Системні вимоги для ПК

Автор: Blaze
Оновлене: 27/06/2019 17:20

Системні вимоги для ПК

Sea of ​​Thieves - перша гра студії Rare, яка вийде в тому числі і на ПК. Для нас вона стала можливістю дещо змінити підхід до розробки ПК-версії. За останні дев'ять місяців в альфа-тестування взяли участь десятки тисяч користувачів ПК, завдяки яким ми добре відрегулювали функції автонастройки. Тому всі, хто вперше запустить гру після прем'єри 20 березня, отримають від нас точну інформацію про вимоги до комп'ютера.

Ми знаємо, що користувачі ПК очікують певних можливостей від гри: налаштовувати область огляду, знімати чи встановлювати обмеження частоти кадрів, змінювати призначення клавіш, вибирати налаштування відео, графіки і дозволу екрану - не кажучи вже про додаткові функції, таких як підтримка широким форматом і спеціальний лічильник FPS. Всього цього гравці чекають не менше, ніж виходу гри одночасно на ПК і Xbox One!

Ми раді оголосити, що після року спільної роботи з партнерами з AMD, Intel і NVIDIA прийшов час розбити пляшку об борт галеона технічних вимог, і тепер ви точно будете знати, як впорається з грою ваше залізо. Ми відмовилися від традиційного поділу вимог на мінімальні, рекомендовані і максимальні. Натомість ми застосували новий підхід - детально розписали, який результат ви отримаєте в кожному випадку.

Натомість ми застосували новий підхід - детально розписали, який результат ви отримаєте в кожному випадку

* ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ВАШУ ПОТОЧНУ ВЕРСІЮ WINDOWS 10, просто наберіть «WINVER» В МЕНЮ «ПУСК». ПОТРІБНО ВЕРСІЯ НЕ НИЖЧЕ 1607.

Натисніть, щоб відкрити малюнок в повному розмірі

Наша команда візуалізації з самого початку хотіла перевірити, «як низько можна опуститися» (поставивши собі за мету, щоб гра запускалася «на будь-який консервній банці»). Тому ми сподіваємося, що вийде без проблем грати навіть на комп'ютерах, чиї характеристики нижче наших мінімальних вимог. Гра підтримує навіть дозвіл 540p, а одна з переваг Xbox Play Anywhere в тому, що ви з однаковим задоволенням зможете грати на Xbox One і на застарілому комп'ютері, і ми заохочуємо такий підхід! Звичайно ж, якщо у вас є монстр з дозволом 4К і оновленням 60 кадрів в секунду, то вам гарантовані кращі в світі хвилі (перевірте самі - #GreatWater) та інші принади.

Ми дякуємо наше співтовариство і партнерів за допомогу і плануємо продовжувати розробляти нові можливості для гри на ПК навіть після релізу!

Новости