Самостійне застосування тибетської гімнастики для очей

  1. Тибетська гімнастика для очей - вправи Коло і Вісімка
  2. Тибетська гімнастика для очей - необхідна атмосфера і самомасаж
  3. Дивитися на відео вправи тибетської гімнастики для очей

Вдавшись до практики тибетської лікувальної гімнастики для очей, можна зняти симптоми зорових розладів спазматического і органічного характеру. Білки очних яблук знову придбають білизну. Очі стануть чистішими, знову засяють здоров'ям, наповняться світлом і енергією. Мине не так багато часу, і ви відчуєте результати: регулярні заняття тибетській гімнастики для очей приведуть до того, що ви перестанете потребувати окулярах.

Тибетська гімнастика для очей - вправи Коло і Вісімка

У простих вправах для очей Коло і Вісімка робиться наголос на усвідомлений контроль пацієнта за одним з двох предметів, що рухаються в єдиному зоровому полі. Обидва предмета сприймаються оптікобіологіческой системою людини, але один предмет знаходиться в полі центральної фіксації, інший - в поле периферійного зору.

Ця вправа тибетської лікувальної гімнастики для зорової системи призводить до позитивних метаморфоз всі аспекти зорового сприйняття. Гімнастика підходить при короткозорості, далекозорості, а так само при астигматизмі. Лами в Тибеті практикують такі вправи для розвитку надприродного досвіду ясновидіння.

Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці. Персональний гороскоп покаже, що допоможе залучити до Вас багатство і достаток. безкоштовно дізнайтеся ТУТ ....! Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці

Тибетська гімнастика для очей - необхідна атмосфера і самомасаж

Відповідно до доктрини давньої медицини Сходу, очі є орган елемента Дерево, звернений назовні. Колір даного елемента - зелений, що означає благотворний вплив на очі всіх відтінків зеленого. У зв'язку з цим, дам вам просту рекомендацію, яка буде корисна в повсякденній роботі. Бажано тримати поруч з комп'ютером будь-який предмет зеленого кольору. Час від часу робіть короткі перерви, відводите погляд від монітора і дивіться на зелений колір. Це - чудова релаксація для очей.

Крім цього, в тибетській лікувальної гімнастики існують вправи комплексу самомасажу для очей: розгладження нижніх і верхніх повік, і обертання закритими очима з легким натисканням пальцями на очні яблука.

Ефективні вправу для очей - тибетська лікувальна гімнастика

Для виконання вправи Коло потрібно включити повноекранний режим перегляду відео тибетської лікувальної гімнастики. Після вправи закрийте очі, розслабтеся і спостерігайте за з'являються на внутрішньому екрані образами до їх зникнення.

Щоб виконати вправу Вісімка, включите повноекранний режим перегляду відео. Потім закрийте очі, максимально розслабтеся і стежте за виникаючими на внутрішньому екрані образами, до їх розчинення. & 1

Дивитися на відео вправи тибетської гімнастики для очей


З тегами: оздоровлення саморозвиток тіло

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Новости