Скільки коштує MacBook Air Retina, Apple iPad Pro і ПК Apple Mac Mini

цею материал Доступний по-русски

Продажі новинок від Apple в Україні почнуться вже в листопаді.

Продажі новинок від Apple в Україні почнуться вже в листопаді

Ілюстрація \ REUTERS

Читайте також Потужні і тонкі: Apple представила нові iPad Pro і MacBook Air (фоторепортаж, відео)

За даними ряду офіційних партнерів Apple в Україні, продажі нових ноутбуків Apple MacBook Air «Retina», планшетів Apple iPad Pro і ПК Apple Mac Mini, стартують вже в листопаді цього року.

Зокрема, ціна на Apple iPad Pro 11 складе від 26 999 грн; Apple iPad Pro 12,9 - від 33 999 грн; Apple MacBook Air 13,3 "Retina» - від 39 999 грн; Apple Mac Mini - від 28 999 грн.

Моделі iPad Pro 11 дюймів і 12,9 дюйма мають дисплей Liquid Retina від краю до краю, технологія ProMotion, процесор A12X Bionic і технологія Face ID. Новий iPad Pro впорається з усіма вашими завданнями, при цьому його можна повернути, як вам зручно. Функції багатозадачності дозволяють задіяти всю міць iPad Pro. Можна працювати над креативним проектом, листуватися з одним, шукати що-небудь в інтернеті і говорити по FaceTime. Графічна продуктивність зросла в 2 рази. У iPad Pro дві камери з технологією Smart HDR. Задня камера 12 Мп, фронтальна камера - TrueDepth.

Новий MacBook Air став більш тонким і легким, оснащений дисплеєм Retina, Touch ID, клавіатурою нового покоління, трекпедом Force Touch. Він представлений в трьох кольорах - сріблястому, золотом і «сірий космос». Дисплей - Retina13,3 "з високою роздільною здатністю. Скло дисплея займає всю поверхню від краю до краю рамки корпусу, а сама рамка стала тонше на 50%. У новий ноутбук оснащений технологією Touch ID. MacBook Air важить всього 1,25 кг. У нього вбудований процесор Intel Core i5 восьмого покоління. Пам'ять до 16 ГБ дозволяє працювати в декількох додатках відразу, а SSD-накопичувач до 1,5 ТБ. новий MacBook Air працює до 12 годин без підзарядки.

Mac mini - потужний настільний комп'ютер, контролер для домашньої автоматики, основа масштабних рендер-ферм. Тепер Mac mini оснащений 4-ядерним або 6-ядерним процесором Intel восьмого покоління і графікою Intel UHD Graphics 630.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости