Скупка золотих і срібних монет

  1. Правильне зберігання - запорука успішного продажу монет
  2. де продати

У Дніпропетровську чимало раритетних монет з дорогоцінних металів знаходиться у володінні звичайних громадян. У багатьох від дідів і прадідів збереглися нагороди з золота або срібла. Якщо у вас є такі цінності і вам необхідно оцінити їх, щоб продати з максимальною вигодою для себе, то наш сайт то, що вам потрібно.

Правильне зберігання - запорука успішного продажу монет

Старовинні і рідкісні ювілейні монети - це предмет особливої гордості нумізматів. Вони готові заплатити за раритетні екземпляри великі гроші. А між тим, більшість громадян Дніпропетровська продають історичні цінності за мізерну плату перекупникам або здають їх за безцінь в ломбарди. Цей обумовлено проблемами, які неминуче виникають при продажу монет. Зокрема, багато хто не знає:

  • Де і як можна визначити об'єктивну оціночну вартість.
  • Які вимоги пред'являються до стану монет.
  • Як правильно їх зберігати.

Ми з легкістю відповімо на ці питання. Наш сайт пропонує послуги по визначенню реальної вартості монети і послугу з купівлі золотих і срібних монет.

  1. Вам не потрібно платити за це, тому що ми проводимо експертизу безкоштовно.
  2. Ми оцінюємо монети і нагороди з дорогоцінних металів з фотографій, враховуючи при цьому їх колекційну (історичну) цінність.
  3. Послуга за оцінкою монет виконується в мінімальні терміни.
  4. Скупка монет проводиться за реальною оціночної вартості предмета.

Щоб отримати послугу, вам потрібно заповнити форму внизу сторінки, прикріпивши до неї файл з фотографіями монет.

Необхідно знати, що найбільш затребувані монети, на яких збереглося чітке зображення Необхідно знати, що найбільш затребувані монети, на яких збереглося чітке зображення. Для цього необхідно правильно поводитися з ними. Вироби з дорогоцінних металів не люблять вологи, тому краще придбати для зберігання спеціальні планшети, в яких кожній монеті відведено окреме місце, і вони не стикаються один з одним. Під час зберігання забороняється:

  1. Часте перекладання монет і доторк руками до поля із зображенням. Для передачі на оцінку і інших дій з монетою, її беруть за ребристу частину.
  2. Самостійна обробка монети абразивними і хімічними засобами, наявними в домашньому побуті.

де продати

Продати рідкісні монети в Дніпропетровську можна різними способами. Наприклад, в деяких комерційних банках, ювелірних та антикварних магазинах, на онлайн аукціонах. Хоча тут є певні ризики. Однак більшість власників раритетних монет продають їх скупникам старовини або здають в ломбарди, здійснюючи при цьому велику помилку. Адже в ломбардах їх оцінюють, як звичайний лом зі срібла і золота, не бажаючи враховувати колекційну значимість. Аналогічно діють і перекупники, намагаючись умисно занизити вартість унікальних грошових знаків.

Але, звернувшись на наш сайт, ви можете не переживати за безпеку угоди. Ми об'єктивно оцінюємо наявні у вас цінності, будь то царські нагороди зі срібла або золота, медалі та ордени радянського періоду, монети будь-якої гідності і року випуску. При необхідності ми викупимо їх у вас за ринковою вартістю або допоможемо знайти надійного покупця.

Наш сайт відкритий для співпраці з вами. Ви можете залишати свої побажання та задавати питання в спеціальній формі для коментарів, а також дзвонити за контактним телефоном +38 (068) 222 23 24, +38 (099) 233 23 24.

Новости