Шапочки для басейну

Mari

6 лютого 2017, 13:21

Шапочка для басейну

Дівчатка, підкажіть, ви все знаєте. Синові три роки, їдемо у відпустку, там буде критий басейн. Хочу йому плавальну шапочку купити. Розкажіть, яка краще і зручніше, вони все вуха закривають? Хотілося що б вода не потрапляла. У Спортмастере реально купити хорошу? І чи можна / потрібно їх міряти? Як взагалі розібратися з розмірами?

Читати повністю... Читати повністю Ксенія

4 вересня 2016, 16:40

Шапочка для басейну

Підкажіть, будь ласка, хто ходив в басейн з немовлятами: яку шапочку для купання ви купували і де? Не уявляю, як натягувати гумову шапочку на голову малюкові. У правилах написано, що можна ще х / б чепчик із зав'язками, але він же промокне наскрізь Спасибо всем огромное за відповіді !!

Читати повністю... Читати повністю Марго

14 березня 2015 року, 20:54

Шапочка для басейну

Дівчата, у кого дітки ходять в басейн? Як сидять шапочки? Сьогодні ходили в спорт майстер дитячі всі підлогу вуха закривають, а дорослі збираються сзаді.Дома суперечка повинні вуха бути закриті чи ні?

Читати повністю... Читати повністю Марія

3 листопада 2015 року, 17:59

Підгузник для басейну

Дівчата, підкажіть, будь ласка, по підгузків для басейну. Потрібно на щось звернути увагу або можна взяти, що знайду? Фірми порадите? Ще дитині 1,5 шапочку для басейну, де купити можна? Дякуємо )

Читати повністю...

Календар розвитку дитини

Ми розповімо вам реальні історії наших матусь, які пройшли через це або проходять прямо зараз!

Імілія

17 жовтня 2010, 22:28

Шапочка для басейну

Дівчата сьогодні оббігала купу магазинів але шапочку для басейну для малюків не знайшла, скрізь тільки великі розміри. Нам скоро 3 місяці і голова не велика ... Порадьте де можна купити шапочку маленького розміру.

Читати повністю...

вибір товарів

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Марія

17 квітня 2012 15:46

Купальник (трусики) і шапочка для басейну

Запропонували нам по блату походити в басейн при дитячому садку і ось постало питання про покупку приладдя. Нам 1,9, чи потрібен нам спец купальник проти несподіванок або досить звичайний? Де все це купити? В дитячих супермаркетах є купальники і шапочки?

Читати повністю... Читати повністю Віра

14 грудня 2011, 14:37

Шапочка в басейн

Дівчатка, хто відвідує басейн, скажіть-це обов'язково? Її носити? По-перше, мені вона тисне, чи не зручна, по-друге вона просто уродскаявот я і хотіла у вас поцікавитися, чи так це обов'язково?

Читати повністю... Читати повністю Ольга

2 грудня 2011, 10:12

Шапочка в басейн

Ми збираємося ходити в басейн. А там потрібна гумова шапочка для плавання, і я дуже переживала, що Олег навідріз відмовиться її надягати, вона ж вузька. Щоб зацікавити його, я вирішила, що вибирати і купувати шапочку поїдемо разом. Вчора з двох варіантів: блакитний з двуми динозаврами і синьою, Олег зупинився на другому. До речі, останнім часом Олег все частіше вибирає синій колір. Шапочку ми там же в магазині успішно приміряли і Олег навіть помилувався собою в дзеркалі. І от увечері Він ...

Читати повністю... Читати повністю RIMMA

16 листопада 2011, 18:44

Шапочка і тапки в басейн!

Ось власне і питання. Де купити для Ваньки шапочку і гумові капці в басейн? Ми ходимо в садок в адаптаціооную групу і один раз в тиждень у нас буде басейн. Була у мене єдина надія на мазекею, але там нічого немає зараз. Про всяк випадок наші параметри: ОГ 48, розмір ноги 21.

Читати повністю... Читати повністю Ольга

5 жовтня 2011, 17:45

Де купити шапочку для басейну?

Сьогодні перший раз ходили з Анютою в басейн. Там обов'язкова вимога шапочка. Але я ніяк не можу знайти підходящу. Адже вона ж зовсім маленька, нам всього 2 місяці. Підкажіть, може хто знає де можна купити маленьку шапочку для басейну?

Читати повністю...

шапка для басейну

Дівчатка промогіте знайти шапочку для басейну. Моїй доньці майже 7, волосся дуже довгі і густі, де місяців зо два тому почалися проблеми з шапочками. Доччині шапка стала мала, поміряли милю -на кшталт нормально, а в басейні надаватися міхуром і сповзає - тому що басейн в саду - пишу зі слів дочкі..і останній раз одягали їй в басейні відразу дві шапки - не допомогло :))) хто б сумнівався .. Варіант - не ходити в басейн - не наш, тому що доньці подобається і я не проти .....

Читати повністю... Читати повністю Галина

30 листопада 2011, 11:53

Шапочка для басейну

А у нас новина: записала Ритку в басейн. У нашому саду побачила оголошення, що проходить набір діток в групу від 3 до 6 років. Займатися з діточками буде тренер. У групі 5 діточок за все, майже всім по 3 роки. Радості моїй не було меж. Так ось про що я, зараз дзвонила тренер і продиктувала що приносити, у мене виникло питання про шапочку, як їх взагалі вибирають, треба міряти на дитину або як? Допоможіть темному людині? А якщо скажіть ще де ...

Читати повністю... Читати повністю Ольга

16 жовтня 2016, 22:07

Шапочки для басейну ...

... вони взагалі бувають кумедними, а не як презервативи? На моє чергове невдоволення шапочкою, сьогодні перед басейном, чоловік порадив взяти приклад інших плаваючих, одягнути бахіл або пакет з Магніту)))

Читати повністю... Читати повністю Юлія

10 жовтня 2012 8:22

Шапочка в басейн

В цьому році у детенка в садку буде басейн. сказали купити шапочки. Ще сказали що дешеву краще не купувати за 70 руб, тому що неякісних. Я в них взагалі не розумію. Допоможіть порадою ???

Читати повністю... Читати повністю OlgaDirx

20 квітня 2012, 21:28

Шапочки для басейну?

Дівчатка, підкажіть хто знає, є у нас в спільних закупівлях шапочки для басейну? Може хто замовляв? Шукаю-шукаю, нічого знайти не можу: (((Потрібні шапочки дитячі (півтора року) і доросла жіноча (на мене). Купила в Спортмастере :) Дуже прикольні, м'які трикотажні :) Хлопцям сподобалися, носили і знімати не хотіли :)

Читати повністю...
Розкажіть, яка краще і зручніше, вони все вуха закривають?
У Спортмастере реально купити хорошу?
І чи можна / потрібно їх міряти?
Як взагалі розібратися з розмірами?
Як сидять шапочки?
Дома суперечка повинні вуха бути закриті чи ні?
Потрібно на щось звернути увагу або можна взяти, що знайду?
Фірми порадите?
Ще дитині 1,5 шапочку для басейну, де купити можна?
Нам 1,9, чи потрібен нам спец купальник проти несподіванок або досить звичайний?

Новости