Селен є одним з найбільш важливих поживних речовин, проте не виключено, що вам може його не вистачати

Продовжуйте читати, щоб дізнатися, чому селен вважається життєво важливим мікроелементом, і дізнайтеся більше про маленьких таблетках, які допомагають вирішити цю ситуацію.

У статті, нещодавно опублікованій в газеті «Вести», йдеться про те, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) вважає селен одним з найважливіших мікроелементів для здоров'я людини. Це не дивно, враховуючи той факт, що селен потрібно організму людини щодня, щоб підтримувати роботу імунної системи, функції щитовидної залози і механізми захисту клітин, а також сприяти здоров'ю волосся і нігтів. І це лише деякі з властивостей селену.

Брак селену в грунті Латвії
Брак селену в грунті Латвії   Чи знаєте ви, що в сільськогосподарської грунті Латвії та інших країн Балтії спостерігається більш низький вміст селену, ніж у багатьох інших частинах світу Чи знаєте ви, що в сільськогосподарської грунті Латвії та інших країн Балтії спостерігається більш низький вміст селену, ніж у багатьох інших частинах світу? Це означає, що вирощуються в цьому регіоні сільськогосподарські культури, включаючи зернові, які використовуються на корм худобі, містять мало селену. Отже, недолік цього мікроелемента також є в м'ясі і молоці цих тварин. Більшість людей, навіть в разі різноманітного харчування, не підозрюють про те, що вони не отримують достатньої кількості селену і в результаті страждають від нестачі цього поживної речовини.
Брак, яка добре маскується
Вище ми використовували словосполучення «не підозрював», тому що брак селену не так просто виявити, однак не дайте ввести себе в оману. Наприклад, нестача селену може бути однією з причин, чому ви часто застуджується, а ваші нігті не відрізняються міцністю і легко ламаються. Це деякі з ознак, які вказують на те, що для підтримки основних функцій організму, можливо, не вистачає селену.
Підтримка важливих селенопротеїни
В організмі людини міститься близько 25-30 різних селен-залежних ензимів (селенопротеїни), для виконання основних функцій яких необхідна підтримка селену. Вчені сходяться на думці, що для цієї мети добова доза селену повинна становити 100-125 мкг. Деяким людям може вимагатися трохи більше селену. Це залежить від способу життя і регіону проживання.
Bioactive Selenium + Zinc - для душевного спокою
Споживання в їжу риби, горіхів, цільнозернових продуктів і м'ясних субпродуктів - це хороший спосіб поповнити свої запаси селену. Крім того, ви можете приймати селен в якості біологічно активної добавки, щоб упевнитися в тому, що цей важливий для здоров'я мікроелемент надходить в ваш організм щодня.
В цьому випадку Bioactive Selenium + Zinc є дуже гарне рішення. Маленькі таблетки містять органічний селен, і така формула забезпечує оптимальну біодоступність.
Дуже високе поглинання в організмі
Основна причина, чому Bioactive Selenium + Zinc є хорошим препаратом, полягає в тому, що він містить унікальні запатентовані селенові дріжджі Pharma Nord - SelenoPrecise. Наукова документація показує, що майже 90% (88,7%) селену з цих селенових дріжджів поглинається в організмі. Крім того, препарат містить вітамін А, вітамін В6, вітамін С, вітамін Е і цинк. Вітаміни С і Е разом з мікроелементами селеном і цинком утворюють так званий «базовий антиоксидантний комплекс», який, як відомо, допомагає підтримувати гарне здоров'я.
Чи знаєте ви …
що шведські кардіологи вибрали саме SelenoPrecise для свого революційного дослідження KiSel-10 (Міжнародний журнал кардіології, 2013)? Причиною для їх вибору послужив той факт, що SelenoPrecise вважається одним з найбільш документованих джерел селену.

Більше інформації про Bioactive Selenium + Zinc

Біологічно-активна добавка. Біологічно активна добавка не заміняє повноцінного і збалансованого харчування.

Новости