Сервери та серверне обладнання

  1. У портфелі RIM2000
  2. Сервери RIM2000 ™ Patriot
  3. Комплексні серверні рішення від RIM2000
  4. RIM2000 здійснює

Компанія RIM2000 займається виробництвом, продажем і технічним обслуговуванням серверів і серверного обладнання в Україні. На нашому рахунку тисячі проданих серверів, багаторічний досвід технічної гарантійне та післягарантійне підтримки, сайзінг рішень і проектування серверних ландшафтів. Налагоджені робочі процеси, велика технічна база і кваліфікований персонал дозволяють нам реалізовувати проекти будь-якої складності.

У портфелі RIM2000

  • Власне виробництво серверів стандартної архітектури (x86) на базі процесорів Intel Xeon під торговою маркою RIM2000 ™ Patriot. Нічого зайвого - тільки надійність і продуктивність.
  • Сервер стандартної архітектури (x86) світових технологічних лідерів (A-Brand сервери). Індустріальний стандарт під завдання будь-яких масштабів.

Сервери RIM2000 ™ Patriot

Ми виробляємо широку лінійку серверів під торговою маркою RIM2000 ™ Patriot Server на базі платформ Intel і Supermicro. Детальніше "

Детальніше

RIM2000 пропонує сервери та системи зберігання даних (Storage Server) власної торгової марки RIM2000 ™ Patriot. Обладнання випускається на базі серверних платформ Supermicro. компанія Supermicro є провідним постачальником серверних рішень. Широкий серверний модельний ряд Supermicro дозволяє компанії RIM2000 пропонувати сервери RIM2000 ™ Patriot для різних навантажень: від серверів для невеликих робочих груп до отказоустойчих багато нодів кластерних систем масштабу підприємства.

Комплексні серверні рішення від RIM2000

З ростом бізнесу та масштабів підприємства зростає цінність збережених і оброблюваних даних, а також роль серверної ІТ-інфраструктури компанії. Щоб уникнути позапланових збоїв і зменшити час простою підприємства необхідно використовувати відмовостійкі серверні рішення, в тому числі кластерні віртуалізовані системи на базі виділених систем зберігання даних і спеціалізованого програмного забезпечення. компанія

RIM2000 - експерт в організації та підтримці IT-інфраструктури. Ми пропонуємо як окремі одиниці обладнання - сервери і СГД, - так і функціонально закінчені рішення, створені під конкретні потреби бізнесу.

RIM2000 здійснює

  • ефективний підбір рішень;
  • поставку надійного серверного обладнання;
  • гарантійне обслуговування 36 місяців;
  • післягарантійне обслуговування.

Щоб замовити серверне обладнання або отримати консультацію, дзвоніть нам за телефоном +380 (562) 360-300 або залишайте заявку на сайті . Менеджери RIM2000 зателефонують вам, оформлять замовлення і дадуть відповідь на питання, що цікавлять.

Новости