Секрети щасливого шлюбу: розклад поцілунків і список золотих зірок

  1. Поцілунок вранці, поцілунок на ніч
  2. Роздача золотих зірок
  3. Придбати цю книгу
  4. Чоловік не любить цілуватися на природі)
  5. Секрети щасливих сімей
  6. Співачка Глюкоза: суть відносин. Щаслива сім'я і хороший секс - рецепт від зірки
  7. Щасливі і нещасливі шлюби
  8. Вже через 9 днів Ви дізнаєтеся всі секрети побудови відносин
  9. Щасливі відносини: Любов не вічна?
  10. Він і Вона: секрети відносин У шлюб як на каторгу?
  11. Секрети сімейного щастя
  12. 35 секретів успіху для дівчат.
  13. Секрети професійних ЖЕН. Частина 2. Продовження ..
  14. Вчора було дуже вдале ранок.
  15. Че робити, че робити !!! ???
  16. Оговорочка по Фрейду?
  17. Жіночий сайт "Клуб щасливих жінок"
  18. А сьогодні Всесвітній день поцілунків!
  19. НЕ поцілувала !!!
  20. Ласкавий дитина. Проблема?
  21. вітаю з днем ​​поцілунків
  22. ЯК НАВЧИТИСЯ ЛЮБИТИ СВОЮ ДИТИНУ ???
  23. Секс і втома

зміст:

У вас щаслива сім'я, прекрасні відносини з чоловіком і чудові діти? Це не означає, що вам не над чим працювати. Завжди можна зробити щось хороше друг для друга, щоб в будинку було більше тепла. Ось як автор книги «Щаслива дому» пропонує піклуватися про шлюб - на власному прикладі.

Наші з Джеймі відносини - один з найважливіших факторів, що впливають на домашнє. У певному сенсі Джеймі і був моїм будинком. Там, де ми були разом, там і був наш будинок. Мені хотілося зберегти ніжність, романтику і легкість у відносинах. Але одружені люди настільки взаємозалежні, життя їх так переплетені, що буває важко зберегти відчуття захоплення і радості побачивши партнера.

Для того щоб побудувати своє життя певним чином, потрібно саме так і жити. Якщо я хочу, щоб мій шлюб став ніжним і романтичним, то сама повинна бути ніжною і романтичною. А ніжна я? Романтична чи? Виконане я любові? Чи багато думаю про інтереси Джеймі?

Весело чи зі мною? Або я лише марширують по кімнатах, віддаючи накази і постійно про щось нагадуючи? Чи не здаюся я занудно або агресивною? Чи не занадто багато скаржуся на життя?

Я вирішила стати більш люблячою, ніжнішою, більш готовою прийти на допомогу. Я хотіла піднятися над тривіальними скаргами і дрібним роздратуванням, які так псують навіть найкращі стосунки.

До змісту

Поцілунок вранці, поцілунок на ніч

Фахівці радять батькам встановлювати звичаї і ритуали, щоб у дітей сформувалося відчуття передбачуваності, порядку і зв'язку. Але те ж саме потрібно і дорослим.

Я вирішила сформувати ритуал «поцілунок вранці, поцілунок на ніч». Щоранку і щовечора я буду цілувати Джеймі. Дослідження показують, що поцілунки посилюють близькість, знімають стрес і зміцнюють відносини. Подружжя відчувають себе ближчими один одному, якщо часто цілуються.

Я стала думати, коли краще цілувати чоловіка. Щоранку я прокидаюся о шостій ранку, набагато раніше Джеймі. Тому я можу поцілувати його, не встаючи з ліжка. (Зазвичай він спить особою в подушку - можна поцілувати його в плече.) Потім - коли він прокинеться, коли буде йти на роботу і коли повернеться додому - не обмежуючи привітанням з іншої кімнати, як роблю завжди. Такий поцілунок може бути легким і нічого не значущим, але може і перерости в справжній і глибокий. Джеймі завжди любив цілуватися в ліжку, але тепер я буду стежити, щоб ми не пропускали жодного дня.

