Сім моделей красивого жіночої білизни, від яких чоловіки без розуму

  1. Бебі-дол
  2. Мереживні боді
  3. високі трусики
  4. Атлас і мереживо
  5. Бралетт
  6. Пуш ап
  7. Бюстгальтер-балконет

Пікантні стрінги, напівпрозоре боді, кокетливий балконет - у кожної жінки є своя секретна техніка зваблювання. Але іноді комплект, який здавався в магазині еротичним, викликає у улюбленого нудьгу і навіть нерозуміння. Ми вирішили дізнатися у чотирьох чоловіків, яке ж воно, найкрасивіше жіночу білизну.

Учасники опитування:

  • Дмитро, 40 років, юрист
  • Карен, 35 років, банківський службовець
  • Олексій, 31 рік, програміст
  • Сергій, 25 років, футболіст

Бебі-дол

Бебі-дол

Дмитро: «Невинність і кокетство в одному флаконі. У мене чомусь така білизна асоціюється з героїнею роману Набокова "Лоліта". Або я просто на сонце перегрівся ... Однозначно подобається! »

Карен: «Це швидше нічна сорочка, ніж повноцінний комплект нижньої білизни. Але якщо побачення буде призначено на пізній вечір, думаю, що дуже навіть підходящий варіант ».

Олексій: «Несподівано! Ніколи не бачив таку білизну. Дуже красиво підкреслює бюст і талію. Особливо пікантно виглядають трусики ».

Сергій: «Для мене головне, щоб білизна була червоного кольору . Нехай навіть така сорочка, але була б вона червоної - закохався б без пам'яті! »

Мереживні боді

Мереживні боді

Дмитро: «Білизна, яке однаково ефектно виглядає і на худенька, і на повних дівчат. Головне, щоб улюблена відчувала себе в такій білизні впевнено: якщо буде бентежитися, то вся його магія зруйнується ».

Карен: «Мені подобається, коли мереживо у білизни більша. Коли воно дрібне, створюється відчуття, що дівчина потрапила в мережі. А взагалі це один з моїх улюблених видів жіночої білизни ».

Олексій: «Мені здається, це виглядає занадто відверто. Мені б хотілося, щоб зверху був надітий шовковий халатик ».

Сергій: «Мені подобається, коли нижню білизну видно з-під одягу. Я був би в захваті, якби дівчина одягла таку білизну з шортами і жакетом ».

високі трусики

високі трусики

Дмитро: «Вау! Мені дуже подобається ретро-тренд. Були б вони ще були в горошок, я б відразу уявив, що фліртую з героїнею старого американського кіно ».

Карен: «Підкреслює красу вигинів жіночого тіла. Мені б сподобалося, якби улюблена одягала схоже білизна частіше ».

Олексій: «Цікавий варіант, відкриває простір для фантазій. Я б порадив ще надіти панчохи - шалено сексуально! »

Сергій: «Мені здається, це виглядає трохи старомодно. Не уявляю собі такі труси на сучасній дівчині. А ось бюстгальтер мені сподобався, але ви про нього чомусь не питаєте ».

Атлас і мереживо

Атлас і мереживо

Дмитро: «Одного разу я бачив по телевізору рекламу з Крістіною Агілерою у схожому сукню і закохався назавжди. Саме елегантне поєднання для мене - мереживо і шовк ».

Карен: «Це виглядає якось ... офіційно. Я думаю, що дівчина носить такий комплект в офіс зі спідницею і блузкою ».

Олексій: «Кажуть адже, що жінки підступні. А я все не вірив. Тепер точно знаю, що вони надягають найефектніше білизна, щоб їх покликали заміж ».

Сергій: «Занадто нудно. З цього комплекту видно, що дівчина дуже довго готувалася до побачення і явно обійшла купу магазинів, перш ніж купити цю білизну ».

Бралетт

Бралетт

Дмитро: «Мені здається, така білизна робить дівчину візуально ще молодше, ніж вона є. Я часто бачу щось схоже в Instagram, начебто його носять навіть замість майки. Це гарно".

Карен: «Відмінний комплект білизни, який напевно підійде на кожен день, але не для особливого випадку, тому що виглядає надто вже стримано».

Олексій: «Саме так я і уявляю собі красивий комплект нижньої білизни: чорного, білого або темно-синього кольору, з мереживами і без вигадливих бантиків або оборок».

Сергій: «Я думав, що влітку у моря дівчини такий мереживний топ зі спідницями носять. А зараз взагалі здивувався, що переді мною, виявляється, вид нижньої білизни ».

Пуш ап

Пуш ап

Дмитро: «Виглядає дуже красиво і сексуально, не сперечаюся. Але таким чи впевненим буде третій розмір без нього? Сумніваюся. А брехня я дуже не люблю ».

Карен: «Той випадок, коли одягнена жінка виглядає горадо соблазнительнее, ніж в одній нижній білизні. Такий бюстгальтер прекрасно підтримує форму, але при найближчому розгляді видно, що не обійшлося без хитрощів ».

Олексій: «Ідеальний бюстгальтер для тих, кому є що показати. Всім іншим не раджу навіть пробувати ».

Сергій: «Для мене це занадто банально. Підкреслює форми, але виглядає не дуже натурально ».

Бюстгальтер-балконет

Бюстгальтер-балконет

Дмитро: «Самий спокусливий варіант жіночої білизни в моєму рейтингу! Аристократично, жіночно і дуже сексуально ».

Карен: «Ідеально підкреслює бюст. Неможливо відвести погляд. Я навіть почервонів, немов школяр якийсь ».

Олексій: «Гарний комплект для особливого випадку».

Сергій: «Приголомшливий комплект, який налаштовує на романтичний лад. Можливо, з таким бюстгальтером можна було б надіти навіть більш закриті трусики ».

думка експерта

- До вибору білизни для романтичного вечора потрібно підходити відповідально. Адже саме ця невидима під одягом деталь може додати впевненості в своїй сексуальності будь-якій жінці.

Найголовніше - правильно підібрати форму бюстгальтера під плаття. Якщо на вас буде відкрите плаття з низьким вирізом, ви справите фурор в бюстгальтері з ефектом push-up. До сукні з глибоким декольте підійдуть моделі з максимально декольтованими чашками або планже. З сукнями з відкритими плечима ідеально поєднуються бюстгальтера крою «балконет» зі знімними бретелями.

Важливо також звернути увагу на якість матеріалів і технологію пошиття. Вам повинно бути максимально зручно в білизні, тому обов'язково приміряйте його, тестируйте, що не орієнтуйтеся тільки на красу!

Наприклад, оновлена ​​лінійка Amourette від Triumph - це мікс сексуального дизайну і технологічних нововведень. Завдяки надміцного мереживу з м'яких мікроволокон, чашці Memory Foam з ефектом запам'ятовування і гнучкою кісточці бюстгальтер Amourette від Triumph практично не відчувається на тілі, ідеально підтримує груди і змушує відчути себе переможницею сердець.

Анастасія Андропова,
експерт бренду нижньої білизни Triumph

Що ще потрібно дізнатися перед покупкою білизни:

Але таким чи впевненим буде третій розмір без нього?

Новости