Самостійно купити одяг і взуття і доставити її з США.

Кращі американські магазини білизни, одягу, взуття та аксесуарів

(В яких роблять регулярні інтернет-покупки 80% американців)

Де і як купити гарну, стильну і недорогу одяг будь-яких розмірів? Найпростіше це зробити за допомогою USMedExport - прямо зараз ви перебуваєте в потрібному розділі, де розташовані посилання на популярні в усьому світі американські магазини електронної комерції. Переглядайте їх, і, якщо щось підберете, то реєструйтеся на нашому сайті і купуйте потрібні товари прямо в США.

Victoria's Secret Victoria's Secret .com - (пер. З англ. - «Секрет Вікторії») - найвідоміша в світі американська компанія з виробництва та продажу жіночої білизни, яка позиціонує випускається нею нижню білизну - як доступну розкіш, ідеально підкреслює красу вашої фігури і перетворює ваші мрії в реальність.

У магазині представлений повний асортимент сексуального і зручного нижньої білизни, засоби по догляду за тілом, одяг для дому, а також яскраве і озорное білизна для молодих дівчат.

Зараз в Америці йде   сезон розпродажів   і сейлів Зараз в Америці йде сезон розпродажів і сейлів. Абсолютно нові моделі чудесного білизни випускаються кожен сезон, а поточні зразки розпродаються в розділі Sale за дуже низькими цінами, починаючи з $ 3.99 не пропустіть!

Рідкісна модниця не мріяла про самостійні покупках в Victoria's Secret . Не відкладайте більше цей чудовий момент - реєструйтеся у нас прямо зараз, отримуйте в Особистому кабінеті індивідуальний американську адресу доставки покупок з кращих магазинів - і відразу починайте самостійно купувати в Victoria's Secret.

Якщо Ви вже зареєструвалися і отримали американську адресу, але все одно - ще сумніваєтеся і не знаєте з чого почати, як купити вподобані вироби, оплатити їх покупку Якщо Ви вже зареєструвалися і отримали американську адресу, але все одно - ще сумніваєтеся і не знаєте з чого почати, як купити вподобані вироби, оплатити їх покупку ... - зв'яжіться з менеджером USMedExport або з "Нашими консультантами" за вказаними на сайті контактам і отримаєте їх рекомендації.

PS Якщо Ви "зайдете" на сайт безкоштовних купонів - для магазину Victoria's Secret, то легко підберете купони і купіть потрібні товари зі знижкою 20% -50%.

Michael Kors Michael Kors .com - всесвітньо відомий, відзначений нагород, культовий американський дизайнер розкішних аксесуарів і готового одягу. Його однойменна компанія, заснована в 1981 році, в даний час випускає ряд продуктів під його ім'ям - MICHAEL і Michael Kors Collection.

Громадянам колишнього Союзу ця дизайнерська марка відома перш за все: шикарними сумками , Красивою одягом і взуттям , модними годинами , Окулярами і ювелірними прикрасами.
Магазини Michael Kors розташовані в найпрестижніших містах світу, включаючи Нью-Йорк, Беверлі-Хіллз, Чикаго, Лондон, Мілан, Париж, Мюнхен, Стамбул, Дубай, Сеул, Токіо, Гонг Гонконгу, Шанхай і Ріо-де-Жанейро.

Завдяки інтернет-торгівлі всі ці популярні товари доступні для покупців з усього Світу, користуйтеся цими можливостями!

Woman Within Woman Within .com - популярний в Америці інтернет-магазин коригуючого білизни від популярних виробників (Bali, Secret Solution, Cortland Foundations, Spanks, Miraclesuite) для жінок, які б хотіли виглядати і відчувати себе молодше і стрункою.

Коригуючий білизна забезпечує розосереджених тиск на певні ділянки тіла. В результаті живіт стає плоским, сідниці піднімаються, а лінія талії набуває чіткість і витонченість. За допомогою коригувального білизни повні жінок «худнуть» на 1-2 розміри.

Також в цьому магазині продається одяг і взуття для повних (Але тих, що худнуть!) Відвідувачів, а верхня весняна одяг - вже продається з 30% -60% знижкою!

Zappos Zappos .com замислювався і відкривався в 1999 році як взуттєвої інтернет-магазин. Але пізніше, з розвитком бізнесу, в асортимент магазини включили так само одяг і всілякі аксесуари.

тепер Zappos більше схожий на гіпермаркет - крім чоловічого, жіночого та дитячого взуття, тут продаються: модний одяг і аксесуари, годинники, прикраси, сумки, товари для дому, товари для дітей, товари для здоров'я і спорту, косметика і парфумерія. Таким чином, Zappos став універсальним магазином по інтернет-продажу одягу і взуття, без поділу за гендерною ознакою або вікових категоріях.

У 2009 р Zappos увійшов до складу Amazon і став підрозділом цього найбільшого американського рітейлера, але при цьому зберіг і власний бренд, і власний інтернет-магазин.

На торгових полицях Zappos знаходиться одяг і взуття більше 1000 брендів . В першу чергу це звичайно ж взуття - чоловіча , жіноча і дитяча . Пропозиції є на будь-який смак і гаманець. Але асортимент продукції одягу і аксесуарів також користується величезним попитом. Успіх магазину став можливим завдяки поєднанню двох умов: найвищого рівня сервісу і кращого вибору взуття за всіма параметрами (брендам, стилю, кольору, якості, розмірам).

