Рукавиці на 2 спицях - простіше не буває

  1. Починаємо в'язати тильну частину рукавиці
  2. В'язання долонній частині рукавиці

Якщо ваші гарні модні рукавички не витримують лютих морозів і в запасі є 2 вихідних дня, Розумні поради пропонують вам зручніше влаштуватися в кріслі перед телевізором і слідуючи цьому простому опису, зв'язати рукавиці на 2 спицях, без всяких проблем - швидко, легко, красиво, а головне - вони будуть теплими, ніж доставлять вам чимало задоволення гуляти на свіжому морозному повітрі і не боятися відморозити пальчики Якщо ваші гарні модні рукавички не витримують лютих морозів і в запасі є 2 вихідних дня, Розумні поради пропонують вам зручніше влаштуватися в кріслі перед телевізором і слідуючи цьому простому опису, зв'язати рукавиці на 2 спицях, без всяких проблем - швидко, легко, красиво, а головне - вони будуть теплими, ніж доставлять вам чимало задоволення гуляти на свіжому морозному повітрі і не боятися відморозити пальчики.

Чи не думаєте, що зв'язати рукавиці - це важко. Наш простий спозоб в'язки рукавиць на 2 спицях сподобається тим, кому не нрасітся піднімати впали спиці і збирати спущені петлі. Якщо ви вже знаєте ази в'язання і освоїли в'язку тапочок на 2 спицях , То в'язанням рукавиць на 2 спицях вам впоратися буде простіше простого. Для таких рукавиць вив'язують окремо верхню і нижню частини, які потім можна зшити або з'єднати гачком.

Починаємо в'язати тильну частину рукавиці

  1. Набираємо на спиці кількість петель, відповідне ширині долоні, плюс дві петлі для запасу.
  2. В'яжемо гумкою "1на1" або "2на2" манжету 8-10 -12 см, в залежності від бажання 9можно і більше)
  3. Далі - обраним узором (можна і без візерунка) до кінця мізинця.
  4. Потім починаємо збавляти петлі, з кожного боку пров'язуючи 2 петлі разом в особовому ряду (зліва - з нахилом вправо, а праворуч - з нахилів вліво, але це не суттєво). В результаті отримаєте гарний трикутний мисок рукавиці.
  5. Якщо не подобається трикутний мисок, його можна зробити заокругленим. Для цього пров'яжіть через одну петлю по 2 петлі разом. інші петлі стягніть на одну нитку.

Перша половина рукавиці готова.

В'язання долонній частині рукавиці

Існує складність складе вивязианіе пальця.

  1. В'яжемо манжет, як в разі в'язання верхньої частини.
  2. Далі в'яжемо узором (або без візерунка до основи великого пальця.
  3. Ділимо всі петлі на 4 рівні частини.
  4. Три частини знімаємо на шпильку.
  5. Решта одягаємо на спицю і добираємо (контрастною ниткою) стільки ж петель ще, скільки у нас на спиці (ще одну четверту). З цих петель в'яжемо ниткою рукавиці прямокутник - розгорнутий великий палець.
  6. Досягнувши потрібної висоти, петлі пальця знімаємо на шпильку, нитку обриваємо.
  7. Акуратно розплітаємо по петельці контрастну нитку набору пальця і ​​відкриті петлі одягаємо на спицю.
  8. Ці петлі пальця і ​​ті петлі, які раніше були зняті на шпильку (три чверті долоні рукавиці) в'яжемо прямим полотном до мізинця.
  9. Закінчуємо аналогічно верхній частині рукавиці.

Зшиваємо палець і стягуємо на 1 нитку відкриті петлі пальця.

Готові половинки рукавиці акуратно зшиваємо. Міряємо.

Ну як, сподобалося в'язати рукавиці на двох спицях? А якщо хочете, щоб ваші рукавиці були не тільки теплими, але і красивими, використовуйте для верхньої частини різні візерунки на свій вибір, або вив'язувати 2-3-кольорові орнаменти.

Завантаження ...

Ну як, сподобалося в'язати рукавиці на двох спицях?

Новости