Да уж - «розклад поцілунків»! Але це ж важливо для мене, і я повинна знайти для цього час, навіть якщо доведеться цілуватися з регулярністю чищення зубів! Я кожен день цілу дочок Елізу і Елінор, і буду цілувати Джеймі не менше!

Будинки дуже легко поринути в свої справи, забувши про партнера. Виявляючи любов, я буду відчувати більше любові - і Джеймі відчує себе більш улюбленим.

Поцілунки допомогли мені згадати, що мовчання іноді краще розмов. Якось увечері Джеймі був занурений в роздуми, і я вже хотіла запитати, чи все у нього в порядку і т.п. Але, судячи з усього, він не був розташований до розмов. І тоді я його поцілувала. Це йому явно сподобалося. Іноді слова лише послаблюють сенс того, що хочеш сказати.

Більшість шлюбів є гомогамнимі: партнери схожі один на одного за віком, етнічним походженням, рівнем привабливості, політичними поглядами. Згодом вплив один на одного посилюється, і подружжя стають схожими ще більше. Існує таке поняття, як «згоду в здоров'я»: поведінка партнерів збігається, вони переймають один у одного звички, пов'язані з харчуванням, заняттями спортом, курінням, випивкою і відвідуванням лікарів. Іноді ці зміни на краще: якщо один з подружжя кидає палити, ймовірність того, що другий буде продовжувати, знижується на 67%. А іноді до гіршого: огрядність у обох подружжя зустрічається в три рази частіше. Якщо партнери не були схожі один на одного в момент весілля, ця подібність проявляється і посилюється через 25 років шлюбу.

До змісту

Роздача золотих зірок

Чоловіки і жінки по-різному сприймають щастя. Так, після перших років шлюбу чоловіки і жінки починають по-різному ставитися до «розмов про відносини». Дружини люблять поговорити про це, тому що це допомагає їм відчути близькість до чоловіків. А ось чоловіків це дратує, тому що вони пов'язують такі розмови з сімейними проблемами і докорами, а дружин вважають «лісопилками».

Я перестала говорити про відносини. І вирішила створити систему «роздачі золотих зірок». Позитивне підтвердження з боку чоловіка викликає у партнера відчуття того, що його люблять, цінують, бажають і підтримують. До речі, золоті зірки важливіше для чоловіків, ніж для жінок. Чому ж?

Чоловікам необхідні золоті зірки від дружин, тому що жінки отримують більше позитивної підтримки поза шлюбом. Так, дружинам хочеться отримувати золоті зірки від чоловіків, але у них є й інші джерела. Родичі, колеги, друзі обох статей і навіть сторонні дають жінкам більше позитивного підкріплення, ніж чоловікам. Чоловіки ж в значній мірі залежать від дружин. Саме дружини дають їм упевненість і розуміння.

Я знала, що є для Джеймі основним джерелом позитивної підтримки. Його друзі і колеги не дуже щедрі на компліменти. Не поспішають вони і ділитися секретами. За співчуттям, похвалою чи симпатією він завжди звертається до мене.

Доведено, що партнери, свідомо намагаються зробити щось хороше друг для друга, щасливішим у шлюбі. Неясно, що з'являється раніше - увага або любов, але такі партнери краще підтримують один одного. Що ж я можу сказати і зробити, щоб роздати свої золоті зірки?