Якщо Ви ще не вибрали собі улюблений американський магазин взуття та одягу, то Zappos має всі шанси ним стати!

6pm 6pm .com - один з найпопулярніших американських інтернет-магазинів якісного одягу, взуття, сумок і аксесуарів для всієї родини. З 2007 року входить до складу торгової мережі Zappos, яка, в свою чергу, є дочірньою компанією Amazon.com, Inc .

З деякою натяжкою скажімо, що 6pm - це продавець товарів взуттєвого гіганта Zappos , Але за зниженою ціною. Товари, розміщені на цьому майданчику, стоять набагато дешевше нових колекцій, а більшість і зовсім продається зі значними знижками.

Назва магазину пов'язано з тим, що саме о 6 годині вечора щодня починаються нові розпродажі, під час яких магазин пропонує товари за мінімальними цінами, знижки на які досягають 75% , А на окремі товари доходять до 90%.

Ralph Lauren Ralph Lauren .com - всесвітньо відомий бренд одягу і взуття, що заслужив популярність завдяки неповторному стилю. У ньому запозичуються ідеї з англійської «кантрі» і американського «вестерн» з їх чобітьми, джинсами і шкіряними куртками. При цьому навмисна недбалість з ореолом романтизму повинна лише підкреслювати соціальний статус і фінансову спроможність людини, одягненого в стилі - своєрідному поєднанні строгості, шарму, благородства і аристократизму.

Разом з повсякденним одягом для чоловіків і жінок користуються популярністю і комплекти спортивного одягу , В якій, як жартівливо пишуть журналісти, «глави держав і вершителі доль можуть відволіктися від справ».

Як і в багатьох інших популярних інтернет-магазинах США, в Ralph Lauren Зараз йде розпродаж верхньої та іншого одягу - "не проходьте повз"!

Forever 21 Forever 21 .com - це популярний американський магазин одягу, взуття і аксесуарів. Спочатку він орієнтувався в першу чергу на жіночу аудиторію, але пізніше, так само були представлені товари з категорій для чоловіків і дітей .

Назва магазину: "Forever 21" - підкреслює заповітну мрію кожної жінки - назавжди зберегти красу і молодість. Продукція цієї популярної торгової марки припаде до смаку молоді, так як вона враховує модні тенденції кожного наступного сезону в повсякденному одязі.

На сторінках сайту представлені елегантні сукні, спідниці, светри, вечірні та ділові костюми, капелюхи, сумки, прикраси і інших аксесуари. Тут підбирають і набувають комплекти нарядів на всі випадки життя, будь то плаття з взуттям для вечірок і побачень, діловий костюм або одяг на кожен день. Користується попитом і модний одяг з розділу Plus Size .

Перевагою інтернет-магазину Forever 21 є низькі ціни на всі категорії виробів. Можна легко підібрати стильні джинси, спідницю, плаття, шорти або сорочку всього за 10-20 доларів.

Abercrombie Abercrombie .com - Abercrombie & Fitch - магазин для любителів поєднання в одязі класики і демократичності. Тут представлений величезний вибір одягу: светри, штани, джинси, спідниці, нижня білизна - просто і стильно, без особливих вишукувань. Тут можна купити чоловічу, жіночу та дитячий одяг.

Цей магазин для тих, хто цінує простоту, зручність і якість.

В даний час в магазині йде розпродаж зимового одягу, ціни знижені на 50% - не пропустіть такий шанс - купити високоякісну і модний одяг за прийнятними цінами.

Shoe Buy Shoe Buy .com - це найбільший американський інтернет-магазин взуття для дорослих та дітей. У ньому представлено понад 1000 популярних американських і світових брендів . Тут також продається одяг для спорту і активного відпочинку на природі. При цьому саме взуття - основна спеціалізація. Вибір там величезний: від гумових чобіт до витончених весільних туфель.

Як і багато американських магазини, Shoebuy продає товари на Амазон. Купувати там нескладно. Якщо Ви робите покупки на цьому ресурсі, то зможете оформити замовлення в кілька кліків, так як в цьому випадку американську адресу доставки вже збережений.

Shoebuy проводить закриті розпродажі на сайті   Events Shoebuy проводить закриті розпродажі на сайті Events.ShoeBuy .com Для участі у розпродажі знадобиться реєстрація. Знижки на взуття, сумки та аксесуари можуть доходити до 90%. Розпродаж, як правило, триває кілька днів і має обмежений розмірний ряд. Це ідеальне місце, щоб придбати взуття популярних брендів за низькими цінами.

Blue Fly Blue Fly .com - відомий у всьому світі, інтернет-продавець, який спеціалізується на продажу стильною і модного одягу, взуття та аксесуарів від відомих брендів. Тут Ви знайдете прекрасні наряди, взуття, і неймовірна кількість стильних аксесуарів - від мініатюрних клатчей до шкіряних рукавичок. Не забудьте заглянути в розділ дитячого одягу, представлений на сайті. Ви і ваші діти точно полюбите і святкові, і повсякденні дитячі наряди.

Macy's Macy's .com - культовий бренд американської роздрібної торгівлі, що працює від західного узбережжя США до східного і в Інтернеті. Входить в топ американських магазинів, що продають модні бренди одягу, взуття та аксесуарів для всієї родини, включаючи Ralph Lauren , Calvin Klein , Clinique , Estee Lauder і Levi's .

На додаток до взуття і одягу, Мейсіс продає товари побутового призначення та подарунки .

Новости