Шкіряні браслети

Новинки осені / зими 2015 року - вироби ручної роботи з натуральної шкіри. Новинки осені / зими 2015 року - вироби ручної роботи з натуральної шкіри

Шкіряний бантик.

Іванівський умільці постаралися на славу і представили Вашій увазі величезний асортимент якісних шкіряних виробів:

Бірюза.

Жіночі шкіряні браслети - прикраси з розряду тих, що мають вікову історію, просто сьогодні ми згадуємо забуте минуле. У всіх давніх переказах браслети мали магічне значення, були символом вірності і любові, оберігали від пристріту і підступів ворогів. А в старовину їх часто робили саме зі шкіри.

Сьогодні шкіряні браслети - прикраса незвичайне і оригінальне. Їх носять і чоловіки, і жінки.

Носити такий браслет може далеко не кожен - воно вимагає певного стилю. Яким би не був браслет за формою і кольором, це все одно неформальне прикраса. Носити його, наприклад, з класичним вечірньою сукнею або строгим діловим костюмом абсолютно неприпустимо і навряд чи прийде комусь в голову. А ось в стилі етно, бохо або casual (міський) шкіряний браслет вписується як не можна краще.

Чоловік шкіряний браслет з блискавкою.

Такі браслети - це авторські прикраси з різними видами декору.

Якщо ви вирішили придбати шкіряні браслети, то ви повинні знати, що носяться вони в такий спосіб:

  • Багато браслетів на обох руках або один, або два-три середніх. Багатоярусний комплект різних браслетів (шкіряних, дерев'яних, плетених фенечек і т.п.) хороший для стилю бохо, що бере свій початок в культурі циган Богемії.
  • Шкіряні браслети будуть відмінно поєднуватися з браслетами з металу, якщо колір металу буде в тон кольору фурнітури на шкірі.
  • Один великий широкий браслет з шкіри, декорований фурнітурою в етнічному стилі, або пряжкою, або мереживом - модно і стильно, можна носити зі звичайними джинсами і футболкою.
  • Спіраль і стрази.

  • Можна носити кілька середніх за розміром браслетів, що поєднуються за стилем, формою і кольором.

Вибираючи прикраси, подбайте про те, щоб воно гармонійно вписалося в ваш образ. Потрібно пам'ятати, що браслети з натуральної шкіри можуть поєднуватися:

  • з будь-якої джинсовим одягом, особливо сорочками
  • з романтичними довгими сукнями і сарафанах, з багатошаровим одягом з натуральних матеріалів і в стилі етно
  • з годинником, тоді рекомендується вибрати браслет в одному кольорі з ремінцем годин або близькому з ним по тону (до великих годинах рекомендується браслет середнього розміру, декорований шипами або пряжками; до маленьких годинки - тонкі плетені браслетики, прикрашені намистинами, стрічками або бантиками)
  • з сумкою - ідеальним виглядає збіг кольору браслета і вашої сумки

Браслет навіть можна поєднувати з кольором лаку на нігтях. Досить, щоб в оздобленні був хоча б невеликий акцент, за кольором повторює лак на нігтях - і вже буде створено гармонійне поєднання.

Новости