  • Коли у Джеймі траплялося щось хороше (на роботі або ще десь), я шумно раділа, розповідала про це своїм і його батькам (він дуже скромна людина і не поспішає розповідати про свої досягнення). Радість з приводу хороших звісток і демонстрація радості і гордості за досягнення партнера зміцнюють відносини подружжя. Мовчазної підтримки недостатньо.
  • Я дякувала йому за дрібні справи: заповнену податкову декларацію, складання купленої меблів і т.п. Звичайно, саме він і повинен був це зробити, але йому-то все одно приємно! Коли Джеймі вирішував мої проблеми або давав корисну пораду, я завжди говорила про те, як вдячна йому. Я перестала приймати його допомогу як належне.
  • Я стала частіше говорити «я тебе люблю». Дослідження показують, що люди відчувають велику близькість до тих, хто часто говорить про свої почуття.
  • Я намагалася допомагати, навіть коли Джеймі не просив про допомогу. Наприклад, він ніколи не брав таблеток від головного болю, поки я не приносила йому таблетки і воду. Коли він говорив, що у нього болить голова, я відразу ж йшла за таблетками.
  • У розмовах з іншими людьми я завжди говорила про Джеймі тільки хороше - при ньому і без нього. Більше я не скаржилася і не критикувала його публічно.
  • Я відправляла йому фотографії дівчаток по електронній пошті, щоб він знав, що ми думаємо про нього. Коли він їхав у відрядження, я писала йому листи про все цікаве, що відбувалося вдома.
  • Коли він говорив: «Можеш зробити мені послугу?» - я придушувала автоматичне бажання запитати: «Що за послугу?». Тепер я стала відповідати: «Ну, звичайно!».
  • Я намагалася пристосовуватися до його бажанням: чи хотів він піти в спортзал або попрацювати у вихідні вдома, піти з вечірки раніше або змінити план в останню хвилину.
  • Коли він дзвонив мені, я відповідала життєрадісно і з любов'ю, що не демонструючи свою зайнятість і поспіху. Я перестала читати свою пошту, розмовляючи з ним по телефону. (Жахливо грубо! Але я робила це. І часто.)
  • Саме Джеймі, а не я, планував наші відпустки, купував квитки на дитячі концерти, в цирк і театр. Я перестала сприймати це як належне, а стала говорити про те, як ціную його зусилля.

Я склала цей список і постаралася виконати всі його пункти. У мене часто не виходило, але я старалася. Джеймі все ще часом говорив: «Не ричі на мене!» - але я стала вести себе краще.

Я не тільки стала давати Джеймі золоті зірки, але ще і перестала ставити йому погані оцінки. Я помітила, що набагато простіше говорити щось хороше, ніж язувати. Мені подобалося говорити «Спасибі», «Як ти добре придумав». Я з усіх сил боролася з бажанням сказати: «Як, ти ще цього не зробив?», «Не можу повірити, що ти купив дівчаткам стільки морозива!». Найважче було позбутися від звички робити «зле обличчя», на що скаржилися і Джеймі, і дівчатка. Але я вирішила зробити це, щоб мій шлюб став щасливішим. І скорочення негативу зробило на нього більш позитивний вплив, ніж збільшення позитиву.

Автор

Гретхен Рубін

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Секрети щасливого шлюбу: розклад поцілунків і список золотих зірок"

Чоловік не любить цілуватися на природі)

Наприклад, вранці в машині або днем ​​на роботі часто згадую минулу ніч і мурашки біжать, приємно ж. Якщо чоловік не влаштовує, то причину завжди можна знайти. Відсутність поцілунків цілком зійде.

Секрети щасливих сімей

На сайті "Секрети щасливих сімей" зібрана інформація, яка може зміцнити ваш шлюб, зробити його счастлівеое. Ми фокусуємося на щастя жінки, так як саме він неї залежить щастя всієї родини. Так само на сайті є інформація про материнство, як про майбутній, так і поточному. Про розвиток, виховання дітей. З наших статей ви можете навчитися тайм-менеджменту для мам. Знайти ідея як подбати про себе і завжди залишатися в ресурсі. А так же є окремий розділ для мам працюють в ...

Співачка Глюкоза: суть відносин. Щаслива сім'я і хороший секс - рецепт від зірки

29-річна співачка Наталя Чистякова-Іонова, щаслива дружина і мама двох доньок, розмірковує в своєму мікроблозі на вічні теми: що таке подружня любов, і як зберегти пристрасть у боргом шлюбі. "Що таке любов? Любов - це дружба! Це те, коли ти знаходиш людину, в якому впевнений на 100%. Коли ти розумієш, що з цією людиною ти можеш хворіти, плакати, радіти, сміятися і ділити кожен момент в житті !! ! А знаєте, що ще важливо? важливо, що ви робите в перервах між сексом ...

