«Сертифікат, який визначає статус заявника в Японії»

  1. Сертифікат «Certificate of Eligibility» (COE): - Це документ, необхідний для отримання студентської...
  2. Як отримати «Certificate of Eligibility» (COE)?
  3. Запит CEO і школа японської мови
  4. Наш інститут візьме на себе процес подачі документів на COE

Сертифікат «Certificate of Eligibility» (COE):
  • - Це документ, необхідний для отримання студентської японської візи.
  • - Зазвичай цей документ можна отримати через 3 місяці після подачі документів на нього.
  • - Процедура подачі документів та отримання готового сертифіката відбувається на території Японії, запрошуюча сторона може оформити сертифікат.
  • - Тільки авторизовані школи можуть подавати документи на отримання цього сертифіката для своїх студентів.

Наша мовна школа, Інститут японської мови Сіндзюку , Акредитована і відповідає вимогам до організації, яка подає документи на ваш сертифікат.

Ви хочете вивчати японську в Японії або, можливо, ви плануєте приїхати до Японії на роботу? У цих двох випадках і багатьох інших ваш період перебування на території японського архіпелагу повинен перевищувати термін перебування за туристичною візою і вам необхідно буде подавати документи на японську візу. Отримання сертифікату «Certificate of Eligibility» (COE) може значно полегшити процедуру подачі документів на японську візу.

Що ж таке «Сертифікат, який визначає статус заявника в Японії»

Сертифікат Certificate Of Eligibility це офіційний документ, що видається імміграційною службою. COE не є візою і не замінює її. Отримання цього сертифікату 100% не гарантує вам отримання японської візи. Це скоріше передумова до того, що ваші документи будуть прийняті, також цей документ зазвичай зазвичай запитується в процедурі подачі документів на японську студентську візу .
Сертифікат Certificate Of Eligibility це офіційний документ, що видається імміграційною службою

Як отримати «Certificate of Eligibility» (COE)?

Запит повинен бути зроблений тільки з Японії, але не хвилюйтеся, це може зробити третю особу, що представляє вас. Школа, де ви будете вчитися, підприємство, де ви будете працювати, можуть зробити це для вас. Залежно від країни, де ви проживаєте, список необхідних документів може відрізнятися. Щоб дізнатися докладніше про необхідні документи, подивіться сайт японського посольства.


Запит CEO і школа японської мови

Зазвичай процес очікування сертифіката становить 3 місяці, іноді більше, тому необхідна завчасна підготовка і планування вашого від'їзду. Японські мовні школи часто просять заповнити реєстраційні форми за 6 місяців до початку семестру в їхньому навчальному закладі.
І, нарешті, будьте дуже уважні. Якщо ви хочете вивчати японську мову в Японії і плануєте своє перебування терміном більше 3-х місяців, запам'ятайте, що не кожна мовна школа акредитована для отримання сертифіката на японську візу. Не забудьте про це при виборі мовної школи.

Наш інститут візьме на себе процес подачі документів на COE

SNG це японська мовна школа в Токіо. Наша школа авторизована подавати документи на отримання візового сертифіката. Не соромтеся звертатися до нас з питаннями з приводу курсів вивчення японської мови нашого інституту, для цього використовуйте контактну форму , Якщо у вас є питання. Як тільки почнеться процес підготовки документів, ми надамо вам список документів, які потенційний студент повинен зібрати. Наш інститут зробить всі необхідні кроки на шляху до отримання сертифіката!

Як отримати «Certificate of Eligibility» (COE)?
Ви хочете вивчати японську в Японії або, можливо, ви плануєте приїхати до Японії на роботу?
Як отримати «Certificate of Eligibility» (COE)?

Новости