Samsung Electronics Company, - історія створення народного бренду

  1. Samsung - історія створення бренду Samsung, - як три зірки як три ... Засновник Samsungа той...
  2. Ідея, назви бренду не змусила себе довго чекати, - Samsung, так Самсунг.
  3. Samsung, - як найбільш продаваний бренд.
  4. Скандал Samsung і компанії Саніо (Sanyo).
  5. Саме корпорація Sanyo, зі своїми військовими технологіями, дала індустріальний стусан Samsung.
  6. Виробництво підробок, - аморально ???
  7. Скандальний Samsung.
  8. Помер засновник Apple, конкурент компанії Samsung, - Стів Джобс. Питання до Самсунг, - хто следущий...

Samsung - історія створення бренду
  1. Samsung, - як три зірки як три ...
  2. Засновник Samsungа той якого ми будемо пам'ятати ще довго
  3. Ідея, назви бренду не змусила себе довго чекати, - Samsung, так Самсунг
  4. Скандал Samsung і компанії Саніо (Sanyo)
  5. Скандал Samsung-Electronics Company, - з американською компанією Apple
  6. Помер засновник Apple, конкурент компанії Samsung, - Стів Джобс. Хто следущий ??? Знову Американець? ???, ?? атакують

Samsung, - три зірки, три сина засновника компанії Бьонг Чхуль Лі.

засновник Samsung

Samsung, - що в перекладі означає три зірки. Три сина засновника компанії «Samsung Electronics Company» і сам Бьонг Чхуль Лі, стали прототипом назви корпорації.

У обивателя склалася думка і враження, що Samsung (Самсунги), - кондиціонери, ліплять як пиріжки, настільки масовий і істинно народний бренд вийшов.

Самсунг не винен. Винні замовники дилери, які позиціонують Samsung, як народний бренд за викидними цінами.

Історія.

Бьонг Чхуль Лі - засновник компанії Samsung, напевно неодноразово перекинувся в труні від такої винахідливості китайських товаришів.
Ліплять Самсунги як пиріжки, - це оманливе враження.

Насправді - виробнича база корейського, спочатку, бренду має досить довгу і славну історію.

    Кондиціонери Samsung, - це високо технологічні підрозділи величезної корпорації. Отметём думку, що сумісного, - дешева і нікчемна техніка низької якості збірки і бракованих комплектуючих для виробництва кондиціонерів.

Ідея, назви бренду не змусила себе довго чекати, - Samsung, так Самсунг.

Від частини, будуть праві ті, хто так стверджує. Так як старі б / у лінії по виробництву кліматичної техніки Самсунг не "викидаються», а потрапляють в чіпкі і липкі лапи китайських хапуг.

    В ті, густонаселені села і китайські села, щоб зняти напругу з працевлаштування постійно збільшує населення Китаю. Ну представте, б / у китайський фермер, кинув сапу і почав паяти, збирати, комплектувати кондиціонери.
    Яку якість складної побутової техніки (кондиціонерів) ми отримаємо на виході з такого, від сохи, не побоюся цього слова, конвеєра?

Samsung, - як найбільш продаваний бренд.

А, що б ці «кондиціонери» Самсунги, виготовлені китайським майстром від сохи, добре продавалися, особливо не гадали яку назву кондиціонера вибрати. Який найбільш продаваний бренд спліт систем? - Samsung.

    Ідея, назви бренду не змусила себе довго чекати, - Samsung, так Самсунг.

Бьонг Чхуль Лі як засновник корпорації Samsung, напевно, неодноразово перевернувся б у труні, від такої винахідливості китайських товаришів. Так на.рать. на репутацію бренду, на традиції, на віру, на прагнення Самсунга до досконалості ...

Але, повернемося до офіційної історії створення бренду.

джерело: Історія бренду Samsung

Скандал Samsung і компанії Саніо (Sanyo).

Такий-ли Лі безгрішний сам ?, засновник компанії Samsung - Бьонг Чхуль Лі.
З джерела видно, що на зорі свого розвитку компанії Samsung, вони Чхуль Лі і зірки - сини, почали співпрацю з корпорацією Sanyo, а тандем чомусь назвали Samsung Electronics Company, хоча, лідером і новатором тандему була, по-визначенню, найбільш технологічно -Розвиток компанія Sanyo. «Ну, як назвали, так назвали, що тут чіплятися?» - запитає обиватель.

А ось що, є гачок.
Це так, - саме корпорація Sanyo, зі своїми військовими технологіями дала індустріальний стусан, ривок, якщо хочете, зростання Samsung Electronics Company.

    Вони, цей тандем Sanyo-Samsung, - заполонили ринок 70-х чорно білими телевізорами, на той момент, технікою високої якості, але і з не маленькою маржею, т. Е. Прибутком.

Саме корпорація Sanyo, зі своїми військовими технологіями, дала індустріальний стусан Samsung.

В кінці 70-х років компанія Samsung відкрила своє перше торгове представництво в США і В кінці 70-х років компанія Samsung відкрила своє перше торгове представництво в США і ... кинула нафіг, компанію Sanyo, призабувши, що в назві, - тандем, що використовуються чужі технології.