Щасливі і нещасливі шлюби

Психологи знайшли секрети міцних шлюбів, в яких панують любов, гармонія і взаєморозуміння.

Вже через 9 днів Ви дізнаєтеся всі секрети побудови відносин

Вже через 9 днів Ви дізнаєтеся секрет того, як знайти ідеального партнера для життя. Тренінг по системно-векторної психології Юрія Бурлана навчить вас розпізнавати власні бажання, безпомилково знаходити підходящого партнера, не повторювати одних і тих же помилок у відносинах з чоловіком. На перший погляд це здається неможливим, але насправді все у Ваших руках. Тепер володіючи системним мисленням, можна створити щасливий шлюб і наперед передбачити спільний життєвий сценарій з потенційним ...

Щасливі відносини: Любов не вічна?

Спостерігаючи за людьми, часто ми бачимо приклади щасливих стосунків? Я часто стикаюся з проявами ворожості на роботі. Не стільки по відношенню до мене, скільки по відношенню покупців один до одного. Наприклад, приходить сімейна пара за покупками. Здавалося б, таке радісна подія - ремонт в будинку, підбір інтер'єру і спільний вибір. Але часто все це виливається в сварку. Іноді справа доходить навіть до мату. Стає сумно, побачивши того, як, здавалося б, люблячі і рідні один одному люди ...

Він і Вона: секрети відносин У шлюб як на каторгу?

Сімейні стосунки, як зробити їх щасливими? Ці два питання хвилюють будь-яку жінку, незалежно від того чи збирається вийти заміж жінка або вона вже в шлюбі. Про слово шлюб ходять анекдоти, типу гарне «шлюбом» не назвуть. Але, що ж потрібно для того, щоб налагодити гармонійні стосунки? Чи достатньо потягу і емоційного зв'язку для того, щоб створити гармонійну сім'ю, читайте за посиланням нижче.

Секрети сімейного щастя

Гретхен Рубін "Щаслива дому» «Я зрозуміла, що з усього того, що впливає на моє щастя, головне - це мій будинок у всіх його проявах. Я вирішила зосередити на цьому всі свої зусилля. І в новій книзі я розповіла про тих прийомах, які допомогли мені зміцнити сім'ю, створити затишок і стати ще щасливіше будинку ». Книга Гретхен Рубін "Проект щастя» в найкоротші терміни після виходу стала світовим бестселером. Тема пошуків щастя в метушливому сучасному світі виявилася актуальна як ніколи. А здоровий ...

35 секретів успіху для дівчат.

1. Забудь про недоліки. Краще частіше думай про свої достоїнства. Це перша і основна заповідь. 2. Менше сиди вдома. Навколо купа всього цікавого! 3. Умій слухати. Поважай чужу думку. Чи не нав'язуй своє. 4. пахну собою. Знайди «свій» парфум, адже запахи асоціюються з людьми :) 5. Не бійся змінюватися. Розвивайся, рухайся вперед. Спробуй. Шукай себе. 6. Запасися цукеркою. Все реклами твердять, що свіже дихання полегшує розуміння. Так воно і є! 7. Стеж за кроками. Не треба постійно ...

Секрети професійних ЖЕН. Частина 2. Продовження ..

Чоловік і домашні обов'язки На жаль, але рідко який чоловік бере на себе добровільно тягар турбот по домашньому господарству. Розумній дружині простіше знайти інші переваги в чоловіка серед таких дрібних недоліків, як «не виносить сміття», «розкидає свої шкарпетки» і «розставляє по дому тарілки» ... Переконати, що така поведінка невірне, можна тільки ласкою і системою заохочення, але простіше все-таки просто не напружуватися через це, а сприймати як надлишки спільного проживання. Ну а якщо чоловік під настрій ...

Вчора було дуже вдале ранок.

