скороход - Найцікавіше в блогах


Мих-Мих Понеділок, 25 Ноября 2014 р 00:04 ( посилання )


Квиток на захід - подарунок дуже специфічний. Даруючи його, треба чітко знати смаки людини. Але видно один з моїх друзів настільки добре мене знає (або ми просто на одній хвилі переваг), що подарував мені квиток на виставу, за пару днів до його початку. А я ж настільки поважаю смак і думка його, що заздалегідь знав, що спектакль буде дуже оригінальним, особливим. Вистава «Концерт для фрау ню» проходив на театральному майданчику «Скороход», на Московському проспекті 107, поруч з будівлею однойменної фабрики. Знайшов «Скороход» не відразу. Разом з ще одним чоловіком довго кружляли навколо, поки нарешті чоловік, що зустрівся нам, статут пояснювати як же пройти, просто провів службовими приміщеннями. Прийшов вчасно, хвилин за 15 до початку. Отримав квиток. Продзвенів дзвінок, перший, він же єдиний.



Початок. Виходить маестро, сідає за рояль. Танцюючи, на сцені з'являється дівчина в шикарному вечірньому платті (фрау Ню?). Що буде далі, мені важко навіть уявити. Раптом дівчина несподівано покидає сцену, і оживають інші актори. Я їх відразу і не помітив. Втім, оживають - це сказано умовно. Вони рухаються як манекени, ніби танцюристи, які танцюють електро-бугі. Вони дивляться в зал, на сцену, знову в зал. Вони глядачі або актори? У мене розбігаються очі. На кого дивитися? Що відбувається? Зрозуміло не відразу. І серед них один «живий» людина. Він відразу звертає на себе увагу, «біла ворона», «не від світу цього», «дивний». Дія йде по наростаючій. Вистава на мій погляд, збудований як по спіралі. Спочатку ти бачиш, але не розумієш, потім ти продовжуєш дивитися, і вже відчуваєш, а потім на тебе виходить осяяння, що ж хочуть сказати актори. Актори кажуть перевага за допомогою танцю, рідкісних фраз і музики. Сюжет настільки непередбачуваний в своїх поворотах, що його не описати, його треба бачити. Спочатку актори дуже різні, в одязі, манерах, в характері. Навіть один і той же танець кожен танцює по своєму, ніби він перш за все показує своє Я. Потім все приходить до спільного знаменника. Є ж загальнолюдські цінності, але йдемо до них різними шляхами, розуміємо їх кожен по-своєму. І герої вистави йшли кожен своєю дорогою. Наприклад, завойовуючи розташування красивих дівчат, у кожного свій шарм, свій коник, хтось трохи нахабно йшов напролом, хтось вишуканістю і уточненими манерами, а підсумок один: будинок, дерево, син. Вистава начебто комедійний, не дарма на зал накочували кілька разів хвилі сміху. Але в той же час піднімаються серйозні теми про любов, жадання і потяг людей один до одного. Якщо нам подобається людина, то ми проявляємо до нього знаки уваги. Це мистецтво чи це ті ж самі інстинкти, що пробивають крізь оболонку «цивілізованої людини». Коли любов і пристрасть зриває голову ми віддаляємося від звичних правил і поводимося як дикі тварини або навпаки, саме в такому стані ми наближаємося до коріння, до природи? Про щось актори говорять прямо в лоб, про що, прикрившись пологом символізму. А закінчується все також різко як і починалося. Бавовна кришки роялі. На сцені знову фрау Ню. Нам все снилося? Так це ми прийшли на концерт фрау Ню, або вона прийшла подивитися на нас?







Вистава динамічний, йде без антракту. Теми вічні, але сподобається скоріше тим, кого «року до прози нахиляють», а перш за все молоді, тим у кого все хвилювання, переживання ще попереду або вони відбуваються зараз, в цю хвилину. Можливо відгук вийшов трохи сумбурним, але такі ось враження. А автор і деї і хореографії вистави - Аліса Панченко.



Ще раз велике СПАСИБІ, людині, що запросив мене на настільки чудове уявлення.




ru_prnews Понеділок, 05 Сентября 2011 р 10:33 ( посилання )

Аналітичний центр провідного інтернет-магазину дитячого взуття "Ботінок.ру" продовжує щомісячний моніторинг ринку дитячого взуття в мережі Інтернет. Він включає в себе два блоки даних: індекс ринку і рейтинг популярності брендів. Даний аналітичний випуск побудований на основі блоку вимірів за серпень, виконаного до 30 серпня 2011 року
Індекс ринку дитячого взуття в травні склав 100, в червні - 69, в липні - 33, в серпні - 50.
Даний показник характеризує активність потенційних покупців дитячого взуття. За базу для індексу прийнято значення інтересу потенційних покупців в травні 2011.
У серпні значення індексу ринку зросла на 17 пунктів до рівня 50. Перша половина серпня, як і прогнозувалося, характеризувалася досить низькою активністю, приблизно відповідає рівню липня. Починаючи ж з 20 чисел серпня активність потенційних покупців різко збільшилася (в кілька разів у порівнянні з початком місяця), що обумовлено підвищеним попитом на взуття для школи і дитячого садка перед початком нового навчального року. Однак, внаслідок невеликої тривалості цього сплеску інтересу (одна декада з 3), значення індексу за місяць змінилося не настільки сильно.
За нашими прогнозами значення активності потенційних покупців в період вересень-листопад продовжить рости.
Рейтинг популярності брендів дитячого взуття ( http://www.botynok.ru/ )
Ми продовжуємо моніторинг популярності брендів дитячого взуття в мережі Інтернет. У серпні список брендів, що беруть участь в моніторингу, було розширено за рахунок таких марок, як: Вікінг і Демар.
У серпні відбулася зміна трійки лідерів - на третє місце вийшла порівняно нова, але активно розвивається марка дитячого взуття Капік. Лідери рейтингу Котофей і Антилопа як і раніше випереджають інших з багаторазовим відривом. Новачки Вікінг і Демар зайняли гідні місця (7-е і 11-е відповідно) в першій половині рейтингу.
Методика складання рейтингу
Індекс ринку дитячого взуття - визначається на основі статистики запитів користувачів Інтернет в пошуковій системі Яндекс. В аналізі враховуються запити, пов'язані як з дитячим взуттям в цілому, так і з конкретними її марками. Індекс ринку складається з двох компонентів - індекс брендів і індекс ринку в цілому. Щомісяця розраховується зміни кожного з компонентів. Індекс ринку дорівнює середньому зміни компонентів I_ринка = (IBt / IB1 * K + IMt / IM1) * 0.5 * 100%, де:
- IBt - кількість запитів по брендам дитячого взуття в поточному періоді
- IB1- кількість запитів по брендам дитячого взуття в базовому періоді (травень 2011)
- IMt - кількість запитів по дитячого взуття в цілому в поточному періоді
- IM1 - кількість запитів по дитячого взуття в цілому в базовому періоді (травень 2011)
K - коригуючий коефіцієнт, який вносить поправку, що враховує зміну складу індексу (додавання і виключення брендів-учасників).
Рейтинг популярності брендів дитячого взуття також складається на основі статистики запитів користувачів Інтернет. У зв'язку з тим, що назви багатьох брендів не є чимось унікальним і відносяться не тільки до дитячого взуття (Зебра, Антилопа, Котофей, наприклад) при розрахунку рейтингу до уваги беруться тільки ті запити, які мають в своєму складі слова "дитяче взуття" і назва бренду. Назва бренду враховувалися як в російській, так і в латинському написанні.
Довідка про компанію
Інтернет-магазин дитячого взуття Ботінок.ру ( http://www.botynok.ru/ ) Є одним з найстаріших інтернет-магазинів дитячого взуття на російському ринку - сайт був запущений в 2005 році. Основний напрямок діяльності - роздрібна торгівля дитячого взуття марок Minimen (мінім), Kuoma (Куомо), Котофей, Антилопа, Зебра, Скороход.
Інтернет-магазин здійснює кур'єрську доставку по Москві і Санкт-Петербургу, а також поштову доставку по всій території Росії. З травня 2011 року в компанії працює аналітичний центр, завданням якого є моніторинг ринку дитячого взуття і вироблення маркетингової стратегії компанії.


Ау Ню?
Вони глядачі або актори?
На кого дивитися?
Що відбувається?
Коли любов і пристрасть зриває голову ми віддаляємося від звичних правил і поводимося як дикі тварини або навпаки, саме в такому стані ми наближаємося до коріння, до природи?
Нам все снилося?
Так це ми прийшли на концерт фрау Ню, або вона прийшла подивитися на нас?

Новости