Санки коляска найдешевші


Акція: купити санки коляска найдешевші по акції з кешбеком до 1 тис. Рублів з гарантією якості і сертифікатом безпеки з доставкою по Москві кур'єром, Росії поштою, в пункти самовивозу. Замовити по телефону 8 (495) -669-96-37 - в Москві на складі в наявності всі кольори. Увага: при покупці в одному замовленні санок-колясок + будь-якого ІНШОГО товару з асортименту нашого магазину на кожну 1 тис. Руб. вартості іншого товару знижка - 250 руб. Тобто Ви купуєте санки-коляску і ще якісь інші товари - і отримуєте за кожну 1 тис. Вартості цих інших товарів знижку в 250 руб. Наприклад, купили санки-коляску і джип-каталку ціною тисяча шістьдесят вісім руб. - отримуєте знижку - 250 руб., Купили санки-коляску і пластмасову парту за 2012 руб. - отримали знижку 500 руб. і так далі. Знижка дається на кожну цілу суму 1 тис. - 250 руб., 2 тис. -500 руб., 3 тис. - 750 руб. і т.д. Інші товари (НЕ санки-коляски) можна підсумувати, тобто що б отримати суму 1 тис. можна взяти різні товари і підсумувати їх ціни, що б вийшло 1 тис. (2 тис. і т.д.). Вартість санок-колясок в розрахунку знижки до уваги береться !!! Для отримання знижки, при фінальному оформленні замовлення в графі "Коментарі" пишіть "Акція Знижка санки-коляски". Після отримання Вашого замовлення наш оператор зменшить в Вашому замовленні ціну товару на відповідну суму .Все, хто забув вказати акційну фразу в замовленні, при зверненні після замовлення отримають компенсаційний купон на відповідний номінал бонусів, який можна буде використовувати при наступному замовленні за умовами бонусної системи. Обмеження: акція не поширюється на оптових покупців і спільні закупівлі. Всі знижки, зазначені в ціні товару - зберігаються при цій акції! Додаткові знижки (багатодітність, оптова, постійний покупець і так далі - не надаються)! Інші акційні пропозиції спільно з даною акцією не застосовуються!

Взимку возити дитину найзручніше в санках. Санки-коляска призначені для прогулянок у парку або зимовому лісі, для заміських виїздів. Так само відмінно підійдуть для заміського будинку. Складні санки-коляска Тимко для самих маленьких. У чому зручність складних санок: Ви економите місце в багажнику машини або будинку при зберіганні! Санки-коляска значно розширять Ваші можливості під час зимових прогулянок з Вашим малюком! Найкращі - санки коляска люкс. Тут все, що потрібно: положення для сну, непромокаємий тканину, козирок від снігу, утеплена накидка на ноги і навіть регульована ручка для мами. Простіші санки коляска з тентом. У цьому варіанті немає положення для сну і не регулюється ручка. Для батьків, у яких дитина підросла і вже майже не спить на прогулянках є варіант санок без тенту і без накидки. Такі санки коляска підійдуть, якщо потрібні прогулянки по засніженій місцевості. Подальшим розвитком санок-колясок Тимко стали санки коляски серії Ніка Дітям, які планується виробляти в 4-х варіантах комплектації (2 з перекидний ручкою, 2 з повноцінним становищем лежачи). Покращені кріплення коліс, 2 види ручок, чохол з блискавкою, козирок з силікону, сумка на ручці - всі ці нововведення, які раніше можна було зустріти в тих чи інших моделях санок -колясок тепер знайшли своє втілення в санках серії Ніка Дітям.

Новинка сезону санки-коляска серії Ніка Дітям вже надійшли в продаж! У наявність кольору: рожевий, блідо рожевий, салатовий, оранжевий, бірюзовий, фіолетовий і навіть чорний. Ще одна новинка сезону - це санки коляска Kristy. Це так само російські санки - їх роблять на пермському заводі. Головною перевагою санок Крісті є наявність положення лежачи для сну дитини, велика ширина каркаса, що дає можливість експлуатувати санки з підрослими дітьми, яким в інших моделях в зимовому комбінезоні було б уже затісно.


Багато шукають санки коляску з вітрозахисної прозорою накидкою з силікону. І такі санки є - це санки коляска Снігуронька! Чим же відрізняються санки коляска Тимко від санок колясок Снігуронька? По-перше у санок Снігуронька тканину до каркасу і між собою кріпиться заклепками, а у Тимок - на липучках. По-друге у санок Снігуронька ззаду зшита кишеню у вигляді сумки з клапаном, а у санок Тимко простий кишеню. По-третє у санок Снігуронька чохол для ніжок з блискавкою по центру, що полегшує посадку і вивантаження дитину і дозволяє не знімати чохол. По-четверте, тканина санок-колясок Снігуронька має кращі властивості по вітро і влагозащіте. По-п'яте санки коляска Снігуронька мають силіконовий захисний ковпак!

Санки коляска люкс. Санки-коляски - це один з тих небагатьох товарів, які роблять в Росії. І зараз санки коляска особливо гарні: і з регульованою ручкою, і з плоскими полозами, і з різними варіантами забарвлення. Зроблений з металевого профілю, санки коляска люкс добротні, довговічні і надійні! Дуже гарні санки-коляски Тимко 2, Тимко Люкс, Ніка Деям, Кенгуру, Снігуронька, Крісті, ІМГО!


Відмінною особливістю санок ІМГО і Ніка Дітям є тепла попона для ніг на 2-х блискавках, спинка регулюється за нахилом в 3-х положеннях: сидяче, напівсидячи і лежаче з жорсткою фіксацією, сумка-бардачок для мами на ручці, коліщатка на полозах.


Багато хто запитує, що краще для малюків у віці 1 рік - санки-коляски або прості санки? Тут потрібно враховувати 2 фактора. В такому малому віці дитина під час прогулянки обов'язково спить, а з іншого боку в силу віку, багато рухатися він не може. Тому в звичайних санках, висота яких від землі всього 19 см, дитині буде холодно - адже холод іде знизу. Саме тому санки-коляска краще. У таких санках є і положення для сну, і положення відпочинку і дрімоти напівсидячи. Наприклад, в санках-колясці ІМГО і Ніка Дітям, дитина значно вище від землі, ніж в звичайних санках. Крім того, дитину захищає від холоду і вітру чохол санок з утеплювачем, який оточує дитину з усіх боків.

Чим же відрізняються санки коляска Тимко від санок колясок Снігуронька?
Багато хто запитує, що краще для малюків у віці 1 рік - санки-коляски або прості санки?

Новости