СІМ-карти Мегафона: де і як придбати SIM-карту

  1. Види сім-карт
  2. 4G
  3. види номерів
  4. магія чисел
  5. Простий, бронзовий, срібний, золотий або платиновий?
  6. Де купити?
  7. Як стати корпоративним клієнтом?

Наскільки часто ми купуємо сім-карту? Досить регулярно, якщо задуматися. Дитина пішла в школу і йому потрібен мобільний телефон. Змінили роботу і необхідний новий робочий номер. Багато набувають сім-карти для тимчасового користування - при самостійній продажу автомобіля, нерухомості, коли не хочеться демонструвати свої особисті контакти на сторонніх сайтах.

Багато набувають сім-карти для тимчасового користування - при самостійній продажу автомобіля, нерухомості, коли не хочеться демонструвати свої особисті контакти на сторонніх сайтах

Види сім-карт

Сучасна карта - це стандартна Mini-SIM. Її розмір 25 × 15 міліметрів. Такі сім-карти призначені для простих телефонів з великої клавіатурою, якими користуються люди старшого віку. Подібні сім-карти вже стають анахронізмом і, здається, зовсім скоро зникнуть.

Найбільш поширена версія - Micro-SIM, яка підходить здебільшого сучасних смартфонів. Її розмір 15 × 12 міліметрів.

Найновіша і мініатюрна - Nano-SIM. Це чіп з ледве помітною пластикової окантовкою. Її параметри всього лише 12 × 5 міліметрів.

У салонах продажів зазвичай продаються універсальні сім-карти, з неї за лекалом можна легко вирізати потрібний розмір. Придбати її можна онлайн на сайті Мегафон з доставкою в будь-який зручний місце або можливістю забрати в одному з салонів оператора. Або офлайн в салонах оператора або дилерів.

Для придбання необхідний паспорт. Її вартість безкоштовна, потрібно лише вибрати той тариф, яким ви збираєтеся користуватися, і поповнити рахунок.

Важливо! Не купуйте сім-карти на паспорт іншої людини. По-перше, при втраті вам досить складно буде її відновити. По-друге, у людини, на якого вона оформлена, можуть виникнути проблеми з правоохоронними органами, банками або колекторськими агентствами. І вам доведеться доводити, що з вашого номера не здійснювалася злочинна діяльність.

Також не оформляйте договору за своїм паспортом для чужих людей. Якщо номером користується хтось інший, але по факту належить він вам - всі борги перед оператором оплачує той, на чиє ім'я оформлено сім-карта, тобто ви.

4G

Оператор Мегафон - це лідер мобільного інтернету. За підсумками 2016 року 4G / LTE-мережа була визнана Роскомнадзором найбільшої в Росії. У наступному, 2017 році, оператором була досягнута неймовірна швидкість в 35 Гбіт / с.

У 2018 році на Чемпіонаті світу з футболу компанія продемонструє можливості 5G. Це п'яте покоління технологій

мобільного зв'язку з величезною швидкістю передачі даних - кілька гігабіт на секунду. Його поява однозначно змінить наш світ, а поки при наявності сім-карти Мегафон і пристрої з підтримкою 4G ви можете виходити в інтернет зі швидкістю до 1 ГБ / с в Москві і до 300 Мбіт / с в різних областях Росії. Ви можете передавати інформацію, використовувати голосові режими, всі можливості ігор, мультимедіа - і все це на дуже високих швидкостях.

Зони покриття 4G можна подивитися на офіційному сайті оператора. У разі, якщо ваша сім-карта куплена багато років тому, для коректного виходу в інтернет, слід її замінити. Старі чіпи можуть не підтримувати цей стандарт.

види номерів

Купуючи сім-карту, ви купуєте стандартний одіннадцатізначний федеральний номер. Перша цифра - це код Росії (+7), наступні три - код Мегафон (921, 922 та інші) і власне ваш номер. Оператор пропонує вам два його варіанти - федеральний мобільний і прямий міський. Останній виглядає, як укорочений міської, але також відноситься до федерального. Прямий зазвичай набувають для бізнесу, де необхідно підтримувати недорогу зв'язок з клієнтами на міжміському рівні. На нього легко додзвонитися зі стаціонарного телефону, у якого немає виходу на міжмісто. Він легко запам'ятовується, оскільки складається з шести-семи цифр.

Функції федерального і прямого номерів ідентичні, крім невеликого нюансу з відправкою повідомлень. Щоб відправити SMS на короткий, потрібно знати повну його версію, яка присвоюється і видається при реєстрації.

магія чисел

Існує кілька варіантів покупки і вибору номера, в тому числі «гучного» і з комбінацією легко запам'ятовуються цифр.

