Шини і диски на Mercedes (Мерседес), примірка дисків, підбір по автомобілю

  1. Купити диски і шини на Мерседес
  2. Підбір литих і сталевих автодисків на Mercedes

Колісні диски - це така ж важлива частина Mercedes (Мерседес), як кузов, шини або рама. Саме вони беруть безпосередню участь в русі, забезпечуючи його безпеку і бездоганність. від якості автодиски залежить керованість, курсова стійкість транспортного засобу Mercedes, плавність і динамічність ходу.

Купити диски і шини на Мерседес


Торгова марка Mercedes відома легковими автомобілями преміум-класу, вантажівками і автобусами. Заснована злиттям двох компаній-конкурентів у 1926 році, в даний час належить німецькому концерну Daimler AG. Німецька педантичність і прагматичні погляди зіграли свою роль: при виготовленні враховується кожна дрібниця. І навіть консервативний дизайн Mercedes не став перешкодою до затребуваності і популярності серед всіх вікових категорій. Автотранспорт Мерседес створює престиж і служить показником багатства. І ніхто не знає, на чому б ми їздили, якщо б не прості побутові розробки та новаторські ідеї інженерів фірми. Ось і дослідження в області електроенергії привели до випуску електромобілів. Планується ціле сімейство на основі єдиної платформи для авто з електротрансміссія. Базою послужить кросовер Mercedes EQ, максимально адаптований під потенційні представники серії. У лінійку увійдуть самі електрокари і послуги з продуктами їх забезпечення. Мова йде про акумуляторних системах, доступи до зарядки і мобільних додатках.

Здавалося б, така незначна складова, як АвтоДиск, а яке величезне значення має. Як уже згадувалося вище: грає найважливішу роль для кожного авто бренду Mercedes. Крім того, при застарілому дизайні ви втратите статус, а надто великому вильоті - зіпсуєте зовнішній вигляд всієї конструкції Mercedes. Щоб цього не сталося, варто правильно підбирати оригінальні диски і репліки. Вони повинні повністю відповідати параметрам, ідеально підходити по дизайну, з урахуванням індивідуальних особливостей власника. Ні в якому разі не купуйте б / у автодиски. Вони можуть бути відновлені, і прослужать до першої серйозної вибоїни, або значно відрізнятися від заявлених характеристик. Якщо диски оригінали для Мерседес вам не по кишені, скористайтеся реплікою - міцні, довговічні, без прихованих дефектів. Головне пам'ятати, будь-який екземпляр може витримати певний рівень навантажень. Якщо на позамежної швидкості влетіти на бордюр, ніякої сплав не витримає. Від майстерності працівників СТО, де бортіруются колеса, включаючи шини, на ваш Мерседес, теж дуже багато залежить, тому не поскупилася на хорошу майстерню.

Підбір литих і сталевих автодисків на Mercedes


Диски відповідно до матеріалу розрізняють: легкосплавні (литі і ковані) і сталеві (штамповані). Меншою популярністю користуються карбонові та титанові автодиски. За конструкцією диски діляться на монолітні та складові. Найбільш поширеними є штампування зі сталі. Вони недорогі, легко піддаються відновленню, пластичні, але занадто важкі і обмежені в стилі, без якісного захисного покриття піддаються корозії. Легкі сплави міцніші і невагомі. Завдяки методу лиття в матриці можливі різні інтерпретації форм. На жаль, слабка пластичність дисків робить їх крихкими, здатними розколотися. Гаряча кування - складний і трудомісткий процес, що не кращим чином позначається на ціні. Ковані автодиски разом з шинами на Мерседес не відрізняються витонченістю, але досить цікаві, Ультраміцне і з малою вагою.

Якщо ви в змозі купити останній варіант, то це просто бездоганно, але і інші автодиски не варто випускати з уваги. Наші висококваліфіковані консультанти більш докладно розкриють суть кожного типу дисків і шини і порекомендують оптимальне рішення для вашого транспортного засобу. Величезний асортимент автодисків і шин в інтернет-магазині від найвідоміших світових виробників дозволить здійснити мрію, а функція примірки дисків і шин - відразу оцінити гармонійність загальної концепції.

Новости