Системно-векторна психологія Чи можна любити двох?

  1. Люблю двох!
  2. Люблю обох - коханку і дружину
  3. висновок

Що значить любити? Бачити коханої людини частіше, піклуватися про нього, торкатися до нього, отримувати задоволення від спільного життя, розмовляти з ним, ділитися радощами. А що робити, якщо любиш двох?

«Яких ще двох?» - обурено запитає мене прихильники сімейних традицій і довгих, міцних відносин. «Любити двох неможливо! Або один - або другий. І крапка!"

На жаль, не крапка. Жінки страждають: познайомившись випадково з новим «обранцем», не можуть про нього забути. Чоловіки переводять себе: знайшовши свою нову «другу половинку», нудьгують за дружиною, але при цьому не можуть розлучитися з тієї, яка в статусі коханки. Як же так? Чи можна любити двох, або це випадкове захоплення, яке скоро пройде? А може, просто наслідок безвілля?

Люблю двох!

Я вже була заміжня, коли випадково на одній з вечірок познайомилася з Володимиром. Потім просто не могла викинути його з голови. Його голос, дотики, погляд. Я зрозуміла, що закохалася, як дівчисько, і хочу його бачити знову і знову.

Але коли після вечірки прийшла додому, зрозуміла, що чоловіка люблю не менше. Просто почуття до нього якісь інші, чи що ... Мені з ним завжди добре, затишно, спокійно. А Володимир - це пристрасть і палахкотять емоції! Але зрадити чоловіка я ніяк не могла, хоча Володимир вперто не виходив з голови.

Загалом, протягом двох років я мучилася від роздираються мене почуттів до двох абсолютно різних чоловіків, час від часу стикаючись з Володимиром то в магазині, то в клубі, то в торговому центрі. Спілкувалася з ним в мережі, і одна частина мене дуже хотіла продовження наших відносин. Але інша залишалася вірною чоловікові. Треба було робити вибір, і я розірвала всі зв'язки з Володимиром, що не зрадивши чоловіка. Дуже складно було його забути, я навіть схудла. Але з часом стало легше.

Чому тільки деякі з нас можуть «любити» двох одночасно? Занурюються в подвійні відносини, мучаться від того, що не можуть вибрати когось одного? А інші живуть спокійно в шлюбі, не вірячи в те, що можна відчувати справжні почуття відразу до двох обранцям.

Ми різні від природи: хтось задовольняється життям у маленькому містечку, а кому-то життєво важливо підкорювати столицю; хтось упевнений, що щастя може бути тільки з однією людиною, а хтось переконаний в тому, що відносини повинні бути зручними обом, і штамп в паспорті - не самоціль. Загалом, у нас у всіх ще дуже багато відмінностей, ми не тільки думаємо, а й відчуваємо по-різному. І якщо хтось зізнається: «Люблю двох», - можливо, частка правди в цьому є.

А що каже про це системно-векторна психологія Юрія Бурлана? Чи можна одночасно любити двох?

Таке питання закономірно ставити, якщо мова йде про людей із зоровим вектором, а також шкірним. Перші здатні закохатися в людину практично з першого погляду , А другим найчастіше надокучає колишні відносини, і вони відправляються на пошук нових. Але тут є зокрема, які обов'язково потрібно мати на увазі, щоб не зробити невірні висновки.

В наведеному вище прикладі жінка з анально-зорової зв'язкою робить вибір на користь чоловіка, так як поняття вірності і честі для неї дуже важливі. Але чому ж тоді вона відчуває закоханість (а це не любов, але закоханість) до іншого? Емоційний потенціал зорового вектора дуже високий, і, мабуть, її потреба витрачати і отримувати емоції залишається задоволеною. Їй мало відносин з чоловіком, в них ще немає того, що можна назвати справжнім коханням - взаємної турботи і наповнює душевної близькості, які самі, до речі, в стосунки і не приходять. Над їх появою потрібно працювати. А якщо цього немає, між двоімі виникає порожнеча, яку простіше простого наповнити почуттями до іншої людини. Але і ці почуття - зовсім не любов, а лише потреба зорового вектора в яскравих відчуттях.

