Скейт дитячий купити, скейт борд недорогий, penny board, пенні борд

  1. Дитячі скейти в інтернет магазині Тoys-Кiev Скейт дитячий - це не тільки засіб пересування для вашого...
  2. Як вибрати дошку для дівчинки чи хлопчика?
  3. Кращі ціни на дитячі скейтборд в інтернет магазині Тoys-Кiev

Дитячі скейти в інтернет магазині Тoys-Кiev

Скейт дитячий - це не тільки засіб пересування для вашого малюка за типом самоката або велосипеда, це чудовий тренажер, за допомогою якого дитина розвиває певну групу м'язів. Купити скейт потрібно хоча б для того, щоб ваш шибеник вихлюпував з його допомогою зайву енергію, якої просто переповнені дошкільнята та діти молодшого шкільного віку. Будь-яка матуся скаже, що правильний розподіл енергії дитини зберігає нерви батькам і запобігає масу дрібних побутових з неприємностей, пов'язаних надмірною активністю улюбленого чада.

Чим нескінченно збирати осколки улюблених чаші Чим нескінченно збирати осколки улюблених чаші   до, настінних годинників, обривки шпалер зі стіни, простіше один раз скейтборд купити і зайняти дитину надовго до, настінних годинників, обривки шпалер зі стіни, простіше один раз скейтборд купити і зайняти дитину надовго. Для дітей обох статей можна підібрати відповідний скейт дитячий. Купіть рожевий скейт - дівчинка буде задоволена.

Хлопчик скейтборд вибере більш агресивних кольорів. Втім, купити скейт саме такий, який сподобається саме вашому малюкові, з сучасним асортиментом магазинів, не складе ніяких труднощів. Головне, вибираючи, який скейтборд купити, орієнтуйтеся на смаки і вік вашої дитини. Купуючи скейт дитячий, віддавайте перевагу такій його різновиди, як пенні борд.

Що таке penny board?

Пенні борд - різновид скейтборду, але полегшена і укорочена. Їх купують в основному дітям і підліткам, можна сказати, що penny board - це скейт дитячий. Але завдяки компактному розміру і яскравим забарвленням пенні борди воліють і юні дівчата.
Пенні борди випускають в двох стандартних розмірах:
• Довжина 60 сантиметрів, ширина підвіски 8 см, діаметр коліс 59 мм, жорсткість коліс 78А;
• Довжина 69 сантиметрів, ширина підвіски 10 см, діаметр коліс 59 мм, жорсткість коліс 78А.
Саме перший варіант використовується як скейт дитячий. Колеса в обох моделях обладнані підшипниками з жорсткістю АІЕС 7, які при бажанні можна замінити, надавши тим самим нові характеристики вашому penny board.
Крім невеликих розмірів, penny board від звичайного скейтборду відрізняє відсутність загнутого вгору носа. Пенні борд   - різновид скейтборду, але полегшена і укорочена
У продажу є кілька серій пенні бордів:
• Серія Graphics. Випускаються в двох розмірах, мають яскраві розмальовки та різноманітні малюнки: від мексиканських мотивів до космічних пейзажів і армійського камуфляжу.
• Серія Оригінал. Випускаються в двох розмірах, мають класичну забарвлення, багато тем оформлення гармонійно між собою перегукуються. Якщо такі скейтборд купити для невеликої компанії друзів, вийде дуже красива і перегукується між собою картинка, справжній мультфільм з рухомими кадрами. Ціла феєрія з галасливою, що мчиться на скейтах ватаги дівчисьок і хлопчиськ.
• Серія Pastels. Випускаються в двох розмірах, мають ніжні, пастельні відтінки: м'ятні, персикові, лимонні, ванільні. Навряд чи ці моделі виберуть дітлахи молодшого або середнього шкільного віку, вони більше підходять молодим дівчатам.
• Серія Flourescents. Випускаються тільки в одному розмірі: 22 дюйма (або 60 сантиметрів). Їх ще називають неонові. За назвою зрозуміло, що такі скейтборд світяться в темряві. Це ідеальний варіант для катання в темний час доби, так як світиться скейт просто не зможе залишитися непоміченим. Що, безсумнівно, є позитивним елементом, так істотно знижується ризик травматизму через наїзд на скейтбордиста іншим скейтбордистом, велосипедистом або автомобілем.

