Шкіряні сумки з Італії - 7 виробів, які приведуть вас у захват

Шкіряні сумки з Італії давно стали фетишем. Моделей так багато, що модниці губляться серед асортименту. Впевнені, ви знаєте «в обличчя» самі культові моделі. А деякі - навіть по імені. Пропонуємо познайомитися ближче. Інтернет-магазин італійських шкіряних сумок Modoza.com пропонує добірку сумок на всі випадки життя. Вибирайте під свій спосіб життя і стиль, але пам'ятайте - «сумок багато не буває».

  • Сумка з короткими ручками - модель для справжніх леді
    Це одна з найпопулярніших сумочок. Знавці психології стверджують: впевнені в собі, відкриті новому жінки носять сумки в такій манері. Якщо ви зараховуєте себе до числа таких, рекомендуємо придивитися до колекцій жіночих шкіряних італійських сумок Love Moschino і Marni. Різні форми, розміри, принти і кольору - тут знайдете те, що потрібно саме вам.
  • Сумка на плече - виріб для вічно зайнятих
    На плечі сумки носять дівчата, які люблять свободу і не терплять, щоб що-небудь сковувало їх руху. Мода передбачає безліч фасонів і форм, які ідеально підійдуть для такої манери носити аксесуар. У колекціях Armani Jeans безумовно знайдете щось для себе.
  • Тоут - найбільш продавана модель
    В останні роки цей аксесуар знайшов особливу популярність. Tote-манія опанувала модними містами. І не дивно: велика, містка, з двома зручними ручками. Сама форма передбачає стрімкий темп життя. У декорі модель теж не скривджена - починаючи від однотонних спокійних моделей і закінчуючи яскравими декорованими молодіжними принтами виробами. У колекціях Patrizia Pepe, Di Gregorio, Valentino, Tru Trussardi знайдете багато варіацій на тему tote.

У колекціях Patrizia Pepe, Di Gregorio, Valentino, Tru Trussardi знайдете багато варіацій на тему tote

Це ознака молодості і легкості. Сумки через плече неймовірно популярні серед модниць. Вони однаково добре виглядають з усіма різновидами casual. І варіацій на цю тему безліч. Починаючи від маленьких жіночних сумочок і закінчуючи офісними мессенджерами, в яких поміститься навіть ноутбук. Вибирайте те, що підходить по стилю. Брендові сумки Giudi - прекрасний варіант для такого типу аксесуарів.

Брендові сумки Giudi - прекрасний варіант для такого типу аксесуарів

  • Строгий офісно-сумочний дрес-код
    Ви з касти «білих комірців»? Тоді підбирайте стильні сумочки, які підкреслять жіночність, подарують комфорт і «не дозволять зайвого» одночасно. Особлива увага до декору - він повинен бути мінімальний. Рекомендуємо придивитися до італійських сумок з натуральної шкіри брендів Pollini і Guy Laroche. Стримані, м'які, щільні, дорогі. З такою сумкою перевага буде на вашому боці.
  • Аксесуар для подорожей
    Навіть в дорозі look повинен бути на висоті. Тому якісна сумка для багажу - обов'язкова складова поїздок. Вибирайте шикарні вироби зі шкіри, в яких поміститься всі необхідні речі. Яскраві моделі, які скрасять години чекання в аеропортах, пропонує відомий італійський бренд Love Moschino.
  • Клатчі - світові бестселери серед вечірніх сумочок
    Плаття і туфлі підібрані ідеально. Саме час поставити фінальних штрих. Придивіться до колекцій Braccialini, Armani Jeans, Cromia. Там знайдете шикарні моделі, які доповнять бездоганний вечірній look. М'яка шкіра або лак, ніжна замша або навіть шовк, - вибирайте те, на що налаштовані сьогодні.

PS Сім основних фасонів сумок, немов сім чудес світу. Побалуйте себе дорогими аксесуарами, адже ви гідні найкращого.

Джерело: інтернет-магазин брендових сумок з Італії Modoza.com

Якщо ви знайшли помилку на сайті, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Новости