Система контролю доступу для офісу. Організовуємо пропускну систему для співробітників і гостей офісу

У Вас - відмінний діяльний колектив, прекрасний офіс, в якому досить матеріально-технічних цінностей і, що більш важливо, - бізнес-секретів? Тоді без апаратно-програмного рішення як контроль доступу в офісі - не обійтися.

Звичайно, непоганим рішенням є система відеоспостереження. Однак СКУД (система контролю і управління доступом) може вважатися в даному випадку більш актуальною. Причина в тому, що вона реагує на спробу проникнення «чужого» в режимі реал-тайм. Тоді як відеоспостереження - більш придатне для розборів уже вчинених кримінальних і адміністративних правопорушень в пост-режимі.

СКУД для офісу життєво необхідна у всіх випадках. Наведемо кілька т.зв. штатних сценаріїв її використання. По-перше, вона допомагає підвищити трудову дисципліну серед власного персоналу компанії ... Більш того, контроль часу роботи співробітників можна пов'язати з автоматизованою системою управління підприємством. У тому числі з бухгалтерським модулем нарахування заробітної плати.

У тому числі з бухгалтерським модулем нарахування заробітної плати

Далі - можна організувати не тільки пропускний режим на всю територію компанії. Деяким співробітникам можна надати розширені права на прохід в певні приміщення. Іншим - жорстко їх обмежити. Наприклад, СКУД в офісі прекрасно обмежує доступ в серверну або архів ділової документації.

Наступне - звичайно ж, потрібно підпорядкувати корпоративними правилами графік перебування відвідувачів на території компанії. Враховується все - час перебування сторонніх, кабінети, в які вони входили ... Контроль відвідувачів входить в основні завдання СКУД будь-якої марки.

Сьогодні в якості незаперечних переваг і плюсів таких систем є їх модульність:

  • блок централізованого управління (Зручно, якщо пунктів пропуску або контролю - багато);
  • окремі контролери (Контроль доступу в офіс можна так створити, що не вимагатиметься втручання оператора або адміністратора системи. Зручно для фірм з великим потоком відвідувачів);
  • наявність програмних модулів (Визначення автомобільних номерів, осіб, ключів ідентифікації, бухгалтерська і статистична оперативна звітність і т.д.).

)

Онлайн-магазин Фортер пропонує ряд готових комплектів, елементів і аксесуарів для СКУД від SpRecord, Elvis, SOVA, ITV Systems, Anviz, IRS, Iron Logik і інші рішення. В т.ч. і пропускна система для відвідувачів.

У Вас - відмінний діяльний колектив, прекрасний офіс, в якому досить матеріально-технічних цінностей і, що більш важливо, - бізнес-секретів?

Новости