Запобігає так само зіткнення недосвідченого скейтбордиста з пішоходами, оскільки світиться об'єкт, що рухається обов'язково приверне увагу і змусить звернути вбік. До того ж світяться скейти викликають просто захват у тінейджерів. Купуйте для дівчинки або хлопчика скейтборд Flourescents і ви не втомитеся спостерігати радість на обличчі у вашої дитини.
• Серія прозорих пенні бордів уже вважається класикою. Секретна формула кріплення деки і прозоре оформлення давно зробили цю модель популярною і дозволяють утримувати популярність на висоті, не дивлячись на успіхи нових серій пенні бордів.

Як вибрати дошку для дівчинки чи хлопчика?

Отже, ви вирішили, що вашій дитині просто необхідний скейт і зайнялися пошуком інформації, де можна дитячий скейтборд купити. Для початку, слід визначиться, потрібен скейт дівчинці або ви шукайте для хлопчика скетбород, або ж вас цікавить модель унісекс, оскільки у вас двоє різностатевих дітей. Але головне при покупці Отже, ви вирішили, що вашій дитині просто необхідний скейт і зайнялися пошуком інформації, де можна дитячий скейтборд купити дитячих моделей - вибирайте недорогий скейтборд. По-перше, діти швидко ростуть і може таке статися, що, витративши гроші на дорогу модель, досить швидко її доведеться замінити новою, так як нога дитини вже не поміщається на дошці скейта.
По-друге, діти є діти! недорогий скейтборд не шкода втратити, забувши десь в парку під лавкою або на ігровому майданчику. Ви можете без великого навантаження для сімейного бюджету купити скейт замість втраченого або зламаного, дитина буде щасливий і вдячний. Ну а що потрібно батькам, крім щастя своїх дітей?
Залежно від того, для кого купується скейт, дівчинка це чи хлопчик, вибирайте дизайн і забарвлення деки. Скейт дівчинці, звичайно ж, слід вибирати з яскравими "дівчачими" забарвленнями, в оформленні з квіточок, феечек, популярних героїнь мультсеріалів, з гламурними малюнками: котиками, сердечками тощо.
Хлопчик скейборд віддасть перевагу з більш суворим оформленням: з малюнками роботів, черепа, машинки, символіка улюбленого футбольного клубу або ж взагалі без малюнка зі стильною однотонної декою.
Скейтборд, оформлені в стилі унісекс зазвичай йдуть з нейтральними малюнками: пейзажі, написи, одноколірні, без малюнків. Так само незалежно від статі користуються стабільною популярністю у любителів неординарних рішень скейти з прозорими деками з модною серії пенні бордів.

Кращі ціни на дитячі скейтборд в інтернет магазині Тoys-Кiev

Де ж купити недорогий скейтборд? Найкраще це зробити в інтернет магазині Тoys-Кiev. Широкий асортимент наявних скейтборду не залишить байдужим як самих дітей, так і їхніх батьків. Досить проста процедура оформлення покупки не займе багато часу, до того ж купити скейт ви зможете в будь-який зручний для вас час: хоч рано вранці, хоч пізно ввечері, хоч в розпал робочого дня, не відлучаючись з офісу.

Щоб зробити покупку в Тoys-Кiev вам не потрібно штовхатися біля прилавків в галасливих магазинах, не потрібно їздити по місту, доглядаючи вподобану модель, схема проста і елементарна: із затишного крісла, не відриваючись від своїх справ, на нашому сайті ви купуєте недорогий скейтборд і в якості бонусу до покупки отримуєте безкоштовну доставку до відділення поштового оператора в будь-яке місто України.
Якщо ж ви житель столиці, вашу покупку наш кур'єр безкоштовно доставить вам прямо за адресою в зазначений на сайті час. Ви так само можете замовити експрес-доставку і отримати вам скейтборд протягом години після оформлення заявки. Зверніть увагу, що швидкісна доставка і доставка не в години, зазначені в розділі "Доставка" оплачуються замовником. Якщо ви не бажаєте переплачувати за доставку товару, ознайомтеся з умовами в відповідним розділі на нашому сайті.
Інтернет магазин Тoys-Кiev пропонує найбільш затребувані товари для дітей за найнижчими цінами в країні. Отримуючи безкоштовну доставку, ви економите додатково.

Як вибрати дошку для дівчинки чи хлопчика?
Що таке penny board?
Як вибрати дошку для дівчинки чи хлопчика?
Ну а що потрібно батькам, крім щастя своїх дітей?

Новости