Sean John, Шон Джон



Sean John (Шон Джон) - дуже шанований і популярний американський бренд, який випускає відмінні колекції модного одягу для чоловіків і жінок.
Автором бренду є відомий виконавець в стилі «хіп-хоп», дуже шанований і шанований, вельми успішний підприємець - Sean John (Шон Джон). Він є власником цілого ряду компаній, що займаються модою, музикою, благодійністю, рекламою і торгівлею. Саме ця людина створила знамениту компанію розваг Bad Boy Worldwide (Бед Бій Уорлдуайд) в тисяча дев'ятсот дев'яносто восьмому році.
Sean John (Шон Джон) - людина приголомшливого почуття стилю, у нього чудові організаторські здібності. Саме ці риси допомогли підприємцю організувати власний бренд і зайнятися випуском модного одягу. Дизайнер працює в вуличному стилі і адресує свої роботи сучасної молоді.
Автор почав з колекцій спортивних моделей. Ця лінія досягла дуже великого успіху і розкуповувалися швидко. Тому дизайнер швидко розширив свій асортимент і сьогодні в його репертуарі вже не тільки спортивні костюми, але так само джинси, шорти, піджаки, сорочки-поло, верхній одяг (пальто, куртки, плащі), моделі з трикотажу, толстовки, і аксесуари.
Колекції модного одягу для прекрасної половини людства виконані в елегантному стилі. Майстер правда завжди робить ставку на сексуальність, але ніколи не опускається до банальної вульгарності. Моделі виглядають дуже витончено і ексклюзивно.
Моделі, адресовані чоловікам виглядають завжди дуже розкішно. Вони вільні, зручні комфортні. У виготовленні своїх моделей дизайнери використовує тільки самі високоякісні матеріали. Роботи отшиваются так само, при суворому контролі над якістю виробництва.
Так само бренд і Sean John (Шон Джон) має чудову парфумерну лінію, яка була запущена в дві тисячі п'ятому році. Фірма випускає аромати і для чоловіків і для жінок. Продукція цієї лінії користується величезним попитом і популярністю.
Модна компанія зі Сполучених Штатів Америки Sean John (Шон Джон) працює на молодих і активних людей. Ця марка для талановитих юнаків та дівчат, молодих чоловіків і жінок, які розбираються в мистецтві, музиці та моді. Одяг сподобається тим, хто веде активний спосіб життя, хто любить вуличний стиль і вважає за краще купувати дуже якісну і комфортний одяг.
Напрямок фірми: вуличний стиль, музика, свобода, незалежність, якість і комфорт.
Ціни: основна частина продукції знаходиться в середньому ціновому сегменті. Менший відсоток - це ексклюзивний одяг, яка коштує трохи дорожче, ніж основні моделі.


... Вона демонструє себе з винятковим смаком, сподіваюся, читачі погодяться зі мною.
Треба сказати, що не всі фірми займаються розробкою і випуском одягу в стилі R & B. Серед них можна назвати Sean John, Rocawear. Остання - це «плід» фантазії і праці відомого репера Джей-Зі, який не може не знати в тонкощах - що це такий, спочатку афроамериканский і на сьогоднішній день дуже ... Читати повністю "

Теги: мода, R & B, стиль R & B


Новости