Схема АВР на 2 введення

  1. Компанія «ЕлектроСтройСіті» виробляє електрощитову продукцію (ПКУ) до 1000 Вольт під брендом Vilden...
  2. Ми будемо раді якщо наш досвід, знання і сучасне обладнання будуть Вам корисні !!!
  3. Призначення системи АВР.

Компанія «ЕлектроСтройСіті» виробляє електрощитову продукцію (ПКУ) до 1000 Вольт під брендом Vilden Technology на потужностях УЗЕТІ «Вілд» як за стандартними, так і за індивідуальними схемами замовника.

Автоматичний (аварійний) введення резерву (АВР) призначене для відновлення живлення споживачів шляхом автоматичного приєднання резервного джерела живлення при відключенні робочого джерела живлення, і автоматичного відновлення основного харчування при відновленні робочого джерела живлення. Автоматичне введення резерву (АВР) широко використовуються в системах електропостачання на промислових підприємствах, об'єктах зв'язку і транспорту для забезпечення надійності електропостачання споживачів 1-ї та 2-ї категорії. Якщо вам необхідно забезпечити якісний і постійний контроль за харчуванням електрики на своєму підприємстві, то такий вид продукції нашої компанії, як шафа АВР - це те, що забезпечить даний вид діяльності.

Автоматичне введення резерву (АВР) поділяють на:

  • Автоматичне введення резерву (АВР) однобічної дії. В таких схемах присутній одна робоча секція мережі живлення, і одна резервна. У разі втрати харчування робочої секції АВР підключить резервну секцію.
  • Автоматичне введення резерву (АВР) двосторонньої дії. У цій схемі будь-яка з двох ліній може бути як робочої, так і резервної.
  • Автоматичне введення резерву (АВР) з відновленням. Якщо на відключеному введенні знову з'являється напруга, то з витримкою часу він включається, а секційний вимикач відключається. Якщо короткочасна паралельна робота двох джерел не припустима, то спочатку відключається секційний вимикач, а потім включається вступної. Схема повернулася в початковий стан.
  • Автоматичне введення резерву (АВР) без відновлення.

Автоматичне введення резерву (АВР) конструкція:

АВР (Автоматичне введення резерву) являє собою металеву конструкцію підлогового або навісного виконання. У конструкції АВР (Автоматичне введення резерву) в якості металевих оболонок можуть бути використані шафи Російського виробництва або оболонки Schneider Electric, Rittal , Vilden. В якості комплектуючих (елементної бази) може використовуватися обладнання: General Electric, Siemens , ABB, Schneider Electric, Delta Electronics, Legrand, Moeller, LG, IEK, EKF, TDM, Овен, ДЗНВА, Контактор, КЕАЗ і ін.

Принцип дії Автоматичний введення резерву (АВР)

В якості вимірювального органу для АВР в високовольтних мережах служать реле мінімальної напруги, підключені до захищається ділянок через трансформатори напруги. У разі зниження напруги на захищається ділянці електричної мережі реле дає сигнал в схему АВР. Однак умова відсутності напруги не є достатнім для того, щоб шафа АВР почав свою роботу. Як правило, повинен бути задоволений ще ряд умов:

  • На що захищається ділянці немає неустранённого короткого замикання. Так як зниження напруги може бути пов'язано з коротким замиканням, включення додаткових джерел живлення в цей ланцюг недоцільно і неприпустимо.
  • Вступної вимикач включений. Ця умова перевіряється, щоб Автоматичне введення резерву (АВР) не спрацював, коли напруга зникло через те, що вступної вимикач був відключений навмисно.
  • На сусідній ділянці, від якого передбачається отримувати харчування після дії АВР, напруга присутня. Якщо обидві живлять лінії знаходяться не під напругою, то перемикання не має сенсу.

Після перевірки виконання всіх цих умов логічна частина Автоматичного введення резерву (АВР) дає сигнал на відключення вступного вимикача знеструмленій частини електричної мережі та на включення міжлінійного (або секційного) вимикача. Причому, міжлінійний вимикач включається тільки після того, як вступної вимикач відключився.

Примітка:

Згідно ПУЕ всі споживачі електричної енергії діляться на три категорії: I категорія - до споживачів цієї групи відносяться ті, порушення електропостачання яких може спричинити за собою небезпеку для життя людей, значних матеріальних збитків, небезпека для безпеки держави, порушення складних технологічних процесів та ін. II категорія - до цієї групи відносять електроприймачі, перерва в живленні яких може привести до масового недовідпуск продукції, простою робочих, механізмів, промислового транспорту. III категорія - всі інші споживачі електроенергії.

Вся продукція відповідає ГОСТам, ТУ і ПУЕ

додатково:

  • Комплектуючі (елементна база) може бути наступних виробників за бажанням замовника: General Electric, Siemens, ABB, Schneider Electric, Delta Electronics, Legrand, Moeller, Rittal, Vilden, LG, IEK, EKF, TDM, ДЗНВА, Контактор, КЕАЗ і ін.
  • Виготовлення електрощитової (електрощити) продукції зі ступенем захисту до IP 65.
  • Сертифіковане виробництво, сучасне ІНОЗЕМНИМИ оброрудованіе, кваліфіковані співробітники, все це робить нашу продукцію сучасною, якісною і високотехнологічною.
  • Можливість використання металлокорпусов власного виробництва VILDEN.
  • Виготовлення електрощитової (електрощити) продукції зі ступенем захисту до IP 65.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Ми будемо раді якщо наш досвід, знання і сучасне обладнання будуть Вам корисні !!!

Каталог основних схем електрощитів ТОВ "ЕлектроСтройСіті" (Zip)

Задати запитання спеціалісту або зробити заявку

Замовлення продукції з сайту

Призначення системи АВР.

Система з автоматичного ввімкнення резерву - шафа АВР, служить як автоматичний перемикач електричного живлення, яке подається на перший живить введення, якщо воно там пропадає - на другий. Таким чином, купити АВР необхідно в тому випадку, коли необхідно за мінімально короткий проміжок часу (період спрацьовування від однієї десятої секунди до півхвилини в залежності від регулювання) забезпечити харчуванням всі відключені системи. Тому усвідомлення потреби типу «куплю АВР» приходить до кожного грамотному керівникові, не кажучи вже про фахівців енергетики, адже забезпечення безперебійної експлуатації підключених до мережі пристроїв є одним із запорук успішної роботи.

Також АВР застосовується в комунально-побутовій сфері, в громадських місцях і на торгових точках великого масштабу. Наша компанія пропонує купити вище означені пристрою за найбільш вигідними цінами. Купити АВР можна для поєднання зі світловою індикацією та звуковою сигналізацією, з приладами обліку і розподілу електричної енергії, для приладів, які безпосередньо відповідають за контроль навантаження і параметри електричної напруги.

Алгоритми роботи системи автоматичного включення резервного живлення.

Якщо клієнт вирішує - «куплю АВР для організації системи електричної напруги», то йому необхідно знати який алгоритм буде найбільш підходящим для конкретних умов. Є алгоритми віддачі пріоритету на перше введення, рівноцінного плану, ручного зворотного перемикання після переходу на другий введення з першого, незалежної роботи обох вводів. Вибір, з яким алгоритмом купити автоматичну систему резервного живлення, можна зробити за допомогою нашого менеджера з відділу з продажу.

Ціна на АВР різниться в різних магазинах і на підприємствах-виробниках в залежності від якості використовуваних матеріалів. Наше обладнання виготовлено за найбільш сучасної технології і має всі необхідні документи і сертифікати і має досить прийнятну ціну для споживачів. Ми забезпечимо вас усім необхідним!

Новости