Скупка наручних годинників в Москві

  1. Покупка б / у годин дорого: особливості ціноутворення
  2. Простий спосіб вигідно отримати гроші
  3. Гарантії успішної операції

Хочете терміново продати дорогий годинник, але не знаєте як отримати максимально можливу суму? Або знадобилися гроші?

Ломбард «Таймер» здійснює скупку елітних годинників в Москві - 24 години на добу. Вже через 5 хвилин після вашого дзвінка наш оцінювач виїде до вас, щоб провести безкоштовну оцінку в будь-якому місці міста. Нам відомо, наскільки дорого коштують ваші годинник і ми готові заплатити за них реальну ціну.

Також ви можете дізнатися попередню вартість виробу, заповнивши форму онлайн оцінки .

Покупка б / у годин дорого: особливості ціноутворення

Первісну вартість свого годинника ви можете дізнатися при телефонної консультації. Точну суму скупки вам повідомить наш оцінювач, який при необхідності прибуде до вас протягом години.

На ціну годин вплинуть такі фактори:

  • Матеріал, з якого виготовлені годинник, його кількість і якість.
  • Вік вироби.
  • Бренд.
  • Середня ціна аналогічних годин.
  • Збереження (технічний стан).
  • Популярність даної марки і моделі годин.
  • Наявність або відсутність оригінальної упаковки і супровідних документів (гарантійний талон, паспорт).

При бажанні ви зможете відразу ж отримати названу суму готівкою. Наш представник оформить офіційний договір протягом 5-10 хвилин після усної угоди.

Викуп б / у годин проводиться відповідно до складеного раніше договору. При необхідності ви можете внести в нього зміни і відкласти дату повернення.

Простий спосіб вигідно отримати гроші

Співробітники нашої компанії готові надати вам такі умови співпраці, від яких ви не зможете відмовитися. Зробивши дзвінок нашого представника, ви отримуєте:

  • Можливість продати годинник будь-якої вартості. Це можуть бути будь-які моделі, починаючи від недорогих срібних до позолочених і платинових. Ми здатні оплатити в день заявки навіть рідкісні і ексклюзивні вироби.
  • Адекватну ціну. Професійні знання і великий практичних досвід наших представників дозволяє швидко дізнатися реальну вартість викуповується вироби і виплатити вам 98% вартості будь-якого годинника.
  • Економію часу і зусиль. Як тільки ви вирішите здати годинник, наш співробітник сам приїде за названою адресою. Процедура оцінки та оформлення документів займе не більше 30 хвилин.
  • Гарантію повернення. Ломбард годин дасть вам можливість викупити свій годинник, як тільки вам буде зручно.
  • Відсутність паперової тяганини. На відміну від ломбардів, ми не вимагаємо оформлення безлічі паперів і надання ряду документів. Для здійснення скупки досить буде вашого паспорта.

Відгуки наших клієнтів підтверджують , Що з компанією «Таймер» співпрацювати дійсно легко і вигідно.

Гарантії успішної операції

  1. Оперативність. Оцінювач виїде на вашу адресу вже через годину після дзвінка, оцінка та оформлення договору займуть не більше 30-ти хвилин.
  2. Висока вартість. Ми виплачуємо повну вартість ваших годин готівкою.
  3. Зручна оплата. Гроші готівкою оцінювач привозить з собою.
  4. Безкоштовні послуги. Ми не вимагаємо оплати за консультацію і оцінку, навіть якщо вони проводяться на вашій території з виїздом оцінювача.
  5. Страхування угоди. Ви можете не побоюватися форс-мажорних обставин.

Якщо вам знадобилося надійне місце для зберігання швейцарських наручних годинників або просто терміново потрібні кошти, звертайтеся в «Таймер». Телефонуйте, і ми швидко вирішимо вашу проблему!


Або знадобилися гроші?

Новости