шапки Адідас

  1. Спортивні шапки Адідас - поєднання стилю і якості

Для того, щоб взимку завжди виглядати неповторно, зовсім не обов'язково купувати дорогий головний убір. Маючи в гардеробі кілька жіночих шапок Адідас, ви зможете чергувати їх і створювати нові образи.

Спортивні шапки Адідас - поєднання стилю і якості

Бренд Адідас працює для і на активних, молодих, спортивних дівчат і жінок. Ті представниці прекрасної статі, які вже носять одяг і аксесуари цієї марки, навряд чи коли-небудь від неї відмовляться, адже вона створюється не тільки модна, але і відома своєю неперевершеною якістю. Спортивні жіночі шапки Адідас шиються з високоякісних тканин, в тому числі, спеціально розроблених цією фірмою. Фахівцям Адідас, крім того, потрібно віддати належне за винахід технології Climawarm. Тепер вироби можуть утеплятися штучним, легчайшим волокном, яке є ідеальним утеплювачем.

Варто відзначити, що дівчина в шапці Адідас буде чудово виглядати не тільки на лижній трасі, але і в повсякденному житті - на прогулянці з друзями чи коханою, за містом.

Актуальні тенденції

Фірма пропонує широкий модельний ряд шапочок, кожен сезон оновлюючи колекції. Наступаючої взимку, наприклад, варто звернути увагу на наступні моделі:

  1. Шапка вушанка Адідас - це та річ, яка подбає про вас навіть в сильний мороз.
  2. Моделі-трансформери на піку популярності. Представляють вони собою подовжену шапку, носити яку можна різними способами, в залежності від фантазії. Таким чином, одна шапка зможе брати участь в декількох луках.
  3. Шапки в стилі handmade, пов'язані великою в'язкою, з опуклим візерунком також стали однією з новинок осінньо-зимового сезону. Їх вважають за краще багато дівчат, які прагнуть виглядати яскраво.

Для виготовлення зимових шапок Адідас використовуються матеріали як насичених, так і спокійних кольорів. Але так як в тренді соковиті кольори, то обов'язково для такого нудного за колірною гамою пори року як зима варто придбати рожеву, зелену, бірюзову, червону шапочку. Також Адідас випускає моделі з неоновим візерунком або деталями, з оригінальним орнаментом. І шанувальникам класики і традиційних кольорів догодила фірма - в новій колекції представлені білі і чорні шапки Адідас.

Як і з чим носити адідасовських шапку?

Існує кілька способів носити трикотажну спортивну шапку, наприклад, можна приспустити її ззаду або надіти її трохи набік. І той, і інший варіант популярні сьогодні серед модниць. Волосся можна приховати під шапкою, якщо ви хочете створити невимушений образ, для романтичного лука краще залишити їх зовні. В'язані шапки рекомендується носити так, щоб лінія брів залишалася відкритою, але представники деяких молодіжних субкультур також носять ці шапки, сильно зрушуючи їх назад.

Купуючи шапку, не забувайте, що її вибір часто визначається вашим ростом. Високі дівчата можуть дозволити собі об'ємні моделі з великою в'язкою, мініатюрним леді варто приміряти шапки дрібної в'язки, з невеликим відворотом або взагалі без нього.

Носити спортивні шапки Адідас з класичними речами, наприклад, з двобортним пальто, можна, але тільки в тому випадку, якщо ви володієте бездоганним смаком. Ці головні убори набагато краще поєднуються з куртками, пуховиками, полушубками. Шапочка відмінно доповнить джинси, светр, чоботи або черевики без каблука. Вдалим доповненням стане рюкзак або текстильна сумка в стилі casual. Добре аксесуар відомого бренду виглядає з сукнями-туніками і легінсами, з трикотажними короткими сукнями і водолазками.

Як і з чим носити адідасовських шапку?

Новости