Тому якщо вам здається, що ви любите двох, значить, пора розібратися в собі і своїх відносинах з обранцями. А швидше і ефективніше за все це вийде після проходження тренінгу по системно-векторної психології Юрія Бурлана.

А швидше і ефективніше за все це вийде після проходження тренінгу по системно-векторної психології Юрія Бурлана

Люблю обох - коханку і дружину

Максим поїхав на заробітки в Москву, а дружину і маленького сина залишив в Ялті - дитина там майже не хворів, жилося їм досить комфортно, але Максиму було мало того заробітку, який він отримував в провінції. У Москві він швидко знайшов роботу і ... спільну мову з Іриною, начальником відділу.

Ірина - активна, весела, легка на підйом. Дружина ж - турботлива, спокійна, розуміюча. Максим зрозумів, що давно хотів нових відчуттів в стосунках, а Ірина якраз була повною протилежністю дружині.

Щоб не травмувати дружину, Максим нічого не розповідав їй про Ірину. Як і раніше, приїжджав додому раз на місяць, але в Москві не міг обійтися без нової пасії.

«Ірина - це моє життя, мій чоловік. А дружину і сина я не буду кидати - про них я повинен піклуватися ».

Максим - володар шкірного вектора, який при зміні обстановки і досягненні більш міцних кар'єрних позицій досить швидко переключився на відносини з іншою жінкою. Чому ж не признався дружині? Сором, почуття провини і бажання вберегти дорогих людей від страждань?

Ні, інше. Природа чоловіки з шкірним вектором така, що йому потрібна родина не для турботи і любові в звичному сенсі слова, а скоріше для того, щоб вона служила йому надійним тилом. Дбайлива і ощадлива дружина - найкраща партія для Шкіряник, який прагне просунутися все далі і далі по кар'єрних сходах, збільшуючи матеріальний дохід. А нова пасія - це для статусу, для задоволення від новизни, для здоров'я та інше, як би цинічно це не звучало.

А нова пасія - це для статусу, для задоволення від новизни, для здоров'я та інше, як би цинічно це не звучало

Чи може така людина любити двох одночасно? У цій ситуації він скоріше не любить нікого, а просто раціоналізує в силу своїх природних властивостей.

Мабуть, це не всі ситуації, в яких ми можемо зустріти поширене уявлення про любов до двох жінок або чоловіків одночасно. Але якщо придивитися до кожної з них з точки зору системно-векторної психології, стануть зрозумілими зокрема і нюанси. У тому числі причини такої поведінки, а також способи вирішити проблему.

висновок

Відносини з іншою людиною можуть залучати нас новизною відчуттів, яскравим почуттям або несвідомим бажанням поліпшити своє життя. Але мало кому подобається жити на дві сторони: вас може з'їдати почуття провини. А якщо й ні, то ніхто не гарантує, що обидва види відносин триватимуть довго, адже потрібно постійно вигадувати у брехні.

Саме тому так важливо вчасно розібратися в собі, в причинах власних бажань та вчинків, а також зрозуміти, чи всі вас влаштовує в ваших сімейних стосунках. Інакше можна завдати шкоди собі, зробити боляче іншим і безповоротно втратити довіру близьких.

Записуйтеся на безкоштовний тренінг по системно-векторної психології і дізнайтеся дуже багато нового про себе, своїх обранців і суті ваших відносин.

Стаття написана за матеріалами тренінгу по системно-векторної психології Юрія Бурлана

А що робити, якщо любиш двох?
«Яких ще двох?
Як же так?
Чи можна любити двох, або це випадкове захоплення, яке скоро пройде?
А може, просто наслідок безвілля?
Чому тільки деякі з нас можуть «любити» двох одночасно?
Занурюються в подвійні відносини, мучаться від того, що не можуть вибрати когось одного?
А що каже про це системно-векторна психологія Юрія Бурлана?
Чи можна одночасно любити двох?
Але чому ж тоді вона відчуває закоханість (а це не любов, але закоханість) до іншого?

Новости