Секрети повсякденного гардероба зірок: Сієнна Міллер, Кейт Мосс, Мері-Кейт Олсен, Ліндсі Лохан і Кеті Холмс

  1. Секрети повсякденного гардероба зірок
  2. Лондонський денді
  3. Rainboots грязи не боятся
  4. З плеча бойфренда
  5. вільні погляди
  6. Ставка на зручність

Секрети повсякденного гардероба зірок

Кожен раз, коли ми бачимо зоряних красунь на сторінках глянцевих журналів, ми захоплюємося тим, як чудово вони виглядають - недбало укладене волосся, багатошаровість в одязі, ретельно підібрані аксесуари.

Дівчата з усього світу мріють оволодіти мистецтвом створення такого образу - продуманого, але удаваного гранично простим, нібито Ви натягнули на себе перші-ліпші під руку джинси і майку.

У цій статті ми на прикладі п'яти відомих дівчат постаралися зібрати всі основні принципи побудови гардеробу, за допомогою якого Ви зможете день за днем ​​складати модні і зручні луки.

Лондонський денді

Кожна поява відомої британський актриси Сієнни Міллер викликає справжній ажіотаж серед папараці. І справа не тільки в «невже вони з Джудом знову разом?». Сієнна Міллер - справжній флагман британської моди. Вона вміло поєднує дизайнерські речі з речами демократичних марок на кшталт TOPSHOP і з вінтажній одягом. Актрису можна побачити розгулює вулицями Лондона в простих джинсах і блейзері, у взутті на плоскій підошві. Якщо Ви з тих, хто не готовий носити шпильки з ранку до вечора, то Вам варто придивитися до того, як виглядає англійка в повсякденному житті. Все, що Вам знадобиться - ідеально сидять джинси, піжонські «чоловічі» черевики і купу звичайних футболок. Доповніть це класичним світлим блейзером, місткою сумкою і окулярами-авіаторами - і не дивуйтеся, якщо, вийшовши на вулицю, зберете навколо себе пару-другу фотографів.


Rainboots грязи не боятся

Одна з кращих моделей світу, Кейт Мосс, винесла з відносин з Пітом Доерті принаймні щось позитивне - багаторазове відвідування музичних фестивалів в лідером Babyshambles пристрастю її до носіння гумових чобіт. «Wellingtons» набирають популярність - все частіше можна зустріти на вулицях дівчат у найрізноманітніших моделях, від простих однотонних до пар в квіточку. Піонер цього руху і визнана ікона стилю, мабуть, кращий зразок того, як слід носити гумові чоботи. Безумовно, краще зупинитися на максимально простий моделі - так, пара чорних rainboots відомої марки Hunter прослужить Вам жоден сезон. Доповніть їх чорними вузькими брюками або джинсами, майкою і рокерських жилетом - тепер ніякі калюжі Вам не страшні!

З плеча бойфренда

Сестри Олсен, ще в ранньому дитинстві прославилися завдяки ролям в молодіжних комедіях, тепер залучають більше уваги не своїми акторськими роботами, а неповторним стилем. Недбалий шик, з яким одягається Мері-Кейт Олсен, дозволяє їй не сходити зі сторінок модних журналів. Невід'ємні атрибути стилю дівчата - високі підбори і одяг oversized, нібито запозичена з гардеробу бойфренда. Для того, щоб повторити образ Мері-Кейт, Вам знадобиться плаття-светр вільного крою, краще темного кольору. З аксесуарів - велика сумка, капелюх-Федора, контрастний шарф. Не бійтеся одягати босоніжки поверх щільних чорних колготок - табу давно знято, тепер дозволено носити босоніжки не тільки влітку, а й восени, і навесні.

вільні погляди

Ліндсі Лохан встигає все - і зніматися в кіно, і створювати одяг для своєї марки 6126, і танцювати до упаду в нічних клубах. Саме тому її повсякденний одяг не тільки красива, але і практична. Відома тусовщиця віддає перевагу одягу лаконічних квітів - білий, чорний, синій, сірий. Найчастіше Ліндсі можна зустріти в легінси з довгими топами. Якщо Вам теж важливо одночасно виглядати привабливо і відчувати себе комфортно, у Вашому гардеробі обов'язково повинні бути щільні чорні колготи, сукні-светри або плаття-футболки, високі підбори (актуальні ботфорти або ботильйони), косухи або напівпальто в стилі мілітарі з великими гудзиками. Невеликому клатчу віддайте перевагу містку сумку. Не забудьте про сонцезахисні окуляри - вони не тільки врятують Вас від яскравого весняного сонця, але і приховають від цікавих перехожих сліди весело проведеної ночі.

Ставка на зручність

Вийшовши заміж за Тома Круза і народивши чарівну дочку Сурі, Кеті Холмс почала носити зручний і практичний одяг. Її вже неможливо уявити без джинсів, з яких молода мама буквально не вилазить. Щоб виглядати як Кеті, подверніте джинси вільного крою і надіньте поверх звичайнісінькою футболки кардиган (рукава можна закатати до ліктя). Забудьте про жертви заради моди - нехай на ногах будуть демократичні балетки, а на плечі практична шкіряна сумка.

Автор: Анастасія Поворознюк
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
І справа не тільки в «невже вони з Джудом знову разом?

Новости