Ручки для розпису нігтів

  1. Ручки для розпису нігтів Декорування нігтів ручками для декору - це новий, чудовий і унікальний спосіб...
  2. Технологія нанесення ручки для розпису і перлів:
  3. Де купити ручки для розпису нігтів?

Ручки для розпису нігтів

Декорування нігтів ручками для декору - це новий, чудовий і унікальний спосіб зробити свій оригінальний і головне неповторний дизайн манікюру. Лінії, точки, яскраві і красиві малюнки на нігтях - все це легко зробити з Декорування нігтів ручками для декору - це новий, чудовий і унікальний спосіб зробити свій оригінальний і головне неповторний дизайн манікюру допомогою спеціальної ручки. Ручка для розпису нігтів це зручне і практичне пристосування на будь-який смак і колір. Не потрібно більше купувати додаткові інструменти для розпису нігтів, кисті , ДОТС і т.п - все зробить ручка-лак.

Ручки лаки здатні робити яскраві малюнки за допомогою акрилової фарби різних відтінків, кистей і наконечників. Тепер можна повністю контролювати нанесення малюнків - ручка буде зручно лежати в руці а наконечник допоможе підправити лінії і зробити їх більш гармонійними. Великий асортимент квітів зробить малюнок яскравим і барвистим. Так само ручкою можна малювати френч, більш складні візерунки і розфарбовувати зображення. Це багатофункціональний інструмент, який не вимагає при використанні досвіду і професіоналізму. Нею може користуватися кожен, незалежно від віку. Ручки мають стильний і привабливий дизайн, і завжди знайдуть місце в косметичці або сумочці.

Як користуватися ручками для розпису нігтів?

  1. Для початку потрібно зняти ковпачок з ручки.
  2. Добре струсіть ручку і спробуйте нанести на непотрібної області (папір, картон тощо) пробний малюнок або лінію.Сделайте малюнок на нігтях.
  3. Далі, готовий малюнок необхідно закріпити покриттям .

Ручки для розпису нігтів також можна комбінувати і з іншими видами декору такими як: стрази , дзеркальна втірка , дзеркальний блиск , термо втірка , глиттер , перли , перлова втірка , фосфорна втірка . Ручка для нігтів досить економно витрачається, тому її вистачає на довгий час. Так як ручка має тоненькою пензлем, малюнки виходять акуратними і чіткими.

Технологія нанесення ручки для розпису і перлів:

  1. Перше що потрібно зробити це гігієнічний манікюр.
  2. Потім покриваємо нігті базовим покриттям і сушимо в лампі .
  3. Після того як Ви вибрали бажаного кольору гель лак , Потрібно покрити їм нігті і також просушити в лампі.
  4. Взявши ручку для розпису, малюєте той малюнок, який Ви хочете.
  5. Далі покриваємо нігті топовим покриттям і сушимо в лампі.
  6. На тому нігті де Ви хочете покласти перлину , Потрібно нанести маленьку крапельку топа і покласти туди перли.
  7. На завершальному етапі сушимо нігті в лампі і знімаємо липкий шар за допомогою спеціального кошти .

Де купити ручки для розпису нігтів?

Купити ручки для розпису нігтів можна в нашому інтернет магазині TUFISHOP за вигідною ціною і з доставкою по Україні оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши по телефону. На нашому сайті представлені ручки різних кольорів і відмінної якості. Ручкою для розпису нігтів дуже вигідно і зручно користуватися, вони мають гарну стійкість і легкістю у використанні. Завдяки зручному використанню ручки Ви економите не тільки свого часу, але час клієнта. Ручка для нігтів підійде як для використання в домашніх умовах так і в професійних салонах краси.

Як користуватися ручками для розпису нігтів?
Де купити ручки для розпису нігтів?

Новости