Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца) - жіночий одяг, взуття, аксесуари в стилі pret-a-porte, а також хутряні вироби з Італії. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Історія створення бренду Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца)
  2. Де купити жіночий одяг, взуття, аксесуари, хутряні вироби бренду Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца),...

Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца) - італійська торгова марка жіночого одягу, взуття, аксесуарів в стилі pret-a-porte, а також хутряних виробів

Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца) - італійська торгова марка жіночого одягу, взуття, аксесуарів в стилі pret-a-porte, а також хутряних виробів.

Історія створення бренду Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца)

Торгова марка Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца) займається продажем розкішних речей, взуття та аксесуарів з хутра. Щорічні покази компанії цікаві для багатьох знаменитих людей і шеф-редакторів всесвітньо відомих видань про моду. Демонстрація колекцій марки відбувалася в театрі Ла Скала і в Білому Домі. Клієнтами бренду є такі знаменитості, як Наомі Кемпбелл, Ален Делон, Джеррі Холл, Катрін Деньов, Софі Лорен, Крістофер Ламберт і Моніка Беллуччі. Покупці з Росії можуть насолоджуватися хутряними виробами торгової марки, починаючи з 2010 року, коли магазин бренду відкрився в московському ЦУМі.

Відомий сьогодні на весь світ бренд з'явився в 1953 році в Італії. Його засновником став Джіліо Равіцца. Спочатку це була маленька компанія, у власності якої було всього чотири бутика. Спочатку торгова марка займалася пошиттям одягу на замовлення. У 1965 році владу в компанії перейшли до сина Джіліо, Джуліано Равіцца. Саме його заслугою є той факт, що зараз бренд асоціюється з розкішшю і елегантністю. В одному з бутиків компанії, за рішенням Джуліано, були представлені тільки ексклюзивні колекції з хутра. Динамічний розвиток торговельної марки призвело до того, що з 70-х років вона стала лідером в своїй галузі, презентувала першу колекцію Simonetta Ravizza, в рекламі якої взяв участь навіть сам Ален Делон.

Перший міланський бутик бренду Simonetta Ravizza був відкритий в 1997 році. Цей магазин дуже швидко став законодавцем світових тенденцій моди.

Креативним директором компанії є дочка її засновника - Симонетта Равіцца. Незважаючи на те, що у дівчини філологічну освіту, її творчі здібності дозволяють створювати по-справжньому розкішні речі з хутра, з деніму, флісу і інших матеріалів. Кожен товар, вироблений компанією Simonetta Ravizza, відрізняється неповторним стилем і бездоганною якістю, поєднанням інновацій і традицій, а також унікальної власної стилістикою.

Остання зимова колекція бренду 2013 року було презентовано на міланській Тижні моди. У цій колекції представлені шикарні, пухнасті і дуже теплі речі. Варто тільки подивитися на одяг, як відразу розумієш, що це не просто речі, а справжні шедеври зі шкіри та хутра. У новому сезоні модно різноманітність фактур. Чого вартий тільки незабутнє пальто з овчини, єнота та довгошерстою кози, або пальто зі стриженого коротко хутра з коміром з довгошерстого хутра. А поєднання хутра та шкіри надає виробу сексуальності і пікантності. Крім пальто і кожухів, в зимовій колекції 2013 можна знайти популярні зараз жилети, довгі шуби, схожі на каскад куртки, стильні аксесуари періоду 60-80-х років, взуття та сумки.

Відео презентації нової колекції весна / літо 2013:

Де купити жіночий одяг, взуття, аксесуари, хутряні вироби бренду Simonetta Ravizza (Симонетта Равіцца), адреси магазинів в Україні:

На офіційному сайті вказані адреси фірмових магазинів по всьому світу. В Україні продукцію торгової марки можна купити за такими адресами:
магазин Symbol, г. Киев, ул. Володимирська, 22
магазин Symbol г. Киев, ул. Городецького, 6
магазин Глянець, г. Днепропетровск, ул. Дзержинського, 18а
магазин Crocus, г. Донецк, ул. Постишева, 109
магазин Symbol, г. Харьков, ул. Сумська, 116
магазин Symbol, г. Харьков, пл. Свободи, 7
магазин Symbol, г. Одесса, ул. Пушкінська, 14
магазин Кардинал, г. Одесса, ул. Рішельєвська, 21

Офіційний сайт бренду Simonetta Ravizza: http://www.simonettaravizza.it

Новости