Sho-Me 1795

  1. Основні переваги:
  2. Радари і діапазони
  3. лазерні радари
  4. приклад роботи
  5. інший функціонал
  6. Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Корейська компанія Sho-me вже десять років поставляє на російський ринок недорогі, стильні і функціональні пристрої Корейська компанія Sho-me вже десять років поставляє на російський ринок недорогі, стильні і функціональні пристрої. Якраз таким є радар-детектор sho-me 1795.

Не дивлячись на свою більш ніж скромну ціну він володіє можливостями яких позбавлені багато навіть більш дорогі апарати конкурентів.

Він реєструє випромінювання у всіх використовуваних для вимірювання швидкості діапазонах, ефективно визначає саме Російські радари включаючи найбільш поширену «Іскру», фільтрує перешкоди і відмінно виглядає всього за 4 тисячі рублів!

Основні переваги:

  • Низька ціна
  • Можливість фільтрації перешкод
  • Розпізнавання всіх використовуваних діапазонів

=

Радари і діапазони

sho-me 1795 «розуміє» діапазони X, K, Ka і Ku, а так само розпізнає радари працюють в імпульсному (РОР) і Instant-on режимах sho-me 1795 «розуміє» діапазони X, K, Ka і Ku, а так само розпізнає радари працюють в імпульсному (РОР) і Instant-on режимах.

Завдяки спеціально налаштування особливо ефективно приймаються радари російського виробництва і зокрема найбільш поширена Iskra Lux.

Крім радарних випромінювань детектор розпізнає сигнали анти-радар пеленгаторор працюють в системі VG-2 і попереджає вас про їх наближення. Малоймовірно що ви почуєте такий сигнал в Росії, адже тут детектори законні і причин шукати їх немає, але в деяких країнах Європи таке попередження може вберегти вас від значного штрафу.

лазерні радари

Більшість сучасних радар-детекторів здатні зафіксувати випромінювання лазерного радара і sho-me 1795 не є винятком.

У ньому встановлена всенаправленная оптична лінза, з однаковою ефективністю фіксує промінь на всіх 360 градусах навколо себе. Напрямок з якого в вас ціляться не має значення, коли промінь відіб'ється в лінзі ви дізнаєтеся що вашу швидкість вимірювали.

приклад роботи

фільтрація перешкод

У пристрої передбачені спеціальні режими для траси і для міської місцевості. У режимі «траса» чутливість максимальна, і будь-який підозрілий сигнал в прийнятому діапазоні викликає звукове попередження.

У режимі «місто» чутливість в деяких діапазонах знижена, щоб відсікти численні перешкоди виходять від автоматичних дверей, ліній електропередач, заправок та інших подібних об'єктів. Ви пізніше дізнаєтеся про наближення радарі, зате будете позбавлені від безлічі помилкових сигналів.

інший функціонал

Зрозуміло в можете налаштовувати гучність звуку до найбільш зручного вам рівня, при бажанні ви можете замінити його на голосове повідомлення російською або англійською мовою Зрозуміло в можете налаштовувати гучність звуку до найбільш зручного вам рівня, при бажанні ви можете замінити його на голосове повідомлення російською або англійською мовою.

Яскравість дисплея підлаштовується автоматично, в залежності від освітленості.

В апараті так само є вбудований електронний компас і функція вимірювання напруги акумулятора.

Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати. Але наші клієнти ніколи не зіткнуться з такими неприємностями.

Всі наші товари отримали сертифікати РОСТЕСТ і повністю покриваються гарантійними зобов'язаннями виробника. Наші співробітники так само завжди готові вам допомогти, в разі виникнення проблем просто зателефонуйте нам і ми підкажемо що робити.

Купуючи в navigator-shop ви точно не будете розчаровані своїм придбанням. Наш магазин знаходиться на ринку вже більше 8 років, і найцінніше що ми придбали за цей час - це наша репутація.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-shop.ru було зручно і комфортно!

Navigator-shop - тільки найкраще!

Ru?
Ru?

Новости