Якщо хочеться якусь конкретну комбінацію, оператор пропонує на вибір величезну кількість унікальних, гарних номерів. На сайті ви знайдете кілька алгоритмів його пошуку.

Погодьтеся, у кожного з нас є улюблене число і всі ми віримо в магію цифр. Дати вашого народження або дітей, день весілля або виконання найголовнішої мрії. На сайті можна ввести приносять саме вам успіх і удачу числа і вибрати саму приємну комбінацію. Там же можна задати в параметри пошуку улюблені цифри у вигляді «красивого хвоста», щасливої дати, імені. Можна вибрати номер, співзвучний номеру вашого близької людини.

Дізнайтеся трохи більше про своє особисте нумерології на сайті Мегафон - вирахувати своє магічне число за датою народження і підберіть телефонний номер. Кажуть, це 100% залучає удачу!

Простий, бронзовий, срібний, золотий або платиновий?

З вибором визначилися, поговоримо про вартість цього унікального пропозиції.

Простий федеральний номер абсолютно безкоштовний.

Бронзовий - з дзеркальними поєднаннями двох останніх цифр (+79260451221 або (+79260455775) коштує 750 рублів. Срібний обійдеться вам в 5000 рублів. Як правило, це комбінація, насичена якоїсь однієї цифрою (+79260449445) або вони розташовані в порядку убування або наростання (+79261023459).

Золотий цікавий комбінацією трьох повторюваних чисел (+ 7926122-4499) і коштує 15000 рублів.

Вартість платинового номера 25000 рублів, він містить «гру цифр» (+79263434433).

Прямі короткі номери також мають кілька різновидів - прості, срібні і золоті. Їх вартість від 0 до 35250 рублів. У ряду коротких номерів є місячне обслуговування - від 250 до 495 рублів.

За допомогою незвичайного номера можна справити перше враження, запам'ятатися, підкреслити свій високий статус. Не забувайте, що кількість красивих і унікальних номерів стає все менше, а їх вартість зростає з кожним днем. Слідкуйте за акціями, при впровадженні нових тарифів у оператора бувають відмінні пропозиції щодо купівлі елітних номерів із суттєвою знижкою.

Де купити?

Сім-карту можна придбати в будь-якому пункті обслуговування Мегафон, в онлайн-магазині Мегафон, через дилерів або оформити замовлення, зателефонувавши на гарячу лінію.

Покупку може зробити тільки повнолітній громадянин, при собі необхідно мати паспорт.

Сім-карта завжди безкоштовна, але обов'язково потрібно внести мінімальний стартовий платіж - 100 рублів. Ця сума буде зарахована на ваш рахунок. Умови покупки у сторонніх дилерів можуть трохи відрізнятися.

Окремі приємні бонуси чекають всіх, хто купує модеми 4G. Купуючи модем, в подарунок ви отримаєте безкоштовну сім-карту з відкладеним платежем. Оператор надасть вам чотири дні безлімітного, безкоштовного, високошвидкісного інтернету. Через цей час ви можете самостійно визначитися з відповідним вам тарифом.

Як стати корпоративним клієнтом?

Корпоративним клієнтом можуть стати індивідуальні підприємці, юридичні особи, нотаріуси або адвокати, які ведуть приватну практику.

Юридичним особам необхідно надати:

  • Документ, що засвідчує особу;
  • Копію документа про призначення генерального директора (протокол, рішення про призначення), завірена нотаріально або печаткою юридичної особи;
  • Оригінал довіреності (рекомендуємо скористатися стандартним бланком), завіреної керівником організації або нотаріусом (не потрібно при зверненні генерального директора);
  • Копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (завірена нотаріально або печаткою юридичної особи);
  • Копію Свідоцтва про присвоєння ІПН юридичній особі і постановці на облік в податковий орган (завірена нотаріально або печаткою юридичної особи);
  • облікову картку Клієнта.

Для індивідуальних підприємців трохи менший пакет документів:

  • Документ, що засвідчує особу;
  • Копію свідоцтва про державну реєстрацію Індивідуального підприємця;
  • Оригінал довіреності (рекомендуємо скористатися стандартним бланком), завіреної нотаріально (не потрібно при зверненні самого індивідуального підприємця).

З умовами підключення до мережі Мегафон можна познайомитися на сайті https://moscow.shop.megafon.ru/head/subscription.html .

Де купити?
Як стати корпоративним клієнтом?
Наскільки часто ми купуємо сім-карту?
Простий, бронзовий, срібний, золотий або платиновий?
Де купити?
Як стати корпоративним клієнтом?

Новости