Samsung Electronics Company, в особі, тоді ще живого Бьонг Чхуль Лі, заявила: «Ми, - Самсунг, три зірки як три сини, а ви, Sanyo, - сторонні хлопці. У Вас, у сміливих і розумних японських воїнів і так все добре. Їдьте на Батьківщину, ближче до сходу сонця. Там Ваша, Sanyo, Зоря. Ось і зустрічайте її зорю, як і сам світанок у себе на Батьківщині Саньyo, - в Японії. »

Можливо, був такий діалог. А можливо і ... розійшлися Самсунг ??, ?? і Саньyo (Sanyo), - з миром і полюбовно. У цьому світі - можливо все. Можливо, що засновник

Можливо, що засновник

Який американці терплячий, романтичний і наївний народ. У них крадуть ідеї та технології промислові китайські і корейські шпигуни, впроваджують, кооперуючись продають

компанії Samsung, - Бьонг Чхуль Лі був жінкою, а може чоловіком кольору блакить. Можливо, можливо і таке, але, це вже зовсім інша історія.

Виробництво підробок, - аморально ???

    Повернемося до початку нашої історії, історії про китайських лівих і правих виробництвах побутової і кліматичної техніки Самсунг. Так чи їх, китайців, виробництво підробок аморально. Ні це не так.
    У порівнянні з кіднякамі, які влаштовував сам Бьонг Чхуль Лі, а зараз продовжують «справа Самсунга» - плагіат, його «зірки» сини, китайський слід підробок, - це все одно, що випадково наступити на таргана або мурашки. Т. е. Це незрівнянні і непорівнянні «речі» і проступки.

Тим паче що:

  • старе і нікчемне обладнання, Бьонг Чхуль Лі і «три зірки», впихати китайським товаришам не просто так

, А за добру копійчину, яку «темні», неписьменні і наївні китайські селяни повинні сповна відпрацювати, і, відпрацювавши, залишитися на все життя належними і зобов'язаними корпорації Samsung. Так, саме таке поняття про справедливість у засновників компанії Samsung Electronics Company.

Нічого не змінилося і сьогодні, в 2012 році. Samsung, каталог продукції (кондиціонерів) 2012 рік . Нове 2012, - тільки дата, все постарому, стабільно. Самсунг ???, ?? оптимізував свої витрати і, настільки їх урізав, що навіть не знайшов копійки заплатити Китайцеві, чашки рису не знайшов, на оновлення каталогу своєї продукції за 2012р.

Жадоба !!!

  • Дивна історія, чи не так-ЛИ?

Ну, як підтвердження цієї конспірологічної, а може і ні, версії про компанію Самсунг, - це скандал з американською компанією Apple.

Скандальний Samsung.

Скандал Samsung Electronics Company, - з американською компанією Apple.

Самсунг повністю здер айпед, айфон Apple, ці ... зірки, мля, взяли і здерли. Не розумію, як американці терплять витівки корейських вискочок?

Який американці терплячий, романтичний і наївний народ. У них крадуть ідеї та технології - промислові китайські і корейські шпигуни, впроваджують, кооперуючись продають, а самі винахідники (американці) і «батьки» ідей, програмного забезпечення та інтелектуальної власності компанії Apple, в особі американського народу залишилися з носом.

Є така корейська жарт, жарт про носатих американців. А коли корейці уточнюють, що цей, американський, ніс сопливий і мокрий, вони, корейці, соромливо хихикають над цим теж.

Ось така історія ... Далі буде.

Помер засновник Apple, конкурент компанії Samsung, - Стів Джобс. Питання до Самсунг, - хто следущий ??? Знову Американець?

Історія не змусила себе довго чекати, помер засновник Apple, - Стів Джобс.

Слухали виступи Стіва Джобса глядачі настільки надихалися його промовою, що були готові

Стіва Джобса з нами немає.

придбати продукцію Apple прямо в залі, саме такої потужної харизмою володів Стів Джобс.

Безумовно, людина, з настільки потужним даром переконання і, не виключено, сильними гіпнотичними здібностями - міг впливати на аудиторію по всьому світу, Корея, в цьому сенсі, - не виняток.

На жаль, заздрість конкурентів і серед них Samsung, опосредовательно, а може і навмисно, скоротила життя чудової людини, новатора ідей, проривних технологічних рішень компанії Apple, - Стіва Джобса.

Він, Стів Джобс, був багатогранним і талановитою людиною, він не тільки пропонував те, що потрібно людям в даний момент часу, але і переконав Світ, що саме Apple, - новатор.

Як я зібрав сторінки, які з'являються тут, в честь неймовірного генія, яким був Стів Джобс. Я не можу не помітити іронію багатьох: майже на всіх цих сторінках ми бачимо чистий аркуш, але історія нагадує нам все більше і більше некрологи.

Стів Джобс змінив спосіб, світогляд - з яким ми працювали на комп'ютері, Стів познайомив нас з продуктами, які ми прийняли і оцінили повністю, разом з новою філософією про те, як ми отримуємо інформацію.

Як результат, багато хто з нас (включаючи мене) вперше почули про смерть Стіва Джобса Увечері в середу, 5 жовтня
Як результат, багато хто з нас (включаючи мене) вперше почули про смерть Стіва Джобса Увечері в середу, 5 жовтня.

джерело: Шанувальники Стіва Джобса несуть квіти і яблука до магазинів Apple в Нью-Йорку

Виробництво підробок, - аморально ?
Хто следущий ?
Знову Американець?
Яку якість складної побутової техніки (кондиціонерів) ми отримаємо на виході з такого, від сохи, не побоюся цього слова, конвеєра?
Який найбільш продаваний бренд спліт систем?
Такий-ли Лі безгрішний сам ?
«Ну, як назвали, так назвали, що тут чіплятися?
Озійшлися Самсунг ?
Виробництво підробок, - аморально ?
Самсунг ?

Новости