Вчора було дуже вдале ранок. Девчёночка моя вирішила вчора, що брючки нові одягне, і, коли побільше стане, їй знадобиться така сумка :)) Це джоя [посилання-1] і сумочка від карісіми. А сумочка ... ВЕЛИКИЙ НІЖНИЙ ПОЦІЛУНОК Зої, удачі, і всього самого найкращого.

Че робити, че робити !!! ???

Діви я в паніці ... ранок сьогодні було прекрасним перші дві хвилини ... а потім я згадала подробиці вчорашнього корпоративу Напилась иииии ... цілувалася з колегою, ніхто слава богу не бачив Поцілунок - це виявлення прихильності і натяк на можливість відносин.

Оговорочка по Фрейду?

А як ви думаєте, якщо чоловік вранці, йдучи на роботу, поцілувавши сказав "До завтра. Ой ... тобто до вечора", це що-небудь та значить?

Жіночий сайт "Клуб щасливих жінок"

Кожна жінка мріє про ЖЕНСКОМ ЩАСТЯ. Вже з дитячих років дівчатка уявляють собі майбутнє життя - сім'ю, дітей і затишний будинок. Однією бачиться велика сім'я, інший - будинок і багатий чоловік, третій - успішна кар'єра. Скільки людей стільки й думок. Кожна дівчина мріє про ЖЕНСКОМ ЩАСТЯ. Як стати щасливою жінкою? Яке воно - ЖІНОЧЕ ЩАСТЯ? Пройшовши життя до середини, ці картинки виглядають злегка інакше. Є вже життєвий досвід, сімейний стаж, ростуть діти. Ось я і пропоную жінкам через ...

А сьогодні Всесвітній день поцілунків!

А сьогодні Всесвітній день поцілунків! Пішла шушек своїх цілувати, більше не кого хник. Мій чоловік, який вранці обіцяв святкувати зі мною, святкує з чимось іншим :) Цілує, мабуть, свої дорогі і улюблені пристрої :) Мені ж, крім плюшевого кота і паперового ...

НЕ поцілувала !!!

Вчора мій молодий чоловік прийшов з роботи, що не поцілувала його, образився, сьогодні заматалась з ранку з дитиною, яка не поцілувала, засмутився. Реально думає, що я його не люблю.

Ласкавий дитина. Проблема?

Вранці після пробудження об'ятія- поцілунки, перед відходом в сад (її тато відвозить) міцні обійми і море поцілунків (якщо не поцілую, то сльози будуть до самого саду), ввечері після саду все в потрійному кількості, перед сном взагалі від мене відірвати без сліз неможливо.

вітаю з днем ​​поцілунків

Всім доброго ранку ! У нас 9-30, а ви все напевно вже спите. Вівторок-6, а у вас ?? Йде дощ, а я пішла працювати .... Відвідування вашого вогника для мене-цукерка, яку треба заробити ...: :) Вітаю всіх з міжнародним днем ​​поцілунків.

ЯК НАВЧИТИСЯ ЛЮБИТИ СВОЮ ДИТИНУ ???

Чекає вранці вашого поцілунку, посмішки, слів: "Доброго ранку, донечко!" Спробуйте залишити на якийсь час тата з синочком, а самі з донькою сходіть куди-небудь удвох. Домовтеся заздалегідь.

Секс і втома

Їй і просто поцілунок вранці, і слова важливі. Дуже еротичне спогад мого життя - коли чоловік, йдучи на роботу, нахабно будив мене, цілуючи нижче таліі.Смешно. А у вихідні спробуйте ранковий секс, і чувсвовать себе будете краще.

Він і Вона: секрети відносин У шлюб як на каторгу?
Оговорочка по Фрейду?
Проблема?
А ніжна я?
Романтична чи?
Виконане я любові?
Чи багато думаю про інтереси Джеймі?
Весело чи зі мною?
Або я лише марширують по кімнатах, віддаючи накази і постійно про щось нагадуючи?
Чи не здаюся я занудно або агресивною?

Новости