий ангар-свинарник) свинарства дозволяють:

  • скоротити витрати кормів при стабільному збільшенні приросту маси;
  • збільшити кількість готового продукту без збільшення поголів'я;
  • максимально раціонально використовувати наявні площі;
  • скоротити трудомісткість і, відповідно, собівартість продукції;
  • в рази збільшити прибутковість свиноферми.

розведення свиней за канадською технологією

На канадські технології та їх спосіб розведення вже давно звертає увагу свинарство Росії. І це не дивно, адже такі методики вирощування свиней дають відмінні результати. Це пояснюється тим, що клімат заокеанської країни найбільш близький до російського. А основна відмінність канадської технології развведенія від звичної вітчизняної полягає лише в умовах утримання свиней - без будь-якого опалення в тентових ангарах-свинарниках особливої конструкції на глибокій незмінній солом'яній підстилці.

Переваги канадською технологією розведення свиней незаперечні:

  • невисокі витрати на зведення свинокомплексу і організацію його обслуговування;
  • мінімізація зусиль з очищення приміщень свинарників - видаляти гній потрібно всього 3-4 рази в рік;
  • істотне скорочення числа обслуговуючого персоналу (один працівник - на 600 голів);
  • ідеальна чистота, свіже повітря, природне освітлення;
  • міцний імунітет тварин, що гарантує здоров'я свиней і постійний приріст їх маси;
  • висока продуктивність - середньодобовий приріст становить 750 г / добу;
  • можливість скоротити до мінімуму витрати на утримання тварин і обслуговування ферми;
  • швидка окупність вкладень навіть в періоди обвалу цін.

як швидко побудувати свинарник
тентові свинарники

Канадські свинокомплекси виглядають нетипово для звичних нам свинарників. Сучасні тентові ангари з практично панорамним освітленням зовні більше схожі на наукові лабораторії з фантастичних фільмів про майбутнє. Просторі, міцні, зручні, світлі всередині, ці швидкобудуюємі свинарники з ПВХ тенту дозволяють практично на порожньому місці організувати масштабну або невелику свиноферми за лічені дні.

Лідером у виробництві швидкомонтованих тентових свинарників, будівництво свинокомплексів на території Росії є наша виробнича компанія «Алтай-Тент», що постачає фермерів сучасними тентовими ангарами для вирощування та розведення свиней, овець, великої рогатої худоби, птахів. У переліку продукції, що випускається підприємством продукції є також ангари, спеціалізовані для зберігання кормів, зерна, овочів, коренеплодів, картоплі, сільськогосподарської техніки. Зателефонуйте нам прямо зараз і ми надамо вам пораду з будь-яких питань, що цікавлять!

Зателефонуйте нам прямо зараз і ми надамо вам пораду з будь-яких питань, що цікавлять

ЗАЯВКА ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ВАРТОСТІ

Як організувати прибутковий бізнес правильно?
Як організувати прибутковий бізнес правильно?

Новости